RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

inşallah özommmm..aslında kendime kızıyorumm ya kendi kendimi karamsar ettimmmm:KK47::KK47:
o topik bu topik beta yorumları falan okudum kafam karıştı..ama sabredicem..Allahın dediği olacak sonuçta..ben neyi değiştirebilirim kiii.inşallah bebikom benimle olacaktır..:emir_bebek::emir_bebek:

bak sende diyorsun Allah ın dediği olur:KK16::KK16::KK16::KK16:

cnm içini ferah tut herkesin bünyesi bir olmuyorki kiminde az kiminde çok oluyor bhcg ben 14 le başlayanları bile biliyorum .iyi düşün iyi olsun değerlerin kat kat artsın.hatta bhcg düşükse kız olur derler bakalım ne olcak seninki.değeri yüksek olup gebeliği devam etmeynlerde var cnm unutma bunu.allahım yaşatmak istesin yeterki.

fatma cığım bugün iyiyiz 50 tane:21::21::21::21::21:

Canım ya sen de karıştırmamışsın ben son sayfa diye ilk sayfaya bakıp rainbowcum yeni başka bir topik daha açtı sandım....:KK52:
Kafamın ne halde olduğunu anlayın, hem ders hem çarptım....:63:

Canım çok gecmis olsun ya tez yazıyordun dimi biraz dinlen canım basının ağrısı geçer ınş.

habibtelerrrimmmmmm doktordan geldimm bebegimin gordum minncikkkk dahaa..kalbi nasil atiyorr..:KK5::KK5::KK5:allahim herkese yasatsin bu duyguyu...allahim sizlereee en kisa zamanda nasip etsinnnnnnnnnn

habibtecannn yerim seni tatlı anne yegenimize maşallah kucağınada aldığın günleri duyurursun bize ins

cnm içini ferah tut herkesin bünyesi bir olmuyorki kiminde az kiminde çok oluyor bhcg ben 14 le başlayanları bile biliyorum .iyi düşün iyi olsun değerlerin kat kat artsın.hatta bhcg düşükse kız olur derler bakalım ne olcak seninki.değeri yüksek olup gebeliği devam etmeynlerde var cnm unutma bunu.allahım yaşatmak istesin yeterki.

anladım canım bir an önce yarın geçsin ozaman :) değerler çabuk artıyor belki şimdi 200 lere gelmiştir bellimi olur :KK70: rabbim hayırlısını versin fatma ipeke de katılıyorum Allah nasip ettikten sonra oluyor her türlü dualarımızın seninle canım inşallah hayırlı haberler verirsin

sen değere hiç bakam canım.ben ilk gebeliğimde hiç bhcg yaptırmadım.1 tets yaptıydım çıkmamıştı.kanda baktırmaya gittim doktor yazmamış diğer tahlilleri yazdı diye.sağlık ocağında idrar yaptık çıktı ondan sonrada hiç bhcg filan yapmadım.sayısal değerlere bakma.bir arkadaşa değeri düşük diye doktor boş gebelik filan dedi.kürtaj bile olabilir dediydi.sonra herşey yolunda.....sen takma sayısal değerleri...:KK54::KK54::KK54:

her şeyi taka taka yakında bunun gibi olacaz.:KK35::KK33:

gerçi ben galiba birz oldum:KK33::KK35:

çok haklısınız kızlarrr.işte ben biraz karamsar ve temkinli bir akrepim malesef..kendimi kaptırmak istemiyorum da hamileyim diye..sanırım ondan hep bi kulp buluyorum..sabredelim görelimm.Allah yardımcımız olsun canlarımmm:KK16::KK16::KK16:

çok haklısınız kızlarrr.işte ben biraz karamsar ve temkinli bir akrepim malesef..kendimi kaptırmak istemiyorum da hamileyim diye..sanırım ondan hep bi kulp buluyorum..sabredelim görelimm.Allah yardımcımız olsun canlarımmm:KK16::KK16::KK16:

Akrep kardeşim olumsuz düşünme bak sana yakismiyor:KK1: bak yumurtlaman geç olmus benimde bu ay 16.günümde yumurtlamam oldu iyi düşün iyi olsun suan endişe edip sıkma tatli canını

Akrep kardeşim olumsuz düşünme bak sana yakismiyor:KK1: bak yumurtlaman geç olmus benimde bu ay 16.günümde yumurtlamam oldu iyi düşün iyi olsun suan endişe edip sıkma tatli canını

ayyy ben hep böyleyim kiii kendi zehirim kendime yaniiiii:KK53::KK53::KK53::KK53:
tatlım ben de 16. gün yumurtladım..ve 16 ile 17 de çalıştık ikisinden birinde tutuu yaniiii:KK17::KK17::KK17::KK17:

sabah sağlıkocağına gittim..tüm kan tahlillerini yapsın istedim doktor..çünkü 8 ay falan oldu yaptırmayalı..demirim düşüktü.kolesterol sınırdaydı..bhcg de yazdı..ilk tahlile baktı bu pozitif dedi..şimdi sonuç perşembe çıkacak..hemen doktorumu arıycam.eğer tekrarla derse medikalde kan veririm 1 saate çıkıyo..endişem var çünkü 20 bana çok az bi değer gibi geliyo..millet reglinden 2-3 gün önce bu değeri görüyo..ben üzerinden neredeyse 2 gün geçince:26::26:tek umudum geç döllenme..bakalım bi güncük daha sabredicem..bu arada karnımda ağrılar devam ediyo..acayip su içiyorum..tabi o yüzden wc yw gidiyorum..benim hesabımla şu an 4+2 deyim..ama yumoşgünün üzerinden sadece 15 gün geçti..dua edin canlarım perşembe güzel haberlerle geleyimm...:KK14::KK14:

