RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Canım şişlik varsa doku zededenlenmesi yada ufak çatlaklar vardır kırık olsa dayanılmaz ağrılar olur.Bence hemen gidin en azında ağrı kesici alırsın ağrın azalır.Hem film falan çekilir daha net anlaşılır

canım dün gittik doktor ilaç verdi ama film felan çektirmedik tabi. 2 defadır alıyom ilaçlarımı, hala etkisini göstermedi heralde. Doku zedelenmesi olsa kendiliğinden geçer mi acaba

Son düzenleme:
o iskorpit oldu:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

eşi memlekete gitti pcyide yanında götürdü oda bir müddet giremeyecekmiş

Hadi yaaaa çok geçmişe bakmadım kaçırdım demekki o detayı :KK1:..Üzüldüm yaa girememesine bayılıyordum onun benzetmelerle dolu eğlenceli yazılarına.

Bence mizah yazarlığına soyunsa çok başarılı olur.Sen nasılsın nasıl gidiyor ?

burda hiç özel hast.yok.1 tane laboratıuvar var oda kapatmış.devletin acili de bir uyuz bir uyuz anlatamam.onun için yarını beklemekten başka çarem yok.bende çok sabırsızlanıyorum ama.bazen beldede hatta köy gibi beldede olmaktan bu nedenlerle nefret ediyorummmm

Hadi yaaaa çok geçmişe bakmadım kaçırdım demekki o detayı :KK1:..Üzüldüm yaa girememesine bayılıyordum onun benzetmelerle dolu eğlenceli yazılarına.

Bence mizah yazarlığına soyunsa çok başarılı olur.Sen nasılsın nasıl gidiyor ?

iyiyim canım ara ara yaramazlık yapıyor ama o kadar olacak artık

sen neler yapıyorsun yoğun bir iş hayatına girmişsin

kızlaaarr ben iyi değilim yaaa:KK43: sol kaburgamdaki ağrı hala aynı şiddette devam ediyo, oturamıyorum sol tarafıma yatamıyorum. eşim baktı azcık şişlik var bastırınca daha da ağrıyor. bir kaç saat daha bekleyip merkezdeki bi hastanenin aciline mi gitsek. hani kırık felan olsa diyorum durdurmaz ama kırık felan değildir:KK43::KK43: napcam yaa ne olabilir bi akıl verin :KK43:

özlem kemeri bırak sen.özeldeki hastanelerin aciline git.laradaki medical iyi.ya DA varsakta akdeniz şifa var onlar iyidir.andeva filan da olur.git sen bekleme Allah korusun daha kötü olma.....

canım dün gittik doktor ilaç verdi ama film felan çektirmedik tabi. 2 defadır alıyom ilaçlarımı, hala etkisini göstermedi heralde. Doku zedelenmesi olsa kendiliğinden geçer mi acaba

Dr ağrı kesici vermiştir zamanla hissedersin ağrın azalır.Doku zedelenmesi kendiliğinden geçer ama protein ağırlıklı beslenmen lazım.Hücre yenilenmesini hızlandırdığı için daha çabuk iyileşirsin.

burda hiç özel hast.yok.1 tane laboratıuvar var oda kapatmış.devletin acili de bir uyuz bir uyuz anlatamam.onun için yarını beklemekten başka çarem yok.bende çok sabırsızlanıyorum ama.bazen beldede hatta köy gibi beldede olmaktan bu nedenlerle nefret ediyorummmm

hayırlısı olsun o zaman canım ne diyelim onda da avrdır bir hayır.idrarda çıktıysa gebelik vardırda işte insan kandada gördü mü daha bir rahatlıyor

iyiyim canım ara ara yaramazlık yapıyor ama o kadar olacak artık

sen neler yapıyorsun yoğun bir iş hayatına girmişsin

İnşallah sıkıntısız atlatırsın canım.Keyfini çıkarmaya bak :KK16: Ben iyiyim koşturmayla geçiyor günlerim.

Ben arada yoğunlaşan arada sakinleşen bir iş düzenim var.İdare ediyoruz işte :)

kızlaaarr ben iyi değilim yaaa:KK43: sol kaburgamdaki ağrı hala aynı şiddette devam ediyo, oturamıyorum sol tarafıma yatamıyorum. eşim baktı azcık şişlik var bastırınca daha da ağrıyor. bir kaç saat daha bekleyip merkezdeki bi hastanenin aciline mi gitsek. hani kırık felan olsa diyorum durdurmaz ama kırık felan değildir:KK43::KK43: napcam yaa ne olabilir bi akıl verin :KK43:

canım benim ya kıyamam halamı ağrıyor bencede dr a bir görün canım ya

ARKADAŞLAR DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM
NOT:BİR KİŞİ BİR TANE OKUYABİLİYOR
ÇEVRENİZDE YARDIM ALABİLECEĞİNİZ KİŞİLER VARSA ÇOK MAKBULE GEÇER

