RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

asbelove hayırdır cnm ne oldu ?

ablam ben iyiyim ara tatili bekliyoruz dört gözle =)
babam yarın gidiyor ama annem benimle tatile kadar kalacak inş.

yehancım sen nasıl oldun miden ne durumda :S

Canım gece sadece yazıp çıkmıştım, kalmadım o yüzden yazdığını şimdi gördüm kusura bakma..

Daha iyiyim çok şükür, doktorumun verdiği ilaç epey işe yaradı, hafifletti bulantılarımı. Enazından dayanabilir durumdayım şuan. Umarım hep böyle olur. Sağol sorduğun için..

olurmu öyle şey niye kusura bakıyım.önemli olan sensin maaşşallah canım sevindim şimdi iyi olmana az kaldı hepsi geçicek ve birgün biz hamiş olup bulantı yaşadığımızda bize tecrübelerinle ışık tutacaksın

canımlarrr

ben çok kötüledim kızlar, sabah kalktım sol kaburgamda, boynumda ve omuzlarımda yani diğer eklemlerimde ağrılar var, sanki dayak yemişim gibi Dünkü düşüşümün derecesini daha iyi anladım. Salak gibi kalktım okula gittim ama tabiki ayak bileğim fena şişmişti. Nefes aldığım her an kaburgalarımda ve sırtımda ağrı oluyor. 3 derse girdim dayanamadım, izin aldım doktora gittik. Ayak bileklerimdeki lifler zedelenmiş, çok sert düşmüşsün dedi. sargıya aldık ayağımı 2 gün itirahat yazdı. Ayağım yüksekte şuan yatacam böyle çok ağrım var her yerim özellikle ayak bileğim sızlıyo şefkate ve sevgiye de ihtiyacım var

Allah razı olsun canlarım Rabbim bu dualarımızın karşılığını katbe kat versin. Ona açılan ellerimiz boş kalmasın

neharcım tekrardan çok geçmiş olsun sandığımızdanda kötü düşmüşsün demekki doktora gitmekle iyi yapmışsın en azından ağrı giderici ilaçlarla biraz daha hafifler ağrıların artık bol bol dinlen kalkmamaya çalış vedeeeeee artık daha çok dikkat et kendine hemi anne adayısın sen :) dur birazda şefkat gösteriyim

Tekrar paylaşıyorum

ismi gidecek arkadaşlar(eklenmek isteyen ismini mesaj atsın)
RainbowColors
Feryalnur
Asbelove
İskorpit
rmzeynep
rochak
Fatmaipek
zerbas
suveyma
rimel
gamyoncu
Elif5507
Deli-Musakka
Deli-musakka(ablası)
Muhat
Neşe
Kabilarda
Kabilarda(görümce)

eksik varsa bildirin yavrular

kızlar scorpi den haber var mı gitmişti bugün sağlık ocağına ne oldu acaba:44: Hayırla gelsin inşallah

ARKADAŞLAR DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM
NOT:BİR KİŞİ BİR TANE OKUYABİLİYOR
ÇEVRENİZDE YARDIM ALABİLECEĞİNİZ KİŞİLER VARSA ÇOK MAKBULE GEÇER

OkuyanAdetDurumOkuyanAdetDurum
oz_lem2Okunduayse00510Okundu
nur.sen1hayatimsinav1Okundu
elif55073OkunduALPPHIN1Okundu
ecrin234Okunduelmacvs1Okundu
dice1Okundugüllümsün13
acemiperi1Okundumedoskop1Okundu
merra11Okundussönmez2Okundu
krizantem838Okunduaybikekayra1
asenat1232Okundukiraztepe3Okundu
muhat7Okunduscorpions1Okundu
fatmaipek1Okunducemrem294Okundu
nishbr1ronya1
sivasin gülü1candann1Okundu
banu851okundumissyaman2Okundu
rimel_841Okundugamyoncu3Okundu
inci_tanesi1kadifegül1
mavimenekşe1okundumutluluk841Okundu
çiçek001ynz061
birumut991seyyan3Okundu
beylem1Okunduantisocial1
melek041okundureyyan19841Okundu
klaram1okunduelfida1okundu
kabilarda7leylak841okundu
ne_yazcam_ya1gulem1okundu
antigone831okundusupriz061okundu
nartanesiii6okunduiğneoyası3okundu
edanur861okunduaeben1
encan1okundureann1
eslemliva2RainbowColors27Okundu
savas54821okunduturkuaz81Okundu
masumum1tanem11112okundu
simaybade1okundugamze19235okundu
ozzy063Okunduraginda1okundu
sersum1okunduesraaaa8Okundu
topalpire1ecrinn071Okundu
melek1811okundubengisu1
antikdeniz11okunduvck3okundu
nilda0151asbelove7okundu
rmzeynep2Okunduferyalnur4
34bc1OkunduBanu_K1Okundu
duru16161zerbaş1Okundu
nekadarzor1Okundu_haSreT1
suveyma5Okunduesma1
rochak6Okunduhappybutterfly1Okundu
mikro811sevda_linka1Okundu
badezuzum1doga31
gümüş191qingdao1
beyazzmbak1dentur1
E_M_A10Okunduven_har1Okundu
sunbal1Okundu
[tr]

NEHARR bnm arkadasımında adını yazarmısn iki kişi biri hamide biri ayşegül ...
ıkısıınde cok duaya ıhtıyacları war...

Canlarım cümlelerimi nasıl toparlayayım, sizleri kırmadan nasıl söyleyeyim inanın bilmiyorum. Ama yanlış anlamayın nolur. Kabe'ye gidecek olan arkadaşımla çok samimi değiliz. Ben topikteki kızlar için isim istemiştim. Ricalarla, tabiki de içimden gelerek ekledim diğerlerini de. Şimdiden nerdeyse 20 isme ulaştık. Ama başka topiklerden de üyelerin de haberi olmuş mesaj geldi.Liste hazırlayıp isim topladığım şeklinde ulaşmış onlara ya da onlar öyle anladılar. Kimseyi geri çevirmek istemiyorum Ahhh ben gitsem de topiklere girip herkesin ismini yazsam defter defter okusam Ama şimdi kız gönlünden geçti söyledi. Çıkarıp 50-100 isim vermek de olmaz bilirsiniz. mahçup olmak istemiyorum canlarım. Ne olur anlayın beni, anlayışınıza sığınıyorum. Hepinizi çok seviyorum.

canım sana yalvarıyorum benımde ısmımı al nolursunnn

nolursun benıde al lıseteye arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…