- 24 Eylül 2012
- 4.169
- 4
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #16.761
scorpicimm canımmLütfen üzme bebişini olumlu düşün keyfini çıkarr bugünlerinin Herşey çok güzel olacak inşAlla dualarımdasın.
özlemciğim çok geçmiş olsun cnm ah şu topuklarrrrrrhem güzel hem havalısın be gülümmm
pinpincim Allah kabul etsin inşAllah güzelim
habibtem scorpim günde 1 fincan kahvenin zararı yoktur aksine faydalıdır. Tabi tercihen türk kahvesi
habibtem scorpim günde 1 fincan kahvenin zararı yoktur aksine faydalıdır. Tabi tercihen türk kahvesi
bendeeeee gunde 1 bardaktan fazlasini icmem ...turkish coffeee tercihimmm..habibtemmmm aciktim yine ben seni yesem olurmuuu
bendeeeee gunde 1 bardaktan fazlasini icmem ...turkish coffeee tercihimmm..habibtemmmm aciktim yine ben seni yesem olurmuuu
anammmmm bu habibte acıktıkça hepimizi yiyecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kaç özooooo kaççççççççççççççççççççççç
ne yapiyimmm karnimdaki minik ac sanirim yedikce yiyorr yarasin tosunumaaa...seni yemedigim icin mi gel senide yiyecemmmm
scorpiiii gaz varmi gazz..ben gazwoman oldummmmm
ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa su ozlem varrryaaa su ozlemmm sacimi cektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84::84::84:
yalan vallahi yalan ablaaaaaaaaaaaaaaa iftira atıyo ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaben gebeş kadına tokunmaaamm