- 23 Mart 2011
- 5.993
- 7
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #16.881
Canım şişlik varsa doku zededenlenmesi yada ufak çatlaklar vardır kırık olsa dayanılmaz ağrılar olur.Bence hemen gidin en azında ağrı kesici alırsın ağrın azalır.Hem film falan çekilir daha net anlaşılır
o iskorpit oldu
eşi memlekete gitti pcyide yanında götürdü oda bir müddet giremeyecekmiş
Hadi yaaaa çok geçmişe bakmadım kaçırdım demekki o detayı..Üzüldüm yaa girememesine bayılıyordum onun benzetmelerle dolu eğlenceli yazılarına.
Bence mizah yazarlığına soyunsa çok başarılı olur.Sen nasılsın nasıl gidiyor ?
kızlaaarr ben iyi değilim yaaasol kaburgamdaki ağrı hala aynı şiddette devam ediyo, oturamıyorum sol tarafıma yatamıyorum. eşim baktı azcık şişlik var bastırınca daha da ağrıyor. bir kaç saat daha bekleyip merkezdeki bi hastanenin aciline mi gitsek. hani kırık felan olsa diyorum durdurmaz ama kırık felan değildir napcam yaa ne olabilir bi akıl verin
canım dün gittik doktor ilaç verdi ama film felan çektirmedik tabi. 2 defadır alıyom ilaçlarımı, hala etkisini göstermedi heralde. Doku zedelenmesi olsa kendiliğinden geçer mi acaba
burda hiç özel hast.yok.1 tane laboratıuvar var oda kapatmış.devletin acili de bir uyuz bir uyuz anlatamam.onun için yarını beklemekten başka çarem yok.bende çok sabırsızlanıyorum ama.bazen beldede hatta köy gibi beldede olmaktan bu nedenlerle nefret ediyorummmm
iyiyim canım ara ara yaramazlık yapıyor ama o kadar olacak artık
sen neler yapıyorsun yoğun bir iş hayatına girmişsin
kızlar ben kaçar eve gidiyorum bu akşamlık paydos bana
kızlaaarr ben iyi değilim yaaasol kaburgamdaki ağrı hala aynı şiddette devam ediyo, oturamıyorum sol tarafıma yatamıyorum. eşim baktı azcık şişlik var bastırınca daha da ağrıyor. bir kaç saat daha bekleyip merkezdeki bi hastanenin aciline mi gitsek. hani kırık felan olsa diyorum durdurmaz ama kırık felan değildir napcam yaa ne olabilir bi akıl verin
ALPPIN arkadaşı
1001 Ayet-El Kürsi
RainbowColors:101
suveyda:100
elif5507:80
ALPPIN:100
rochak:100
deli musakka:100
savas5482:100
asbelove:100
Kalan:220
RABBIM hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inşAllah.Amin
Okuyan | Adet | Durum | Okuyan | Adet | Durum |
oz_lem | 2 | Okundu | ayse005 | 10 | Okundu |
nur.sen | 1 | hayatimsinav | 1 | Okundu | |
elif5507 | 3 | Okundu | ALPPHIN | 1 | Okundu |
ecrin23 | 4 | Okundu | elmacvs | 1 | Okundu |
dice | 1 | Okundu | güllümsün | 13 | |
acemiperi | 1 | Okundu | medoskop | 1 | Okundu |
merra1 | 1 | Okundu | ssönmez | 2 | Okundu |
krizantem83 | 8 | Okundu | aybikekayra | 1 | |
asenat123 | 2 | Okundu | kiraztepe | 3 | Okundu |
muhat | 7 | Okundu | scorpions | 1 | Okundu |
fatmaipek | 1 | Okundu | cemrem29 | 4 | Okundu |
nishbr | 1 | ronya | 1 | ||
sivasin gülü | 1 | candann | 1 | Okundu | |
banu85 | 1 | okundu | missyaman | 2 | Okundu |
rimel_84 | 1 | Okundu | gamyoncu | 3 | Okundu |
inci_tanesi | 1 | kadifegül | 1 | ||
mavimenekşe | 1 | okundu | mutluluk84 | 1 | Okundu |
çiçek00 | 1 | ynz06 | 1 | ||
birumut99 | 1 | seyyan | 3 | Okundu | |
beylem | 1 | Okundu | antisocial | 1 | |
melek04 | 1 | okundu | reyyan1984 | 1 | Okundu |
klaram | 1 | okundu | elfida | 1 | okundu |
kabilarda | 7 | leylak84 | 1 | okundu | |
ne_yazcam_ya | 1 | gulem | 1 | okundu | |
antigone83 | 1 | okundu | supriz06 | 1 | okundu |
