- 3 Eylül 2011
- 9.836
- 34
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #16.861
Kizceler ilk 20 cikan bhcg 40 saat sonra 30 cikti.sanirim cok dusukama farkli yerlrde yaptirmistim.aksam ilk yaptigim yerde yaptiricam.doktoruma ulasamadim mesaj attim.biraz uzuldum ama hala umudum var yükselmistir belki dun sabahtan beri.sizi haberdar ederim aksama.
Kizceler ilk 20 cikan bhcg 40 saat sonra 30 cikti.sanirim cok dusukama farkli yerlrde yaptirmistim.aksam ilk yaptigim yerde yaptiricam.doktoruma ulasamadim mesaj attim.biraz uzuldum ama hala umudum var yükselmistir belki dun sabahtan beri.sizi haberdar ederim aksama.
kzılar testi yatak odasında aynanın önüne koydum altına da " evet evet doğru bildin beni görebilmek için biraz dikkatli bakman lazım.biraz silik çıksamda ben burdayım.bu sefer Rabbimin izniyle sağlıkla doğup anneme zarar vermeyecem. ben hatice ecenin kardeşi olup yuvanı şenlendireceğim.annem biraz silik çıkdığı için çok emin olmasa da yarın kan tahlili yapıp öyle söylemek istesede dayanamadı sana söylüyor ama ben annemin göbüşündeyim babacığım"yazdım.telefonuna da mesaj gönderdim pişt yakışıklı,hemen yatak odasında aynanın önüne bak diye ama hala mesajına bakmadı kanepede uyukluyor
pis uykucu şey ne olacakkkkk.bakalım mesajı görüp yazıyı okuyunca ne olacak
bende eskiden nişanlıyken filan kavga ettiğimi,zde yapardım.ama uyandırmayayım.benimki şeker hastası ani sinirlenmeleri var.özellikle de uykusu bölünürse çok huysuz oluyor.uyansında neşeli baksın.akşama yazarım tepkisini....canım yaa kıyamam sana bennnn.çaldır telefonunu numaranı gizleyerek uyansın senin uyandırdığın belli olmaz hem
ben başım sıkışınca öyle yapıyorumda
bende eskiden nişanlıyken filan kavga ettiğimi,zde yapardım.ama uyandırmayayım.benimki şeker hastası ani sinirlenmeleri var.özellikle de uykusu bölünürse çok huysuz oluyor.uyansında neşeli baksın.akşama yazarım tepkisini....
tebrik ederim canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bilmiyom ki tatlimmmm.hamis havasina giremedim henuzz.biraz tedirginim su an.su bta hcg yukseldimi meraktayim.duaniza ihtiyacim vaarr.
kızlaaarr ben iyi değilim yaaasol kaburgamdaki ağrı hala aynı şiddette devam ediyo, oturamıyorum sol tarafıma yatamıyorum. eşim baktı azcık şişlik var bastırınca daha da ağrıyor. bir kaç saat daha bekleyip merkezdeki bi hastanenin aciline mi gitsek. hani kırık felan olsa diyorum durdurmaz ama kırık felan değildir napcam yaa ne olabilir bi akıl verin
Kızlar acil meraklarımdan biride hayatımsınav nerde??