RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

merhaba kızlarrrr

Merhaba hoşgeldin.

harika tatlım nerden buluyorsun bunları yaaa çok güzeller

evet bizedeadres verirmisiniz acaba ? :)

ben saraçoğlunun sitesinde çok araştırdım soğan kürü çok çok kişiye çare olmuş.Sende bir dene abla ama sende rahim sarkması vardı ona yan etki yapmaz dimi

Canım rahim sarkması fiziksel bir duurm yani oradaki kaslar doğum yada farklı sebeplerden esniyor rahim olması gereken yerden aşağıya iniyor vajen duvarına doğru.Sanmıyorumki etkilesin.

rainbow bu ay bende denemeyi istiyorum hem zayıflamayada etkisi var sağon suyunun zaten yemekten önce içiliyorya iştahıda kapatıyor

asbelove hi üzülme çünkü idrarda 40 gün ol
madan çıkmıyor..hayırlısı artık.umarım güzel haberwerirsin bize...

ben çıkıyorum kızlar malum hazırlık vakti bugünde hava bir tuaf hiç okula gidesim yok miskin miskin yatasım var

kızlar hepinize tunaydın nasılsınız bakalım beni biliyorsunuz zaten inşşş guzel haberler alacağımız vereceğimiz bir gun olsun eşleri rahatsız olan arkadaşlarımada geçmiş olsun diyorum

Fatmacım güle güle cnm bu yorgunluk hayra alamet olsun inşAllah.

evet ya asbeeee çok tatlılar sanadaa nasip olsun inşAllah sağlıkla sıhhatlaa..

çok güzellerrrrr dimiiiiiiii
bende istiyorum bendeeee
inşşş kızlar allah hepinize çifter çifter göndersin ama sonra ooofff demek yok ikize bakmak çok zooor alt komşumun ikizi var şuan 2.5 oldular kızcağız 10 yıl yaşlandım diyor resmen yardım edecek kimsesi yoktu onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…