nartanesiii | 6 | okundu | iğneoyası | 3 | okundu |
edanur86 | 1 | okundu | aeben | 1 | |
encan | 1 | okundu | reann | 1 | |
eslemliva | 2 | RainbowColors | 27 | Okundu | |
savas5482 | 1 | okundu | turkuaz8 | 1 | Okundu |
masumum | 1 | tanem111 | 12 | okundu | |
simaybade | 1 | okundu | gamze1923 | 5 | okundu |
ozzy06 | 3 | Okundu | raginda | 1 | okundu |
sersum | 1 | okundu | esraaaa | 8 | Okundu |
topalpire | 1 | ecrinn07 | 1 | Okundu | |
melek181 | 1 | okundu | bengisu | 1 | |
antikdeniz1 | 1 | okundu | vck | 3 | okundu |
nilda015 | 1 | asbelove | 7 | okundu | |
rmzeynep | 2 | Okundu | feryalnur | 4 | |
34bc | 1 | Okundu | Banu_K | 1 | Okundu |
duru1616 | 1 | zerbaş | 1 | Okundu | |
nekadarzor | 1 | Okundu | _haSreT | 1 | |
suveyma | 5 | Okundu | esma | 1 | |
rochak | 6 | Okundu | happybutterfly | 1 | Okundu |
mikro81 | 1 | sevda_linka | 1 | Okundu | |
badezuzum | 1 | doga3 | 1 | ||
gümüş19 | 1 | qingdao | 1 | ||
beyazzmbak | 1 | dentur | 1 | ||
E_M_A | 10 | Okundu | ven_har | 1 | Okundu |
sunbal | 1 | Okundu | |||
sofra hazırladim, benim uykucuyu uyandırdım hadi uyan acıktım ben diye sonra mutfağa gitttim.tam gene odaya gidiyordum ki baktım benim uykucu yatak odasına gidiyor.bende hemen sobanın yanına gidip arkamı kapıya döndüm gülmeyeyim diye.benimkinin içeri bir girişi var.böyle heyecandan saf saf bakıyor.böyle bir acayip bakıyor böyle.neyse sarıldı teşekkür etti.sonra baba mı olucam inşaaalaaahh dedi.inanın en çok sevdiği şey yemek yemek olan benim uykucu yemeği bile durup durup yedi.eli ayağı titriyordu sanki heyecandan şaşkınlıktan.....
inşalllaaaahhh sizlerde eşlerinize bu duyguyu tez vakitte yaşatırsınız.......tüm kalbimde diliyorum rabbimdeki şu an ezan okunuyor burda.
sofra hazırladim, benim uykucuyu uyandırdım hadi uyan acıktım ben diye sonra mutfağa gitttim.tam gene odaya gidiyordum ki baktım benim uykucu yatak odasına gidiyor.bende hemen sobanın yanına gidip arkamı kapıya döndüm gülmeyeyim diye.benimkinin içeri bir girişi var.böyle heyecandan saf saf bakıyor.böyle bir acayip bakıyor böyle.neyse sarıldı teşekkür etti.sonra baba mı olucam inşaaalaaahh dedi.inanın en çok sevdiği şey yemek yemek olan benim uykucu yemeği bile durup durup yedi.eli ayağı titriyordu sanki heyecandan şaşkınlıktan.....
inşalllaaaahhh sizlerde eşlerinize bu duyguyu tez vakitte yaşatırsınız.......tüm kalbimde diliyorum rabbimdeki şu an ezan okunuyor burda.
scorpim değerin inş. yükselir
bak genel kabul gören değerler bunlar o tutunmak isterse kat kat gider alimAllah dua edeliö cnm bolbol
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000
akşamı bekleyeceğiz mecburen,hadi inşallah
scorpim canım hastaneden hastaneye ve cihazdan cihaza değişir aynı yerde yaptır bence bakalım ne çıkacak.güzel haberlrini bekliyoruz Alalh ın izniyle
canımmm aklımız sendeydi hep inşallah daha iyi haberler vereceksin bizlere akşam
scorpiiiiiimmm aklım hep sende kuzum nolur güzel haberlerle gel bize dualarım seninle, rahat bi nefes al sen de biz de
habibtemmmm degerin yukselir insallaaahhh en kisa zamanda doktorunun yanina gitttt.gerekirse sabaha kadar bekle kapisindaaa
güzel dilekleriniz dualarınız için çok teşekkür ederim canlarım Allah razı olsun..Scorpi hayırlı haberlerle gel inşAllah canım benim
Elif bencede uyandır cnm eşini gizli numaradn arama fikri süperrr