- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.661
merhaba kızlarrrr
merhaba hoşgeldin.
sendemi bebek istiyorsun ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlarrrr
merhaba kızlarrrr
harika tatlım nerden buluyorsun bunları yaaa çok güzeller
Bende bu ay bir ters köşe yapıp kendime hiç aklımda olmayan soğan krüüü yapacağım.Süreli kasık batmalarım oluyor benim varsa kist misit temizlesin diye şettim :)) Bugün başlıyorum ama bu tarz şeyleri içmekte çok zorlanıyorum becerebilirsem içmeyi içeceğim 15 gün.
rainbow ben dünde 30 dua okudum bugünde 30 daha okuyacağım..bilginolsn))
asbelove hi üzülme çünkü idrarda 40 gün ol
madan çıkmıyor..hayırlısı artık.umarım güzel haberwerirsin bize...
oyyyyyyyyyyyyyy yerim ben senin ikizlerini
ben çıkıyorum kızlar malum hazırlık vakti bugünde hava bir tuaf hiç okula gidesim yok miskin miskin yatasım var
kızlar hepinize tunaydın nasılsınız bakalım beni biliyorsunuz zaten inşşş guzel haberler alacağımız vereceğimiz bir gun olsun eşleri rahatsız olan arkadaşlarımada geçmiş olsun diyorum
senin gibi çoooook tatlıııııAvatarım nasıl olmuş :)
ben çıkıyorum kızlar malum hazırlık vakti bugünde hava bir tuaf hiç okula gidesim yok miskin miskin yatasım var
inşşş kızlar allah hepinize çifter çifter göndersin ama sonra ooofff demek yok ikize bakmak çok zooor alt komşumun ikizi var şuan 2.5 oldular kızcağız 10 yıl yaşlandım diyor resmen yardım edecek kimsesi yoktu onunçok güzellerrrrr dimiiiiiiii
bende istiyorum bendeeee