OkuyanAdetDurumOkuyanAdetDurum
oz_lem2Okunduayse00510Okundu
nur.sen1hayatimsinav1Okundu
elif55073OkunduALPPHIN1Okundu
ecrin234Okunduelmacvs1Okundu
dice1Okundugüllümsün13
acemiperi1Okundumedoskop1Okundu
merra11Okundussönmez2Okundu
krizantem838Okunduaybikekayra1
asenat1232Okundukiraztepe3Okundu
muhat7Okunduscorpions1Okundu
fatmaipek1Okunducemrem294Okundu
nishbr1ronya1
sivasin gülü1candann1Okundu
banu851okundumissyaman2Okundu
rimel_841Okundugamyoncu3Okundu
inci_tanesi1kadifegül1
mavimenekşe1okundumutluluk841Okundu
çiçek001ynz061
birumut991seyyan3Okundu
beylem1Okunduantisocial1
melek041okundureyyan19841Okundu
klaram1okunduelfida1okundu
kabilarda7leylak841okundu
ne_yazcam_ya1gulem1okundu
antigone831okundusupriz061okundu
nartanesiii6okunduiğneoyası3okundu
edanur861okunduaeben1
encan1okundureann1
eslemliva2RainbowColors27Okundu
savas54821okunduturkuaz81Okundu
masumum1tanem11112okundu
simaybade1okundugamze19235okundu
ozzy063Okunduraginda1okundu
sersum1okunduesraaaa8Okundu
topalpire1ecrinn071Okundu
melek1811okundubengisu1
antikdeniz11okunduvck3okundu
nilda0151asbelove7okundu
rmzeynep2Okunduferyalnur4
34bc1OkunduBanu_K1Okundu
duru16161zerbaş1Okundu
nekadarzor1Okundu_haSreT1
suveyma5Okunduesma1
rochak6Okunduhappybutterfly1Okundu
mikro811sevda_linka1Okundu
badezuzum1doga31
gümüş191qingdao1
beyazzmbak1dentur1
E_M_A10Okunduven_har1Okundu
sunbal1Okundu
[tr]

sofra hazırladim, benim uykucuyu uyandırdım hadi uyan acıktım ben diye sonra mutfağa gitttim.tam gene odaya gidiyordum ki baktım benim uykucu yatak odasına gidiyor.bende hemen sobanın yanına gidip arkamı kapıya döndüm gülmeyeyim diye.benimkinin içeri bir girişi var.böyle heyecandan saf saf bakıyor.böyle bir acayip bakıyor böyle.neyse sarıldı teşekkür etti.sonra baba mı olucam inşaaalaaahh dedi.inanın en çok sevdiği şey yemek yemek olan benim uykucu yemeği bile durup durup yedi.eli ayağı titriyordu sanki heyecandan şaşkınlıktan.....

inşalllaaaahhh sizlerde eşlerinize bu duyguyu tez vakitte yaşatırsınız.......tüm kalbimde diliyorum rabbimdeki şu an ezan okunuyor burda.

sofra hazırladim, benim uykucuyu uyandırdım hadi uyan acıktım ben diye sonra mutfağa gitttim.tam gene odaya gidiyordum ki baktım benim uykucu yatak odasına gidiyor.bende hemen sobanın yanına gidip arkamı kapıya döndüm gülmeyeyim diye.benimkinin içeri bir girişi var.böyle heyecandan saf saf bakıyor.böyle bir acayip bakıyor böyle.neyse sarıldı teşekkür etti.sonra baba mı olucam inşaaalaaahh dedi.inanın en çok sevdiği şey yemek yemek olan benim uykucu yemeği bile durup durup yedi.eli ayağı titriyordu sanki heyecandan şaşkınlıktan.....

inşalllaaaahhh sizlerde eşlerinize bu duyguyu tez vakitte yaşatırsınız.......tüm kalbimde diliyorum rabbimdeki şu an ezan okunuyor burda.

aman da aman maaşallah subhanallahh canımmmmmmm:KK16:

eliff canımmmm kaçırmışımmm sen hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
canımm Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin inşallahhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

scorpim değerin inş. yükselir
bak genel kabul gören değerler bunlar o tutunmak isterse kat kat gider alimAllah dua edeliö cnm bolbol

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000

akşamı bekleyeceğiz mecburen,hadi inşallah

scorpim canım hastaneden hastaneye ve cihazdan cihaza değişir aynı yerde yaptır bence bakalım ne çıkacak.güzel haberlrini bekliyoruz Alalh ın izniyle

canımmm aklımız sendeydi hep inşallah daha iyi haberler vereceksin bizlere akşam:KK16::KK16:

scorpiiiiiimmm aklım hep sende kuzum nolur güzel haberlerle gel bize dualarım seninle, rahat bi nefes al sen de biz de :KK16::KK16:

habibtemmmm degerin yukselir insallaaahhh en kisa zamanda doktorunun yanina gitttt.gerekirse sabaha kadar bekle kapisindaaa:KK16::KK16::KK16:

Scorpi hayırlı haberlerle gel inşAllah canım benim :KK16:

Elif bencede uyandır cnm eşini gizli numaradn arama fikri süperrr :KK9:
güzel dilekleriniz dualarınız için çok teşekkür ederim canlarım Allah razı olsun..
doktorumla mesajlaştık..değer az cuma gel dedi..bugün de tekrar ilk yaptırdığım yerde kan verdim..bikaç saate sonuç çıkar..pek umudum yok ama olsun..yanii nekadar farkedebilir ki iki hastane arası 5-10 puan olsunn..artık hayırlısı diyorum..cuma kesin alttan bakacak ama kese falan görürmü bilmem..4+5 oluyorum cumaya..geç döllenmeyi de hesaba katarsak daha da zor...

:KK9:tebrikler...allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin....rabbim tüm isteyenlere....bu duyguyu yaşatır inşallahh

X