- 23 Mart 2011
- 5.993
- 7
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #16.941
oncelikle topluca selamlar
elifcim tebrik ederim
arkadaslar siz bu kan testi olayina nedenn bu kadar taktiniz :44:
acile acil durumlarda gidelim bence duyarli olmak lazim
sorbions degerin dusuk cikmis aslinda bi bakima avantajli ilk haftalardan bulaantilar baslamaz kolay gecer insallah
ozlemcim bence sen doktora git iki kez basimdan kirik gecti ikisinde de dayanilmaz agri yoktu ve sislik vardi :18::18:
kızlar sonuç 29..sadec üzgünümmmmmm
canım ilgilendiğin için teşekkür ederimama şu sözlerini biraz içimi acıttı üzgünüm tabiki acile giderken duyarlı olmak lazım ama biz ki yıllardır bebek sahibi olabilmek için bekliyoruz. bu ateşle 1 defacık dayanamayıp gitmişiz çok mu
scorpiiiiiiiiiiiiimm bu nedemek şimdi anlamadım yaa bi doktora gitsene kuzucummmm
yükselmiyo değer kuzum işte..80 falan olsa bi derece..ama 3 günde sadece 9 puan..gelişmiyor oluşamıyor demekki..hayırlısı..doktorum cuma gel demişti ama mesaj attım şimdi..bakalım yarın gel derse gidicemm..
yaş 28 beklenen adet günü 4 ocaktı ama hala gelen giden yok
sabah sağlıkocağına gittim..tüm kan tahlillerini yapsın istedim doktor..çünkü 8 ay falan oldu yaptırmayalı..demirim düşüktü.kolesterol sınırdaydı..bhcg de yazdı..ilk tahlile baktı bu pozitif dedi..şimdi sonuç perşembe çıkacak..hemen doktorumu arıycam.eğer tekrarla derse medikalde kan veririm 1 saate çıkıyo..endişem var çünkü 20 bana çok az bi değer gibi geliyo..millet reglinden 2-3 gün önce bu değeri görüyo..ben üzerinden neredeyse 2 gün geçince:26::26:tek umudum geç döllenme..bakalım bi güncük daha sabredicem..bu arada karnımda ağrılar devam ediyo..acayip su içiyorum..tabi o yüzden wc yw gidiyorum..benim hesabımla şu an 4+2 deyim..ama yumoşgünün üzerinden sadece 15 gün geçti..dua edin canlarım perşembe güzel haberlerle geleyimm...
elifff hadi git git giiiiitttttttt bu akşamdam gittttttt sende bizde rahat rahat uyuyalım.hem bu akşama özel bir hediye olur.
Kızlar bişey soracağım.katı meyva sıkacağı almak istiyorum.Kullanan var mı aranızda marka yada model önerecek
küçük yerlerde yaşamanın sıkıntıları malesef. bende çok küçük bir ilçedeyim ve senin sıkıntını iyi anlıyorum.burda hiç özel hast.yok.1 tane laboratıuvar var oda kapatmış.devletin acili de bir uyuz bir uyuz anlatamam.onun için yarını beklemekten başka çarem yok.bende çok sabırsızlanıyorum ama.bazen beldede hatta köy gibi beldede olmaktan bu nedenlerle nefret ediyorummmm
Allah ım mutluluğunuzu arttırsın inşallah.sofra hazırladim, benim uykucuyu uyandırdım hadi uyan acıktım ben diye sonra mutfağa gitttim.tam gene odaya gidiyordum ki baktım benim uykucu yatak odasına gidiyor.bende hemen sobanın yanına gidip arkamı kapıya döndüm gülmeyeyim diye.benimkinin içeri bir girişi var.böyle heyecandan saf saf bakıyor.böyle bir acayip bakıyor böyle.neyse sarıldı teşekkür etti.sonra baba mı olucam inşaaalaaahh dedi.inanın en çok sevdiği şey yemek yemek olan benim uykucu yemeği bile durup durup yedi.eli ayağı titriyordu sanki heyecandan şaşkınlıktan.....
inşalllaaaahhh sizlerde eşlerinize bu duyguyu tez vakitte yaşatırsınız.......tüm kalbimde diliyorum rabbimdeki şu an ezan okunuyor burda.
ya bana bir yasin okuyacak kimse yok mu bizim topiğimizde yaaaa
bence de fatma yarın olsun gece tekrar çekeriz duruma göre halayı....bu gün karnım bir değişik ağrıyor karnımla mide karışı bişe değişik yani.korkuyorum açıkcası
Scorpiciimm canım inşallah her şey çok güzel olacak, olumlu düşün şekercim
üzme kendini canım değerler nasıl gelişiyo bende bilmiyorum ama dr görüşmeden kesin sonuca varma
iyi akşamlar kızlar....
elif hayırlı olsun cnm tabi sen bi kantesti yaptırda sonra halay çekeriz.
scorpi kırmızılar gelmediği sürece yükselme ihtimali olabilir cnm .hakkında hayırlısını diliyorum seni çok iyi anlıyorum haziranda bende geçirmiştim kimyasal gebelik .sabah aile hekimi gebesin dedi akşam kanama oldu ve bitti....sağlıksız bi oluşumsa olmaması daha hayırlı tabiki.
rainbowcum sen ne alemdesin bittimi çalışmalar
scorpicim rainbowcolors in dedigi gibi ne desek uzuleceksin biliyorum
ama en azindan hamile kalabiliyorsun bi sorun olmadigini ogrenmis oldun
ozlemcim ben bu acile gitme konusunda cok canim yandi valla sizi uzmek istemem kesinlikle
ben de biraz pat pat konusuyorum sanirim
ama gitmeyelim bi kere bile gereksiz gitmeyelim acile
Allah korusun vebalini kaldiramayacagimiz seylerin altina bile girebiliriz:18::18::18:
scorpim cnm ne diyecegimi bilemiyorum ama dr.ile bir gorus.benim dr.um deger duzgun artmazsatakviyeler yaparizise yarayabilir demisti.mevlam yar ve yardimcin olsun.
elif ilk baslarda benim agrimda tuhafti adet sancisina benzer ama biraz farkli.hamile oldugunu anlayonca ancak kiyasliyabiloyorsun farli
Canımm özledim seni nerelerdesin sen bakimmSelam kızlar nasılsınız? Rainbowcum şekerim
iyi akşamlar kızlar....
elif hayırlı olsun cnm tabi sen bi kantesti yaptırda sonra halay çekeriz.
scorpi kırmızılar gelmediği sürece yükselme ihtimali olabilir cnm .hakkında hayırlısını diliyorum seni çok iyi anlıyorum haziranda bende geçirmiştim kimyasal gebelik .sabah aile hekimi gebesin dedi akşam kanama oldu ve bitti....sağlıksız bi oluşumsa olmaması daha hayırlı tabiki.
rainbowcum sen ne alemdesin bittimi çalışmalar