RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

üzmüyom kuzum..ama düşünmemeye çalışıyorumm..sadce beslenmeme falan dikkat ediyorumm..kahve kolik scorpi iki gündür süte azcık kahve serpip onu içiyoooo

ozlemcimmmmm neharcigimmmm habibtemmmm gecmis olsun kiyamam suslu pakizeme...keske doktora gitseydin canim benimmm....ufff mu oldun sennnnn

scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bende yarin kahve bardagi kahve iciyorum ne yapiyimmm icmesem olmuyor ama 3 gundur icmiyorummmm

ablaaaaaaaaaaaaa allahim en kisa zamanda sana ve arkadslara nasip etsinnnn

habibtem scorpim günde 1 fincan kahvenin zararı yoktur aksine faydalıdır. Tabi tercihen türk kahvesi

kizlar ben kacar bilgisayarin acik kalmasina dayanamiyorum
kendileri bomba gibi her an patlayabilir :18::18:

zaten calisirken elektrikli supurge gibi ses cikariyorbide masaustu sorsan

bendeeeee gunde 1 bardaktan fazlasini icmem ...turkish coffeee tercihimmm..habibtemmmm aciktim yine ben seni yesem olurmuuu

habibteeeeeeemmm sen de beni görünce acıkıyon kııızzzzzzzz gel sana bişeler hazırlayayım dicem ama ayağım sakat iyileşeyim yapayım

ne yapiyimmm karnimdaki minik ac sanirim yedikce yiyorr yarasin tosunumaaa...seni yemedigim icin mi gel senide yiyecemmmm

eyyyvahhh eyyvvahhh şimdi de beni gözüne kestirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ye habibtem ye de ben beboya ağır gelirim gaz yaparım çocuğaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa su ozlem varrryaaa su ozlemmm sacimi cektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84::84::84:

kızz raginda valla görmedim sorduğunu, görsem niye cevap vermeyecem.. Daha iyiyim ama bugün çıkarttım yine 1 kere. Amaannn ne bileyim kör topal idare ediyorum işte. Millet hamile ama çatır çatır geziyo dışarda, ben sürekli evde ve yatar pozisyondayım.. Bakalım daha ne kadar devam etcek böle.. Sen nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…