RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ecrin o nasıl sözzz haşaaaaaa tabiki de eklerim

allah razı olsun canımm sen dıer topıkten duyanlara yazmıısn ya 20ye yakın olduk dıe bende bıtırdın artık sayıyı sanıp çok üzüldüm asıl adım merve canım belkı asıl ısmımız daha ıyı olur allah razı olsun sendende umreye gıtcek arkadasında canım benımm

özlemm geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın dikakt et kendine zorlama ayağını çok fazla çabuk yoplasın kendini

bırak işleri falanda eşin yapsın kalkma ayağa :94::94::94::94::94:

ALPPIN arkadaşı

1001 Ayet-El Kürsi

Kalan:1001
ben 100 tane alayım canım.
abla içim daralıyorrr
hayırdır kardeşim canını sıkan birşey mi var.

suveydacığım bekliyorum canım kardeşinin ismini eklemez olur muyum hiççç aşk olsun

geçmiş olsun dikkat et kendine. üzerine fazla basma dualarımız seninle. kardeşimin isminide özelden yazdım canım. anlayışın için teşekürler.

Kızlar Merhaba Nasılsınız, sizi pek özledim

Scorpicimmmmm hamile misin ????????? Canım çok sevindim gerçekten, kuzum ya gözün aydın!!!! Yuppi diyorummmm :119::119::119::119::119:
Ben inanılmaz yoğunum pek gelemiyorum bu aralar malesef .
Başka hayır haber var mı?
Rainbow canım nasılsın, yeni topiğin hayırlı olsun :)

Neharcımmmmm gerçi alışamadım bu nicke ama
çok geçmiş olsunnnn ucuz atlatmışsın dinlen bol bol canımmmm
Rabbim tez zamanda acil şifalar nasip etsinnn

Öziş sana da selam canım, nickin değişmiş...çok geçmiş olsun tatlım.

hoşgeldin canımmmm teşekkür ederim topiğin adı değişeli aylar oldu, sen daha kısa zaman önce burdaydın :44:neyi hayırlı ettin kız? ben de alla allaaa diyom acaba ablam başka topik mi kurdu

hoşgeldin canımmmm teşekkür ederim topiğin adı değişeli aylar oldu, sen daha kısa zaman önce burdaydın :44:neyi hayırlı ettin kız? ben de alla allaaa diyom acaba ablam başka topik mi kurdu

Yok kuzum ya ben son 15 gündür topiğe pek gelemiyorum çünkü ders çalışıyorum :84: Çok sıkıştımmmm :18:
İsim değişti çoktan biliyorum. Feryal karıştırdı sanırım :) Senin nickin değişmiş..
Ben de haftasonu deli gibi mide bulantısı ve kusma ile hastanede geçirdim Ayrıca uyku sersemi kafamı da vurduğum için deli gibi başım ağrıyor

Canım ya sen de karıştırmamışsın ben son sayfa diye ilk sayfaya bakıp rainbowcum yeni başka bir topik daha açtı sandım....
Kafamın ne halde olduğunu anlayın, hem ders hem çarptım....

Kuşum sen bir önceki sayfada topiğin ismi değişmiş yazmışsın, değişeli çok oldu biz de onu dedik. Neyse kuzum geçmiş olsun sana da, başına gelmedik kalmamış. dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…