- 23 Mart 2011
- 5.993
- 7
- Konu Sahibi RainbowColors
- #16.701
canım sana yalvarıyorum benımde ısmımı al nolursunnn
ecrin o nasıl sözzz haşaaaaaa tabiki de eklerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sana yalvarıyorum benımde ısmımı al nolursunnn
canımlarrr
ben çok kötüledim kızlar, sabah kalktım sol kaburgamda, boynumda ve omuzlarımda yani diğer eklemlerimde ağrılar var, sanki dayak yemişim gibi Dünkü düşüşümün derecesini daha iyi anladım. Salak gibi kalktım okula gittim ama tabiki ayak bileğim fena şişmişti. Nefes aldığım her an kaburgalarımda ve sırtımda ağrı oluyor. 3 derse girdim dayanamadım, izin aldım doktora gittik. Ayak bileklerimdeki lifler zedelenmiş, çok sert düşmüşsün dedi. sargıya aldık ayağımı 2 gün itirahat yazdı. Ayağım yüksekte şuan yatacam böyle çok ağrım var her yerim özellikle ayak bileğim sızlıyo şefkate ve sevgiye de ihtiyacım var [/QUO
canım çok geçmiş olsun, röntgen çektirdin mi hani olurya hamileysen, merak ettim:26::26::26::26:
ecrin o nasıl sözzz haşaaaaaa tabiki de eklerim
canımlarrr
ben çok kötüledim kızlar, sabah kalktım sol kaburgamda, boynumda ve omuzlarımda yani diğer eklemlerimde ağrılar var, sanki dayak yemişim gibi Dünkü düşüşümün derecesini daha iyi anladım. Salak gibi kalktım okula gittim ama tabiki ayak bileğim fena şişmişti. Nefes aldığım her an kaburgalarımda ve sırtımda ağrı oluyor. 3 derse girdim dayanamadım, izin aldım doktora gittik. Ayak bileklerimdeki lifler zedelenmiş, çok sert düşmüşsün dedi. sargıya aldık ayağımı 2 gün itirahat yazdı. Ayağım yüksekte şuan yatacam böyle çok ağrım var her yerim özellikle ayak bileğim sızlıyo şefkate ve sevgiye de ihtiyacım var [/QUO
canım çok geçmiş olsun, röntgen çektirdin mi hani olurya hamileysen, merak ettim:26::26::26::26:
kuzum röntgen istemedi çünkü ezik gibi ağrılarım vardı. daha yumurtlamam bile olmadı, hamile değilimdir kuzum. saolasın merak etmişsin
özlemm geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın dikakt et kendine zorlama ayağını çok fazla çabuk yoplasın kendini
bırak işleri falanda eşin yapsın kalkma ayağa :94::94::94::94::94:
eşek değil ya yapsın
ben 100 tane alayım canım.ALPPIN arkadaşı
1001 Ayet-El Kürsi
Kalan:1001
hayırdır kardeşim canını sıkan birşey mi var.abla içim daralıyorrr
canımlarrr
ben çok kötüledim kızlar, sabah kalktım sol kaburgamda, boynumda ve omuzlarımda yani diğer eklemlerimde ağrılar var, sanki dayak yemişim gibi Dünkü düşüşümün derecesini daha iyi anladım. Salak gibi kalktım okula gittim ama tabiki ayak bileğim fena şişmişti. Nefes aldığım her an kaburgalarımda ve sırtımda ağrı oluyor. 3 derse girdim dayanamadım, izin aldım doktora gittik. Ayak bileklerimdeki lifler zedelenmiş, çok sert düşmüşsün dedi. sargıya aldık ayağımı 2 gün itirahat yazdı. Ayağım yüksekte şuan yatacam böyle çok ağrım var her yerim özellikle ayak bileğim sızlıyo şefkate ve sevgiye de ihtiyacım var
suveydacığım bekliyorum canım kardeşinin ismini eklemez olur muyum hiççç aşk olsun
Asbelove, feryal nasılsınız canlarım ??
Öziş sana da selam canım, nickin değişmiş...çok geçmiş olsun tatlım.
Neharcımmmmm gerçi alışamadım bu nicke ama
çok geçmiş olsunnnn ucuz atlatmışsın dinlen bol bol canımmmm
Rabbim tez zamanda acil şifalar nasip etsinnn
Asbelove, feryal nasılsınız canlarım ??
hoşgeldin canımmmm teşekkür ederim topiğin adı değişeli aylar oldu, sen daha kısa zaman önce burdaydın :44:neyi hayırlı ettin kız? ben de alla allaaa diyom acaba ablam başka topik mi kurdu
Yok kuzum ya ben son 15 gündür topiğe pek gelemiyorum çünkü ders çalışıyorum :84: Çok sıkıştımmmm :18:
İsim değişti çoktan biliyorum. Feryal karıştırdı sanırım :) Senin nickin değişmiş..
Ben de haftasonu deli gibi mide bulantısı ve kusma ile hastanede geçirdim Ayrıca uyku sersemi kafamı da vurduğum için deli gibi başım ağrıyor