RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canım ilgilendiğin için teşekkür ederim ama şu sözlerini biraz içimi acıttı üzgünüm tabiki acile giderken duyarlı olmak lazım ama biz ki yıllardır bebek sahibi olabilmek için bekliyoruz. bu ateşle 1 defacık dayanamayıp gitmişiz çok mu

kızlar sonuç 29..sadec üzgünümmmmmm

scorpiiiiiiiiiiiiimm bu nedemek şimdi anlamadım yaa bi doktora gitsene kuzucummmm

yükselmiyo değer kuzum işte..80 falan olsa bi derece..ama 3 günde sadece 9 puan..gelişmiyor oluşamıyor demekki..hayırlısı..doktorum cuma gel demişti ama mesaj attım şimdi..bakalım yarın gel derse gidicemm..

üzme kendini canım değerler nasıl gelişiyo bende bilmiyorum ama dr görüşmeden kesin sonuca varma

Scorpiciimm canım inşallah her şey çok güzel olacak, olumlu düşün şekercim

bizdede blue house ın var kızım küçükken aldıydım ama bende çok kullanmadım.elifin dediği gibi köpürtüyor bir sürüde parçası var.onun yerine keşke portakal sıkmak için olanlardan alaydım ...

iyi akşamlar kızlar....
elif hayırlı olsun cnm tabi sen bi kantesti yaptırda sonra halay çekeriz.
scorpi kırmızılar gelmediği sürece yükselme ihtimali olabilir cnm .hakkında hayırlısını diliyorum seni çok iyi anlıyorum haziranda bende geçirmiştim kimyasal gebelik .sabah aile hekimi gebesin dedi akşam kanama oldu ve bitti.... sağlıksız bi oluşumsa olmaması daha hayırlı tabiki.
rainbowcum sen ne alemdesin bittimi çalışmalar

bence de fatma yarın olsun gece tekrar çekeriz duruma göre halayı....bu gün karnım bir değişik ağrıyor karnımla mide karışı bişe değişik yani.korkuyorum açıkcası

küçük yerlerde yaşamanın sıkıntıları malesef. bende çok küçük bir ilçedeyim ve senin sıkıntını iyi anlıyorum.
Allah ım mutluluğunuzu arttırsın inşallah.
ya bana bir yasin okuyacak kimse yok mu bizim topiğimizde yaaaa

canım okumuştum ama dilersen bir tane daha alabilirim.

bence de fatma yarın olsun gece tekrar çekeriz duruma göre halayı....bu gün karnım bir değişik ağrıyor karnımla mide karışı bişe değişik yani.korkuyorum açıkcası

cnm zaten şu gebelik ve regli belirtisini bir ayıredebilsem vallahi bilmiyorum yani.senin de hakkında hayırlısı olsun cnm...

scorpicim rainbowcolors in dedigi gibi ne desek uzuleceksin biliyorum

ama en azindan hamile kalabiliyorsun bi sorun olmadigini ogrenmis oldun

ozlemcim ben bu acile gitme konusunda cok canim yandi valla sizi uzmek istemem kesinlikle

ben de biraz pat pat konusuyorum sanirim

ama gitmeyelim bi kere bile gereksiz gitmeyelim acile

Allah korusun vebalini kaldiramayacagimiz seylerin altina bile girebiliriz:18::18::18:

scorpim cnm ne diyecegimi bilemiyorum ama dr.ile bir gorus.benim dr.um deger duzgun artmazsatakviyeler yaparizise yarayabilir demisti.mevlam yar ve yardimcin olsun.
elif ilk baslarda benim agrimda tuhafti adet sancisina benzer ama biraz farkli.hamile oldugunu anlayonca ancak kiyasliyabiloyorsun farli

Scorpiciimm canım inşallah her şey çok güzel olacak, olumlu düşün şekercim

üzme kendini canım değerler nasıl gelişiyo bende bilmiyorum ama dr görüşmeden kesin sonuca varma

Canlarım cuma herşey kesinleşir.hakkımızda hayırlısı olsunn.Allah beterinden korusun hepimizi.çok çok sağolun destekleriniz içinnn

Bugün hepinizi üzdüm hakkınızı helal edin.paylaşmam gerekiyordu beni en iyi siz anlarsınız.destekleriniz için çokk teşekkür ederim dualarınız için de.Rabbim hep güzellikler yaşatsın bundan sonra.gelişme olursa bildiricem size.doktordan cvp gelmedi sanırım cuma gidicem kesin sonucu olıcazzz.kendinize iyi bakın şimdilik çıkıyorum başım ağrıyo.yarın yine gelirim inşallahhh

Canım inşallah öyle bir ihtimalim olur benim deee.
Evet ben şimdi anlıyorum hamilelik sancılarını tuhaf anlamlandıramadığım bi sancı oluyo hala azcık varr

Selam kızlar nasılsınız? Rainbowcum şekerim
Canımm özledim seni nerelerdesin sen bakimmHerşey yolunda değil mii

Canım bende iyiyim şükür çalışmalar bitti heyecanla umutla ve en önemliisi duayla bekliyorum.RABBİM sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin inşAllah hepimize.Listeye baktımda MaaşAllah BarekAllah hamileler neredeyse çoğunlukta darısı hepimizee :118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…