RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

eliff canımmmm kaçırmışımmm sen hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnn
canımm Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin inşallahhhh

canım inşaaalllllaaaahhh öyleyimdir.seninkinden daha silikti benim ki ya bakalım yarın kanda ne olacak.....

bu arad gebedaş olacaz haaaaaa.umutsuzluk yokkkkkkk

geriye dönük senin tetsi fotosuna baktım benimki de senin ki gibi sanki.seninkide belli belirsiz miydi....

Ümitsizliğe kapılma canım benim.Belkide geç yumurtladın testi de aynı yerde yaptır tekrar. herşey güzel olacak karamsarlığa kapılma sakın

geriye dönük senin tetsi fotosuna baktım benimki de senin ki gibi sanki.seninkide belli belirsiz miydi....
tatlım hele ilk akşam hiçç yoktu benim sabaha azcık bi çizgi çıkmıştı..bat günümün önceki gecesi..bat geçtikten sonraki gün de silik çıktı aynen..sen yarın kanda baktır cnm..hamilelik olmasa çıkmazmış zaten silik falan..inşallah güzel bir değerle gelirsinnnn
canım inşaaalllllaaaahhh öyleyimdir.seninkinden daha silikti benim ki ya bakalım yarın kanda ne olacak.....

bu arad gebedaş olacaz haaaaaa.umutsuzluk yokkkkkkk

doktora gidene kadar tutuyorum kendimi cnm..inşallah güzzel haberlerle gelirim de gebedaş oluruzzzz

oncelikle topluca selamlar

elifcim tebrik ederim

arkadaslar siz bu kan testi olayina nedenn bu kadar taktiniz :44:

acile acil durumlarda gidelim bence duyarli olmak lazim

sorbions degerin dusuk cikmis aslinda bi bakima avantajli ilk haftalardan bulaantilar baslamaz kolay gecer insallah

ozlemcim bence sen doktora git iki kez basimdan kirik gecti ikisinde de dayanilmaz agri yoktu ve sislik vardi :18::18:

sağol canımmm.darısı başınızaa inşaaallllaaahhhh Rabbimin izniyle............

canım bak ben 8 aralıkta lekelenme şeklinde 10 aralıkta tam kanama seklinde adet oldum.buna göre ve 35günlük adet döngüsüne göre 31 aralıkta yumurtlamam lazımdı 6 ocakta yumurtladım.cuma gününe doktora randevu aldım benim hemen iğne olmam lazım.onun için sen ne zaman adet oldun ne zaman yumurtladın ve adet döngün kaç günde bir oluyor.benim ateş grafiği yumurtlama gününe göre 16 aralığa çekti satı.

eliffff cok sevindim adinaaaaa....insallah bebisin seninledirrr...allahim hayirlisini versin tatlimmm....kan testi yaptirdinmi canimmm

ALPPIN arkadaşı

1001 Ayet-El Kürsi

RainbowColors:101

suveyda:100

elif5507:80

ALPPIN:100

rochak:100

deli musakka:100

savas5482:100

asbelove:100

rochak:100

8scorpions:50

Kalan:70

RABBIM hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inşAllah.Amin

Son düzenleme:

cnm benim adet döngüm 27 gün..16 aralıkta oldum..31 aralık akşamı yumoşum çatladı..olması gerekenden 2-3 gün geç çatladı..31 aralık ve 1 ocak akşamları çalışık sadec..yani o ara oldu..sen de geç yumurtlamışsın cnm..değerin düşük çıkarsa korkma yaniii
aman hemen git doktora..kan problemin mi vardı seninnnn

evet canım kan pıhtılaşması var bende.7 genden 4ü bozuk.2 taneside hem anneden hemde babadan problemli gelmiş.
ben şimdilik corasprin içiyorum.tansiyon hapı içiyorum.hamile kalınca bunların yanında iğne vurunacam belki günde 1;belki de günde 2.....

Son düzenleme:
elifim ne guzel duygular bunlar mevlam saglikla kucaginada aldirsin ins.

scorpim 30cok kotu bir deger degil bence ki iki yer arasi 5bile farketse 35 yalar buda kotu bir deger degil kesinlikle.

bu aksam pek keyfim yok ceyranda kaldim galiba sag kaburgam vw boslugum cok agriyor.nefes bilw zor alip veriyorum.tel.den girmeye calisirim ara ara

inşallah kuzummm..geçmiş olsun tatlımm..bebişkoya da kendine de dikkat etttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…