RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canımlarrr:KK16:

:KK43::KK43: ben çok kötüledim kızlar, sabah kalktım sol kaburgamda, boynumda ve omuzlarımda yani diğer eklemlerimde ağrılar var, sanki dayak yemişim gibi :KK43: Dünkü düşüşümün derecesini daha iyi anladım. Salak gibi kalktım okula gittim ama tabiki ayak bileğim fena şişmişti. Nefes aldığım her an kaburgalarımda ve sırtımda ağrı oluyor. 3 derse girdim dayanamadım, izin aldım doktora gittik. Ayak bileklerimdeki lifler zedelenmiş, çok sert düşmüşsün dedi. sargıya aldık ayağımı 2 gün itirahat yazdı. Ayağım yüksekte şuan yatacam böyle:KK43: çok ağrım var her yerim özellikle ayak bileğim sızlıyo:KK43: şefkate ve sevgiye de ihtiyacım var :KK37::KK43:
[/QUO

canım çok geçmiş olsun, röntgen çektirdin mi hani olurya hamileysen, merak ettim:26::26::26::26:

ecrin o nasıl sözzz haşaaaaaa:KK43: tabiki de eklerim

allah razı olsun canımm sen dıer topıkten duyanlara yazmıısn ya 20ye yakın olduk dıe bende bıtırdın artık sayıyı sanıp çok üzüldüm :KK43: asıl adım merve canım belkı asıl ısmımız daha ıyı olur allah razı olsun sendende umreye gıtcek arkadasında canım benımm

:KK43::KK43: ben çok kötüledim kızlar, sabah kalktım sol kaburgamda, boynumda ve omuzlarımda yani diğer eklemlerimde ağrılar var, sanki dayak yemişim gibi :KK43: Dünkü düşüşümün derecesini daha iyi anladım. Salak gibi kalktım okula gittim ama tabiki ayak bileğim fena şişmişti. Nefes aldığım her an kaburgalarımda ve sırtımda ağrı oluyor. 3 derse girdim dayanamadım, izin aldım doktora gittik. Ayak bileklerimdeki lifler zedelenmiş, çok sert düşmüşsün dedi. sargıya aldık ayağımı 2 gün itirahat yazdı. Ayağım yüksekte şuan yatacam böyle:KK43: çok ağrım var her yerim özellikle ayak bileğim sızlıyo:KK43: şefkate ve sevgiye de ihtiyacım var :KK37::KK43:
[/QUO

canım çok geçmiş olsun, röntgen çektirdin mi hani olurya hamileysen, merak ettim:26::26::26::26:

kuzum röntgen istemedi çünkü ezik gibi ağrılarım vardı. daha yumurtlamam bile olmadı, hamile değilimdir kuzum. saolasın merak etmişsin:KK16:

özlemm geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın dikakt et kendine zorlama ayağını çok fazla çabuk yoplasın kendini

bırak işleri falanda eşin yapsın kalkma ayağa :94::94::94::94::94:

ALPPIN arkadaşı

1001 Ayet-El Kürsi

Kalan:1001
ben 100 tane alayım canım.
abla içim daralıyorrr:KK14::KK14::KK14:
hayırdır kardeşim canını sıkan birşey mi var.

suveydacığım bekliyorum canım kardeşinin ismini:KK16: eklemez olur muyum hiççç aşk olsun:KK16:

geçmiş olsun dikkat et kendine. üzerine fazla basma dualarımız seninle. kardeşimin isminide özelden yazdım canım. anlayışın için teşekürler.

Kızlar Merhaba:KK3: Nasılsınız, sizi pek özledim :KK16:

Scorpicimmmmm hamile misin ????????? Canım çok sevindim gerçekten, kuzum ya gözün aydın!!!! Yuppi diyorummmm :119::119::119::119::119:
Ben inanılmaz yoğunum pek gelemiyorum bu aralar malesef :KK50: .
Başka hayır haber var mı?
Rainbow canım nasılsın, yeni topiğin hayırlı olsun :)

Neharcımmmmm gerçi alışamadım bu nicke ama:KK9::KK9:
çok geçmiş olsunnnn ucuz atlatmışsın dinlen bol bol canımmmm
Rabbim tez zamanda acil şifalar nasip etsinnn:KK16:

Öziş sana da selam canım, nickin değişmiş...çok geçmiş olsun tatlım.

hoşgeldin canımmmm:KK16: teşekkür ederim:KK16: topiğin adı değişeli aylar oldu, sen daha kısa zaman önce burdaydın :44:neyi hayırlı ettin kız? ben de alla allaaa diyom acaba ablam başka topik mi kurdu :KK9::KK9:

hoşgeldin canımmmm:KK16: teşekkür ederim:KK16: topiğin adı değişeli aylar oldu, sen daha kısa zaman önce burdaydın :44:neyi hayırlı ettin kız? ben de alla allaaa diyom acaba ablam başka topik mi kurdu :KK9::KK9:

Yok kuzum ya ben son 15 gündür topiğe pek gelemiyorum çünkü ders çalışıyorum :84: Çok sıkıştımmmm :18:
İsim değişti çoktan biliyorum. Feryal karıştırdı sanırım :) Senin nickin değişmiş..
Ben de haftasonu deli gibi mide bulantısı ve kusma ile hastanede geçirdim:KK43: Ayrıca uyku sersemi kafamı da vurduğum için deli gibi başım ağrıyor :KK47:

Canım ya sen de karıştırmamışsın ben son sayfa diye ilk sayfaya bakıp rainbowcum yeni başka bir topik daha açtı sandım....:KK52:
Kafamın ne halde olduğunu anlayın, hem ders hem çarptım....:63:

Yok kuzum ya ben son 15 gündür topiğe pek gelemiyorum çünkü ders çalışıyorum :84: Çok sıkıştımmmm :18:
İsim değişti çoktan biliyorum. Feryal karıştırdı sanırım :) Senin nickin değişmiş..
Ben de haftasonu deli gibi mide bulantısı ve kusma ile hastanede geçirdim:KK43: Ayrıca uyku sersemi kafamı da vurduğum için deli gibi başım ağrıyor :KK47:

Kuşum sen bir önceki sayfada topiğin ismi değişmiş yazmışsın, değişeli çok oldu biz de onu dedik. Neyse kuzum geçmiş olsun sana da, başına gelmedik kalmamış.:KK50: dikkat et:KK16:

X