RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

merhaba kızlar....
sonunda gittim dr.a ve hormon tahlili verebildim.herşey yolunda dedi dr. hormonlar iyi rahim ve yumurtalıklar iyi 8 şubatta tekrar çağırdı progesteron testi için.ilk defa gittim bu dr.a ve çok beğendim kızlar çok samimi içten beni çok paniklemiş gördü :18: .bu arada eşimde ayrıntılı spermiyogram yaptıracak.hemen hsg istemiyorum dedi hem çok pahalı hemde biraz can yakıcı dedi.herşeyi bilmemede şaşırdı .sanırım bizim sıkıntı eşimden kaynaklanıyor...yada psikolojik.hayırlısı artık ne zaman gelecek bebiş bakalım.

canım benimde aynı dr. yaş 35 ama uterus 18 dedi,aynen benim eşimde ayrıntılı yapacak çarşamba günü randevu aldı.
ovulasyon estinide kullandım ama arkadaş kullanmadan hamile kalmıştı o vermişti bana önceki ay klomen kullanmıştım ultrasonda iki yumurta olgunlaşmıştı testi yaptım gayet net ve hemen çıktı

canlarım bugün topik yine sessizzzz..ben bütün gün yattım annemde..akşamda boşboş oturdum..şükür ki sancım daha azaldı..ama sanırım yarın da evde dinleneceğim..halsizlik var çok fena..evden işe 3 araç değiştirip gitmeye cesaretim yok:KK43:hem yarın bhcg tekrarlatıcam..inşallah tamamne düşmüştür..5 dakkacık da olsa doktorumu görebilirsem daha süper olucak..işte böle canlarımm...herkesler iyidir inşallahhhh:KK16::KK16::KK16:

canlarım bugün topik yine sessizzzz..ben bütün gün yattım annemde..akşamda boşboş oturdum..şükür ki sancım daha azaldı..ama sanırım yarın da evde dinleneceğim..halsizlik var çok fena..evden işe 3 araç değiştirip gitmeye cesaretim yok:KK43:hem yarın bhcg tekrarlatıcam..inşallah tamamne düşmüştür..5 dakkacık da olsa doktorumu görebilirsem daha süper olucak..işte böle canlarımm...herkesler iyidir inşallahhhh:KK16::KK16::KK16:
Tatlım bosver işi yat dinlen evinde.inşallah kurtaja gerek kalmaz canım benim inşallah hepsi kanamanla hepsi akar gider.

Tatlım bosver işi yat dinlen evinde.inşallah kurtaja gerek kalmaz canım benim inşallah hepsi kanamanla hepsi akar gider.

inşallah tatlımmm..yani grip olsa insan aksıra tıksıra gidiyo da bu özel bi durum..Allahtan anlayışlılar..patronlarımdan birinin bayan olması ve olayı başından bilmesi ve beni kızı gibi görmesi büyük şans..erkeğe anlatması zor olacaktı:26:

inşallah tatlımmm..yani grip olsa insan aksıra tıksıra gidiyo da bu özel bi durum..Allahtan anlayışlılar..patronlarımdan birinin bayan olması ve olayı başından bilmesi ve beni kızı gibi görmesi büyük şans..erkeğe anlatması zor olacaktı:26:

Anlayışlı olmaları iyı.benim müdürüm erkek ve çok meraklıdır.daha önce karnım ağrıyor diye dr.a gitmiştim.geldiğimde bana dr.ne dedi,hangi ilacı verdi getir bakayım dedi.tabi ben şaştım kaldım duyunca.gösterdim ilaçlarımı.hamilelik olunca biraz utansamda söyledim böyle bir durum var arada izin alicam diye.artık hiçbirşey sormuyor:)

Merhaba canlarım:KK16: Sizleri çok özledim:KK16:

Ama biraz sitemli bir mesaj yazmak istiyorum size. Umre'ye gidecek arkadaşıma isim listemizi verdim. Ama bana sürekli başka üyelerden mesaj geliyor. "Bir arkadaşımdan duydum,Umre'ye gidecekmişsiniz, isim topluyormuşsunuz, beni de yazın" şeklinde:KK50: Canlarım bakın ben bizim topiğimizdeki kızlar için söylemiştim. Lütfen ama lütfen artık diğer arkadaşlarınıza duyurmayın, hem listeyi verdim hem de daha fazla mahcup olmak istemiyorum. Anlayışınıza sığınıyorum. Sizleri seviyorum:KK16:

Son düzenleme:
Özlem nasılsın?tasindinmi yeni evine?

canımcıııııııııııııııımmm yorgunum biraz ama tatlı yorgunluk:KK1: mutfağımı da götürdük, beyaz eşya ve mobilyalar kaldı hafta sonuna kadar inşallah tamamen taşıncaz. sen nasılsın tatlım, pıtırcığın nasıl:KK16:

canımcıııııııııııııııımmm yorgunum biraz ama tatlı yorgunluk:KK1: mutfağımı da götürdük, beyaz eşya ve mobilyalar kaldı hafta sonuna kadar inşallah tamamen taşıncaz. sen nasılsın tatlım, pıtırcığın nasıl:KK16:

Az kalmış sayılır.Tasininca bol bol dinlenirsin:)inşallah bu evinde eski evindeki sıkıntıları cekmezsin şekerim:KK16:ben çok şükür diyeyim öncelikle ama mide bulantim baya kötü.hiç istahim yok.bide sağ kalcam ağrıyor bir haftadır.onun dışında iyim.pitircigimda iyidir inşallah en son bir hafta önce gördü:emir_bebek:m biraz büyümüştü

Allah kolaylık versin,taşınmak zor iş

merhaba kızlar....
sonunda gittim dr.a ve hormon tahlili verebildim.herşey yolunda dedi dr. hormonlar iyi rahim ve yumurtalıklar iyi 8 şubatta tekrar çağırdı progesteron testi için.ilk defa gittim bu dr.a ve çok beğendim kızlar çok samimi içten beni çok paniklemiş gördü :18: .bu arada eşimde ayrıntılı spermiyogram yaptıracak.hemen hsg istemiyorum dedi hem çok pahalı hemde biraz can yakıcı dedi.herşeyi bilmemede şaşırdı .sanırım bizim sıkıntı eşimden kaynaklanıyor...yada psikolojik.hayırlısı artık ne zaman gelecek bebiş bakalım.
merhaba canım. bende hormonlar için doktora gitmeyi düşünüyordum. sana zahmet adetin kaçıncı günü gittiğini yazar mısın. ben üçü diye biliyorum ama emin olamıyorum.

geçmiş olsun canım.

merhaba canım. bende hormonlar için doktora gitmeyi düşünüyordum. sana zahmet adetin kaçıncı günü gittiğini yazar mısın. ben üçü diye biliyorum ama emin olamıyorum.

3.günü gittim cnm en geç 4.gün demişti diğer dr.da.senin batta dündü reglimi oldun .hayırlısı olsun git hemen yaptır aklında kalmasın .

günaydın kızlar gerçekten bu aralra çok sessiz epeydir gelmeyenler var gelende bakıp çıkıyor sanırım.özlem taşınma telaşında hadi gelemiyor.diğerleri nerde.yehanda girmiyor artık oda bebişle uğraşıyor.rainboww gitmedi k.v. de seninki gidene kadar benimki gelecek.

Galiba bu aralar herkes yogun.olsun canlarim yaa biz yine biraraya toplanir sohbetlerimizi yapariz.arada oluyo boyle.ben bazen bakiyorum kimse yok yazmadan cikiyorum.bugun de evdeyim optum siziii

X