- 23 Mart 2011
- 5.993
- 7
- Konu Sahibi RainbowColors
- #16.621
neharım ben şey dediydim isimlerimiz sana ulaştı dimi:26::26::26:
kuzucum soyisimlere gerek yok bideneeemmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neharım ben şey dediydim isimlerimiz sana ulaştı dimi:26::26::26:
50 dedim ama 101 tane okudum ablaablacım nasılsın?epeydir göremedim seni.bana 50 yazarmısın bu akşam okurum inşallah
kuzucum soyisimlere gerek yok bideneeemmm
canım Allah'tan hiçbir zaman ümit kesilmez.bol bo dua edin.ablan iyi bir dr.a gitsin belki tedavisi olur.Beni sakın yanlış anlama lütfen,üzülmen çok normal sonuçta oda senin canın ama keşke benim çoçuğum olmasın onun olsun diye dua etmeseydin.Rabbim inşallah en kısa zamanda ikinizede hayırlı evlatalr nasip eder.
Canlarımmmm mesajlarınızı aldım, isimleri ekledim, bi hata olmasın bir bakın:
RainbowColors
Feryalnur
Asbelove
İskorpit
rmzeynep
rochak
Fatmaipek
zerbas
suveyma
rimel
gamyoncu
Elif5507
Deli-musakka(ablası)
ablamin adi nazli canim tesekkur ederim cok sevindim
arkadas umreye gidiyor heralde Allah herkese nasip etsin
canım sen benim cevabı vermişsin bile yani sana mesaj atanların ismini yayınladın yaa onu dediydim
arkadaslar hepinize tesekkur ederim dualariniz icin
ben anlamadim bazilari fazla okumus sanirim 50 daha okiyim mi okumiyim mi :26:
nehar benim adım hatice. benim adımı da yazar mısın?kızlar görmeyenler vardır diye paylaşıyorum tekrar
30 tane alayım hanımlar. ne yazıkki ezberleyemedim ayetel kürsiyi o yüzden hızlı okuyamıyorum kusuruma bakmayın lütfen 20 30 falan alabiliyorum hep.Mehtap
1001 Ayet-El Kürsi
Suveyda:100
Kalan:901
Özlemciğim takip edersin dimi hayatımmm
hala eksik var mı?Arkadaşlar suveyda arkadaşımızın son 200ü bitirelim bu mübarek akşamda ha gayretttttttt
200 tane alayım canımmmZERBAS İÇİN;
4444 Salatı Tefriciye
-Asbelove:200
-kabilarda:300
-8scorpions:350
-rochak:100
-rimel_84:100
-fatmaipek:200
-rainbowcolors:100
-iskorpit:244
-savas5482:125
-muhat:100
-elif5507:70
-neharw:135
-suveyma:100
- TEYZE:200
Kalan: 1760
Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN
100 tane alayımmMehtap
1001 Ayet-El Kürsi
Suveyda:100
Kalan:901
Özlemciğim takip edersin dimi hayatımmm
Özommm geçmişler olsunnn kız daha az topluklu giyyy one beaaaateşekkür ederiimmm evet hemi de 11 cm ama yerler ıslaktı
Aminnnnnnnnnayy kızlar inş. yaa
zeynep evlilik yıl dönümünde özlem doğum gününde diğer arkadaşlar da sevgililer gününde hediye olarak çift çizgili gebelik testi hediye etsin yaa Rabbimmm nolurrr
Tatlım beklemedeyim henüz.yarın sabah sağlıkocağında yaptırıcam testi tekrar.devlet sanki daha güvenilir bu konuda.sabah yine silik çıktı idrar.ayrıca dün yumoş günden sonraki13. Günümmüş.geç yumurtladım ya belki o yüzden değerim düşük.yada hayırlısı tabii Rabbim nasipetmezse ne çaree.şimdilik bi belirti de yaşamıyorum ama çook susuyorumm.su içmeyi hiç sevmeyen ben bugün deli gibi su içtimgümüş arkadasımız gercekten ayıp etmiş çunku ablamız her konuda oldugu gıbı bu konudada cok hassas hem ismin olması olmaması önemli değill ki önemli olan bu dua halkasının içinde olmak...
neharım baharımmm gecmıs olsunnnnnn burdada her yer buz sabah herkes cok komık yuruo sokakta agırrrrrr aggııııııır ((
zeynep arkadasımızında yumoşları bebeiş olsun inşAllah
scorpi naptı acaba 14.gun degeri cok normal bn cok oldu sanmıtım gunum gectı deyınce..
herkese selammmm eder gözlerinizden öperimmmmmmmmm
Evett canımmm yani doktor tescilli değilim henüz ama inşalla öyleyimmmm.darısı tüm arkadaşlarıma inşallah sağlıkla hayırlısıylaanaaaammmmmm scorpioannnssss hamilemisin gııızzzzz...
ayyy çokkk sevdındiiimmmmmmmm...darısı topıkteki arkideşlerime ve banaaa
çok kalamıyorum kotaa malummm
hepicinizi çoookkk öpüyorummmmm...selametleee
Amin canımm inşallahhh.o yüzden tedirginim zatennn:26:scorpi cnmmmm inşşşş kat kat yukselır sonucların Allah sana bagıslasın bebısını...
deli musakka ablanı Ayetel Kürsi listesinemi eklemek istedin cnm anlayamadım orayı yoksa Özlemin listesinemi.Bu arada suveydaya 50 yetti cnm Allah kabul etsin..
muhatcığım duanın 1 taneside 1000 taneside kıymetli Allah razı olsun..Allahım kabul etsin inşAllah
ragindacım iyiyim biraz yoğunum bacımm Sen nasılsın annen yanında değilmi hala..
Scorpi taze hamiş nasılsın
ablacım nasılsın?epeydir göremedim seni.bana 50 yazarmısın bu akşam okurum inşallah
canım geçmiş olsun. Allah ablacığına şifa versin. benim halamın gelinine tüplerin tıkalı dediler ama maşallah şimdi 7 aylık hamile. darısı ablana, sana ve isteyen herkese olsun.selamlar rainbowcolors
ben de sumeyva icin 50 tane aliyim bitirince yazayim insallah
kizlar bugun cok uzgunum ablam bir bucuk seneye yakin cocugu olmuyor bugun doktora gitti kan testi iyi cikmis ama
doktor tuplerde tikaniklik olabilir demis
ablam korkmus baktirmaya geri donmus
keskee yaninda olabilsem boyle zamanlarda uzakta olmak cok zor
bogazima bise takildi ogrenenden beri kuran okuyunca rahatlarim insallah
bugun Allahim dedim benim cocugum olmassa olmasin ama ablamin olsun o uzulmesin dedim
ama Allahin rahmeti coktur isteyen herkeese hayirliysa veriri insallah
ablami da ekleyebilirmisin listeye ismi nazli
Suveyma
1001 Ayet-El Kürsi
Asbelove:101
Elfida:151
RainbowColors:200
savas5482:100
8scorpions:70
elif5507:100
fatmaipek:100
xNeharx:100
deli_musakka:50
muhat:29
Toplam:1001 :118::118:
Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin
canım bende okuyorum ewet bugün 313 nöbetçiyimde ama ne yapıp edip okuyacam,220 de az değildi ama okudum