RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canımmm aklımız sendeydi hep inşallah daha iyi haberler vereceksin bizlere akşam

scorpim canım hastaneden hastaneye ve cihazdan cihaza değişir aynı yerde yaptır bence bakalım ne çıkacak.güzel haberlrini bekliyoruz Alalh ın izniyle

akşamı bekleyeceğiz mecburen,hadi inşallah

scorpim değerin inş. yükselir
bak genel kabul gören değerler bunlar o tutunmak isterse kat kat gider alimAllah dua edeliö cnm bolbol

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000

kzılar testi yatak odasında aynanın önüne koydum altına da " evet evet doğru bildin beni görebilmek için biraz dikkatli bakman lazım.biraz silik çıksamda ben burdayım.bu sefer Rabbimin izniyle sağlıkla doğup anneme zarar vermeyecem. ben hatice ecenin kardeşi olup yuvanı şenlendireceğim.annem biraz silik çıkdığı için çok emin olmasa da yarın kan tahlili yapıp öyle söylemek istesede dayanamadı sana söylüyor ama ben annemin göbüşündeyim babacığım"yazdım.telefonuna da mesaj gönderdim pişt yakışıklı,hemen yatak odasında aynanın önüne bak diye ama hala mesajına bakmadı kanepede uyukluyor

pis uykucu şey ne olacakkkkk.bakalım mesajı görüp yazıyı okuyunca ne olacak

canım yaa kıyamam sana bennnn.çaldır telefonunu numaranı gizleyerek uyansın senin uyandırdığın belli olmaz hem
ben başım sıkışınca öyle yapıyorumda

canım yaa kıyamam sana bennnn.çaldır telefonunu numaranı gizleyerek uyansın senin uyandırdığın belli olmaz hem
ben başım sıkışınca öyle yapıyorumda
bende eskiden nişanlıyken filan kavga ettiğimi,zde yapardım.ama uyandırmayayım.benimki şeker hastası ani sinirlenmeleri var.özellikle de uykusu bölünürse çok huysuz oluyor.uyansında neşeli baksın.akşama yazarım tepkisini....

elifciğim ne yap et uyandır görsün. sonrada hemen arabaya atlayıp acile koşun kan talilineeeeeeeee

tebrik ederim canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bilmiyom ki tatlimmmm.hamis havasina giremedim henuzz.biraz tedirginim su an.su bta hcg yukseldimi meraktayim.duaniza ihtiyacim vaarr.

Ay çok heyecanlııııııı çok sevindim canım sen gir bence havaya güzel düşün herşey güzel olacak.Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

ALPPIN arkadaşı

1001 Ayet-El Kürsi

RainbowColors:101

suveyda:100

elif5507:80

ALPPIN:100

rochak:100

deli musakka:100

savas5482:100

asbelove:100

Kalan:220

RABBIM hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inşAllah.Amin

Kızlar yoğun ve yorucu bir günün ardından güzel haberler almak beni çok mutlu etti. Çok sık yazamıyorum.Bu aralar şehir dışına çok çıkıyorum.Ama arada gelip okuyorum ne var ne yok haberdar olmak için.

Özlemciğm avatarın olmasa yeni üye sanacaktım ama yazım tarzından anladım.Yeni nick uğurlu gelsin.Çok geçmiş olsun düşme olayı fena olmuş.Dinlen biraz..

Yehan nasıl o da pek girmiyor merak ettim?

Feryal akrebim özledim..

Nicki gibi renkli Rainbowcolors havadis var mı sende nasılsın ?

Rimel de mi az giriyor..

Oooo çok uzayacak benim meraklarım.Hepinize çoookk selam sevgi öpücükler

kızlaaarr ben iyi değilim yaaa sol kaburgamdaki ağrı hala aynı şiddette devam ediyo, oturamıyorum sol tarafıma yatamıyorum. eşim baktı azcık şişlik var bastırınca daha da ağrıyor. bir kaç saat daha bekleyip merkezdeki bi hastanenin aciline mi gitsek. hani kırık felan olsa diyorum durdurmaz ama kırık felan değildir napcam yaa ne olabilir bi akıl verin

Canım şişlik varsa doku zededenlenmesi yada ufak çatlaklar vardır kırık olsa dayanılmaz ağrılar olur.Bence hemen gidin en azında ağrı kesici alırsın ağrın azalır.Hem film falan çekilir daha net anlaşılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…