RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

NickyaşB.A.TSonuç
esraezgiHAMİLE :nazar::KK49::emir_bebek:
alaluna29HAMİLE:nazar::KK49::emir_bebek:
ragindaHAMİLE:nazar::KK49::emir_bebek:
cigdemd29HAMİLE:nazar::KK49::emir_bebek:
missyamanHAMİLE:nazar::KK49::emir_bebek:
wavybalsamHAMİLE:nazar::KK49::emir_bebek:
yehanHAMİLE:nazar::KK49::emir_bebek:
reanHAMİLE:nazar::KK49::emir_bebek:
AlminnaHAMİLE:nazar::KK49::emir_bebek:
endozlemHAMİLE:nazar::KK49::emir_bebek:
ElfidaHAMİLE:nazar::KK49::emir_bebek:
savas5482HAMİLE:nazar::KK49::emir_bebek:
SunbalHAMİLE:nazar::KK49::emir_bebek:
ALPPINHAMİLE:nazar::KK49::emir_bebek:
perakedisiHAMİLE:nazar::KK49::emir_bebek:
8scorpionsHAMİLE:nazar::KK49::emir_bebek:
Elif5507HAMİLE:nazar::KK49::emir_bebek:
fatmaipek3218 OcakÇalışmalara devam
rochak3520 OcakÇalışmaya devam:KK19:
gumus192121 Ocak Çalışmaya devam:KK19:
Suveyda3121 Ocak Çalışmaya devam:KK19:
seaside3323 OcAkÇalışmaya devam:KK19:
muhat24 OcakÇalışmaya devam:KK19:
rimel_842828 OcakÇalışmaya devam :KK19:
gamyoncu23 29 OcakÇalışmaya devam:KK19:
feryalnur27Ocak Çalışmaya devam:KK19:
oz_lem_2428 AralıkHeyecanlı bekleyişteyiz
kiraztepe37Ocak Çalışmaya devam:KK19:
esenglvedat
zerbas28Ocak
lex30OcakÇalışmaya devam:KK19:
umut8133OcakÇalışmalara devam:KK19:
RainbowColors351 ŞubatÇalışmaya devam :KK19:
rmzeynep2514 Şubat
kabilarda3316 ŞubatÇalışmaya devam:KK19:
asbelove29ŞubatÇalışmaya devam:KK19:
aybikekayra26ŞubatÇalışmaya devam:KK19:
nartanesiii(Ayşe)27?
Sevdemm

[tr
[td]rochak[/td]
[td]35[/td]
[td]20 Ocak[/td]
[td]Çalışmaya devam:KK19:[/td]

[/tr]

[tdÇalışmaya devam:KK19:[/td]

[tr

[td]İskarpit[/td]
[td]26[/td]
[td][/td]
[td]Beklemede[/td]

[/tr]
[tr]

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
ben diğer bebğimde hiç naz yapmadıydım bunda erken başladım.benimki çilekli rondo kremalı bisküvi almaya gittiiiii:KK33::KK35::KK36::KK24:

kızlar sonuç 29..sadec üzgünümmmmmm:KK14::KK14::KK14:

ne silmesi canım ya bak yükselmiş.sen demedin mi geç döllenme diye.dur bi git bir doktora.geçen anlattım sana bizim pıhtıdaşlardan birinin değeri yükselmiyordu,doktor boş gebelik kalp atışı yok diyordu kürtaj bile demişti.değeri de yükseldi kalp atışıda oldu.sabret üzülme dua et.sayısal değerlere fazla takılmaaaaaaa

Yazdım yazdım sildimm.Biliyorum ki hiç bir sözüm seni teselli etmeyecek ama nolur en azından hamile kalabildiğini gördün bu sana umut olsun.İnanıyorumki çok kısa süre sonra yeniden glecek meleğin ve sana sımsıkı tutunacakk

çok haklısın canımmm hayırlısı böyleymi,ş..daha ilede daha zor olurdu..en azından ya kendi sökülecek ya ilaçla söktürülecek..

scorpiiiiiiiiiiiiiii habibteemmmmmm doktorunu araaaa yaaaa...ya da en yakin saglik kurulusunaa git degerlerini gosterr...lutfen canini skmaaa..insallah degerin kat kat yukselecekk..pek anlamam bu degerlerden ama hamile kalabiliyorsun cok sukur..en kisa zamanda bebisin seninle olacak habibtemmmm icini ferah tut...ne desem bilmiyorm kiii:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

scorpiiiiiiiiiiiiiii habibteemmmmmm doktorunu araaaa yaaaa...ya da en yakin saglik kurulusunaa git degerlerini gosterr...lutfen canini skmaaa..insallah degerin kat kat yukselecekk..pek anlamam bu degerlerden ama hamile kalabiliyorsun cok sukur..en kisa zamanda bebisin seninle olacak habibtemmmm icini ferah tut...ne desem bilmiyorm kiii:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

doktora ulaşamadım mesaj attım görünve cevaplar kuzum..ama bu değerler normal değil.. o yüzden umut yok anlayacağın..neyse hayırlısı..dediğiniz gibi hamile kalabiliyorum en azından.buna da şükür

X