- 30 Ekim 2012
- 1.454
- 0
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #16.721
Yok kuzum ya ben son 15 gündür topiğe pek gelemiyorum çünkü ders çalışıyorum :84: Çok sıkıştımmmm :18:
İsim değişti çoktan biliyorum. Feryal karıştırdı sanırım :) Senin nickin değişmiş..
Ben de haftasonu deli gibi mide bulantısı ve kusma ile hastanede geçirdimAyrıca uyku sersemi kafamı da vurduğum için deli gibi başım ağrıyor
Merhaba kızlar nasılsıniz bakalım?
Nehar tekrar geçmiş olsun keşke dün hemen gitseydin dr.a.yat dinlen,çabucak iyilesirsin ınş.
Hoşgeldin canım epeydir gozukmuyordun.dün akşam aklımdan gecmistin:)geçmiş olsun bu arada,hayırdır birseymi dokundu?
nehar cok gecmis olsun
kizlar sanki arada atladiklarimiz oldu mehtap vardi ona okudum 100 tane
arada melteminkileeri dagitmissiniz ben gelene kadar
Allah kabul etsin butun ibadetleri onun rizasi icin yapmayi nasip etsin
habibtelerrrimmmmmm doktordan geldimm bebegimin gordum minncikkkk dahaa..kalbi nasil atiyorr..allahim herkese yasatsin bu duyguyu...allahim sizlereee en kisa zamanda nasip etsinnnnnnnnnn
habibtelerrrimmmmmm doktordan geldimm bebegimin gordum minncikkkk dahaa..kalbi nasil atiyorr..allahim herkese yasatsin bu duyguyu...allahim sizlereee en kisa zamanda nasip etsinnnnnnnnnn
sabah sağlıkocağına gittim..tüm kan tahlillerini yapsın istedim doktor..çünkü 8 ay falan oldu yaptırmayalı..demirim düşüktü.kolesterol sınırdaydı..bhcg de yazdı..ilk tahlile baktı bu pozitif dedi..şimdi sonuç perşembe çıkacak..hemen doktorumu arıycam.eğer tekrarla derse medikalde kan veririm 1 saate çıkıyo..endişem var çünkü 20 bana çok az bi değer gibi geliyo..millet reglinden 2-3 gün önce bu değeri görüyo..ben üzerinden neredeyse 2 gün geçince:26::26:tek umudum geç döllenme..bakalım bi güncük daha sabredicem..bu arada karnımda ağrılar devam ediyo..acayip su içiyorum..tabi o yüzden wc yw gidiyorum..benim hesabımla şu an 4+2 deyim..ama yumoşgünün üzerinden sadece 15 gün geçti..dua edin canlarım perşembe güzel haberlerle geleyimm...
scorpiiiiiiiiiii hemen güzel haberler ver kuzum benimm. Biz biliyoz pıtırcığımız annesiyle ama içimiz rhat etsin tabi
sabah sağlıkocağına gittim..tüm kan tahlillerini yapsın istedim doktor..çünkü 8 ay falan oldu yaptırmayalı..demirim düşüktü.kolesterol sınırdaydı..bhcg de yazdı..ilk tahlile baktı bu pozitif dedi..şimdi sonuç perşembe çıkacak..hemen doktorumu arıycam.eğer tekrarla derse medikalde kan veririm 1 saate çıkıyo..endişem var çünkü 20 bana çok az bi değer gibi geliyo..millet reglinden 2-3 gün önce bu değeri görüyo..ben üzerinden neredeyse 2 gün geçince:26::26:tek umudum geç döllenme..bakalım bi güncük daha sabredicem..bu arada karnımda ağrılar devam ediyo..acayip su içiyorum..tabi o yüzden wc yw gidiyorum..benim hesabımla şu an 4+2 deyim..ama yumoşgünün üzerinden sadece 15 gün geçti..dua edin canlarım perşembe güzel haberlerle geleyimm...
amanda aman canı olmuşta pıt pıt atmayamı başlamış habibtem Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallaaaahhhhhh .
scorpicim inş değerlerin yükselmiştir malum birgünde iki katına çıkıyor bende geç döllenme olmuştur diye düşünüyorum.başka bir yerede yaptırsaydın 1 saatte çıkan yerlere felan için rahat etseydi
inşallah özommmm..aslında kendime kızıyorumm ya kendi kendimi karamsar ettimmmm
o topik bu topik beta yorumları falan okudum kafam karıştı..ama sabredicem..Allahın dediği olacak sonuçta..ben neyi değiştirebilirim kiii.inşallah bebikom benimle olacaktır..
geç döllenme sanırım cnm..yani benim regl döngüme göre geç..ilkini özelde yaptırdım cnm..bunu da diğer tahliillerle bir yaptırayım dedim..bu kadar bekleyeceğimi bilemedim:26:artık bekliycem mecbur..bu gün nasılsa gidemiycemm..bi yarın kalıyo onu da atlatırızzz