- 23 Mart 2011
- 5.993
- 7
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #16.561
canlarımmmmm selammm
size muhteşem bir haberim vaaaaaaaaaaaarrrOkuldan Din Kültürü Öğretmeni arkadaşım var ve onun da bebeği olmuyor Sömestr tatilinde UMRE''ye gidecek. Veeeeeeeeeeeee bana dediki bebeği olmayan arkadaşlarının isimlerini yaz ver. İsimlerimiz KABE'de okunacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk Allahımmm ne büyük güzellik. Şimdi ismini yazdırmak isteyenler lütfeeeeeeeennn bana gerçek ismni mesaj atsınnnnn Kızlar lütfen nick yazdırmak istemiyorum gerçek isim istiyorum anlayın nolur
Bu da kötü haber; Bugün okulda merdivenlerden kaydım çok fenayım şuanda ayak bileklerim şişti basamıyorum üstüneÖğrencilerim yetişti kaldırdı
canlarımmmmm selammm
size muhteşem bir haberim vaaaaaaaaaaaarrrOkuldan Din Kültürü Öğretmeni arkadaşım var ve onun da bebeği olmuyor Sömestr tatilinde UMRE''ye gidecek. Veeeeeeeeeeeee bana dediki bebeği olmayan arkadaşlarının isimlerini yaz ver. İsimlerimiz KABE'de okunacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk Allahımmm ne büyük güzellik. Şimdi ismini yazdırmak isteyenler lütfeeeeeeeennn bana gerçek ismni mesaj atsınnnnn Kızlar lütfen nick yazdırmak istemiyorum gerçek isim istiyorum anlayın nolur
Bu da kötü haber; Bugün okulda merdivenlerden kaydım çok fenayım şuanda ayak bileklerim şişti basamıyorum üstüneÖğrencilerim yetişti kaldırdı
özlem geçmiş olsun topuklumu giydin yoksam dikkat et kendine
al sana kış gününde kokoşluğun sonukorkmuyorda giymeye bak yaa
Özlemciğim Allah razı olsun arkadaşından suveydenin bitince onada okuyalım Ayetel Kürsi ..Benide yaz lütfennn..Bu arada çok geçmiş olsun cnm
ama ama ama antalya da hava çok güzel, ıslak olmasının sebebi temizlikçi ablalrın oraları silmesiydi :)))
saolasın ablacım. Arkadışımın adı meltem. Suveydanın bitti gördüm ben ama emin değilim. takibini ben yaparım ablam. Sen de dualarında onu unutma. Seni yazmıyorum kusura bakmaaaaaaaŞuan ilk sıradasın tabikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar size bişey anlatasım geldi dün arabada eşime şarkı söyleyeyim dedim bilenler bilir sesim cırtlaktır haniönce yuzunu buruşturarak tamam dedi sonra nağme kısmında direk radyoyu açtı buda bana çok koydu ayıp etti uyuz koca sonra tam alışveriş merkezine girerken tekrar söyleyeyimmi dedim radyoya uzandı ama radyo çekmiyordu yerin dibinde ve şarkımı bitirdim park edene kadar oda morardıkça morardı ohhhh canıma değsin
kızlar evlilik listelerimde hatalar var heraldeBen 43 yıldır evli gözüküyorum
hahahahahaaaaaaaaaacırtlak sesli ayrıca da paçalı donluuuuuuuuuuuu