RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canlarım ciğerlerimmmm lütfen Kabe'ye gidecek olan listede herkesin adı olsun istiyorum, ben bazılarınızın gerçek isimlerini bilmiyorum o yüzden eklemiyorum, lütfen özel mesajda bana isimlerinizi bildirin. Hepimizin adları olsun

ablacimmmm senden birsey istesemmm...bir arkadsim icinde ayetel kursi okuyabilirmiyizz..5 senedir bebegi olmuyorr..cani cok skkin...az once onustuk agliyordu...icim gittiiieltisi de hamile..konusmalardan co sklmiss bunalimda diyebilirim..

Canım meltem arkadaştan sonra ona okuyalım.1.Sayfada listeye ekliyorum..Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin inşAllah.

neharcımm geçmiş olsun, kaşınma warsa muhtemelen doku travmasıdır.. mumkun oldugunca o ayagını koltuk hızasında düz tut, ve tuvalet yemek dışında ayağa kalkma 3-4 güne geçer.. morarma war mı?

gözün aydın. inşallah yumurtana yavrucuğun tutunuverir.
öncelikle çoook geçmiş olsun. Rabbim nazik davranışından dolayı arkadaşından da razı olsun. onun da yüzünü güldürsün.
inşallah tüm isteyenlere versin Allahım. çocuklar büyüdükçe daha fazla kardeş eksikliği hissediyor çünkü.

canım arkadaşına 100 AYET EL KÜRSİ okuyabilirim.

özlem benide yazar mısın canım.ELİF(hasandan olma haticeden doğma)dersin )))))

bu arada arkadaşının ayetelkürsisinede salavatına katılırım.... Bu arada çok geçmiş olsun ayağının üstüne çok yüklenme...

Son düzenleme:

ablacım benim çok saolasın..canım benim aklına ben gelmişim demek bana da okutmuşsun teyzeye tefeciye..ne kadar iyisin ya..Allah razı olsun senden canım benim..
eklemem mi hemen ekliyorum teyzeyi..Allah razı olsun ondan...

nasip diye ben buna derim işte

muhatcım hiç sorma ya..nasip...ablamın bu düşünceli kişiliği hele paha biçilmez güzellikte..

ZERBAS İÇİN;

4444 Salatı Tefriciye

-Asbelove:200
-kabilarda:300
-8scorpions:350
-rochak:100
-rimel_84:100
-fatmaipek:200
-rainbowcolors:100
-iskorpit:244
-savas5482:125
-muhat:100
-elif5507:70
-neharw:135
-suveyma:100
- TEYZE:200

Kalan: 1760

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…