- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #16.601
ablacım benim çok saolasın..canım benim aklına ben gelmişim demek bana da okutmuşsun teyzeye tefeciye..ne kadar iyisin ya..Allah razı olsun senden canım benim..
eklemem mi hemen ekliyorum teyzeyi..Allah razı olsun ondan...
muhatcım hiç sorma ya..nasip...ablamın bu düşünceli kişiliği hele paha biçilmez güzellikte..
kızlar ben kaçıyom arkadaş çağırmış yemeğe ayağım kötü kalkamıyorum diye. Ama bir iki saate gelirim[/B]
canlarım ben yatıyorummm.tabi nasıl uyuyacaksammmmm
cevapsız bıraktığım arkadaşlarım olduysa afoola..aceleyle yazdım çünkü..hepinizi çook seviyorumm..çok teşekkür ederim canlarımmmm
Arkadaşlar suveyda arkadaşımızın son 200ü bitirelim bu mübarek akşamda ha gayretttttttt
Arkadaşlar suveyda arkadaşımızın son 200ü bitirelim bu mübarek akşamda ha gayretttttttt
okuyan okumayan herkesten Rabbim binlerce kere razı olsun. sayenizde çok az kaldı inşallah.
Elfidacığım evet denk gelemedik cnm bu ara.Bende misafir var sende yoğunluk sanırım.Nasılsın cnm bebişn nasıl
işten artık bakamıyorum.çünkü patronumuz artık bizi izlemeye aldı.işten gelincede yemek falan derken zaman geçiyor uykum geliyor bende azcık bakıp çıkıyorum.seninde kayınvaliden gelmiş galiba.gözünaydın :)daha çok kalacak mı :)bebişde iyi çok şükür cuma günü gittik dr.a 2 cm olmuş.kesedeki düzensizlikte baya azalmış.dr.herşey normal dediinşallah öyledir yeni bebiş haberleri gelmeye başladı maşallah.inşallah en yakın zamanda sendende güzel haberler alırız ablacım
canım Allah'tan hiçbir zaman ümit kesilmez.bol bo dua edin.ablan iyi bir dr.a gitsin belki tedavisi olur.Beni sakın yanlış anlama lütfen,üzülmen çok normal sonuçta oda senin canın ama keşke benim çoçuğum olmasın onun olsun diye dua etmeseydin.Rabbim inşallah en kısa zamanda ikinizede hayırlı evlatalr nasip eder.selamlar rainbowcolors
ben de sumeyva icin 50 tane aliyim bitirince yazayim insallah
kizlar bugun cok uzgunum ablam bir bucuk seneye yakin cocugu olmuyor bugun doktora gitti kan testi iyi cikmis ama
doktor tuplerde tikaniklik olabilir demis
ablam korkmus baktirmaya geri donmus
keskee yaninda olabilsem boyle zamanlarda uzakta olmak cok zor
bogazima bise takildi ogrenenden beri kuran okuyunca rahatlarim insallah
bugun Allahim dedim benim cocugum olmassa olmasin ama ablamin olsun o uzulmesin dedim
ama Allahin rahmeti coktur isteyen herkeese hayirliysa veriri insallah
ablami da ekleyebilirmisin listeye ismi nazli
neharcım isimlerin ulaştığını burdan duyuracak mısın?
neharcımm geçmiş olsun, kaşınma warsa muhtemelen doku travmasıdır.. mumkun oldugunca o ayagını koltuk hızasında düz tut, ve tuvalet yemek dışında ayağa kalkma 3-4 güne geçer.. morarma war mı?
Mehtap
1001 Ayet-El Kürsi
Suveyda:100
Kalan:901
Özlemciğim takip edersin dimi hayatımmm
Sağol canım benimmm.inşallahhh.scorpions canım gözünüz aydın.Allah tamamına erdirsin inşallah.çok sevindim
canolarımmmmm Allah razı olsun geçmiş olsun dillerinize sağlık
Gamyoncummmmm İnşallah arkadaşım gidip gelir bana haber edecek Allah izniyse bildirecek bana, ben de bildiririm burdan
Ablaaaaaaaammm takip ederim ben