canım bende oğluma hamile iken 10 günüm geçmişti annem, yengem ve arkadaşlarım sen hamilesin diyorlardı. bende onlara yok hamile değilim adet olacam belim ağrıyor, çatlatma iğnesi vuruldum o yüzden geciktim dedim. (annemlerde olduğum için) eşim telefonda doktora git dedi. hamile değilimdir ama tamam yinede gideyim dedim. sonuç:hamileydim ve ben hayal kırıklığına uğrarım korkusuyla karamsarlıkla test bile yapmamıştım. inşallah sende hamilesin içini ferah tut ve olumlu düşün.

Alpin mas.kuzum mevlam saglikla kucagina almanida nasip eder ins.
Scorpim ben seyi anlamadim bugunji drgerin jac cikti canim.ama arkadaslarinda dedigi gibi rakamlar cok onemli degil.uzme minik mercimegini annesi.herdey cok guzel olacak ins.

ya kızlar scorpin,feryal ben ne yapayım.taaaaa 28.gün yumurtladım düşünün yani....başkası 2.ciye yumurtladı ben daha 1 yumurtladım

canım bende oğluma hamile iken 10 günüm geçmişti annem, yengem ve arkadaşlarım sen hamilesin diyorlardı. bende onlara yok hamile değilim adet olacam belim ağrıyor, çatlatma iğnesi vuruldum o yüzden geciktim dedim. (annemlerde olduğum için) eşim telefonda doktora git dedi. hamile değilimdir ama tamam yinede gideyim dedim. sonuç:hamileydim ve ben hayal kırıklığına uğrarım korkusuyla karamsarlıkla test bile yapmamıştım. inşallah sende hamilesin içini ferah tut ve olumlu düşün.
kuzum ben de o hayalkırıklığı korkusundan kendime hamile diyemiyorum valaaaa:KK31::KK31:
Alpin mas.kuzum mevlam saglikla kucagina almanida nasip eder ins.
Scorpim ben seyi anlamadim bugunji drgerin jac cikti canim.ama arkadaslarinda dedigi gibi rakamlar cok onemli degil.uzme minik mercimegini annesi.herdey cok guzel olacak ins.
kuzum yarın akşamüstü yada perşembe alıcam sonucu..sonra da doktorumla görüşücem..herlade cuma da doktora giderim tatlım..ya da ne zaman gel derse artıkk:KK31:yok yok üzmiycem de ben hala inanamıyom ya ondannnn:KK53::KK53::KK53:
ya kızlar scorpin,feryal ben ne yapayım.taaaaa 28.gün yumurtladım düşünün yani....başkası 2.ciye yumurtladı ben daha 1 yumurtladım

anammmmm:KK30::KK30::KK30:senin de pek bi geçdöllenme olacak canımmmmm:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

kızlarrr uyuyakalmışım... her yanım sopalanmış gibiiiiiiiiiiii özellikle kaburgaaaaaaaammm:KK50: Allahımmmmm :KK43:

kızlarrr uyuyakalmışım... her yanım sopalanmış gibiiiiiiiiiiii özellikle kaburgaaaaaaaammm:KK50: Allahımmmmm :KK43:
ahh kluzummm zedelendi tabi her yanınnn..giyme kız şuu topuklularııııııııı:KK20:hem senin boyun kaç bakimm bu kadar topuk giyiyonnnn:KK51:
o da bişey mi yaa ben 18. ve 21. günde yumurtluyom ayvayı yedim :KK50:

ayy bak ozaman telaş yapmıycan değerler düşük çıkıyomuşşş:KK30::KK30::KK30:

rainbow ablacimm ellerine saglikkkkk..arkadsim icin dualar baslanmiss...bende 100 tane aliyorummmm simdilik...diger arkadsa okuyamadimmm yikanip okuurum temiz temiz dedim masallah bitmiss...allah hepinizden razi olsunn..:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ALPPIN arkadaşı

1001 Ayet-El Kürsi

RainbowColors:101

suveyda:100

elif5507:80

ALPPIN:100

Kalan:620

RABBIM hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inşAllah.Amin

Son düzenleme:
scorpicimm canımm :KK16: Lütfen üzme bebişini olumlu düşün keyfini çıkarr bugünlerinin :nazar:Herşey çok güzel olacak inşAlla dualarımdasın.

özlemciğim çok geçmiş olsun cnm ah şu topuklarrrrrr :KK9: hem güzel hem havalısın be gülümmm:nazar::KK16:

pinpincim Allah kabul etsin inşAllah güzelim :KK16:

scorpicimm canımm :KK16: Lütfen üzme bebişini olumlu düşün keyfini çıkarr bugünlerinin :nazar:Herşey çok güzel olacak inşAlla dualarımdasın.

özlemciğim çok geçmiş olsun cnm ah şu topuklarrrrrr :KK9: hem güzel hem havalısın be gülümmm:nazar::KK16:

pinpincim Allah kabul etsin inşAllah güzelim :KK16:

gitsin de şu gaygana gel artıııııııııııııııııııııııııııkkk:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
X