RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canim dogru soyluyorsun ben de sonradan fark ettim senin dedigini

ben 50 tane okudum 50 tane daha okurum bu aksam ins

ablamin adi nazli canim tesekkur ederim cok sevindim

arkadas umreye gidiyor heralde Allah herkese nasip etsin

canım sen benim cevabı vermişsin bile yani sana mesaj atanların ismini yayınladın yaa onu dediydim

hımmm anladım bebişim hayır kimsenin gerçek ismini yayınlamayacam burda, sadece nicklerinizi yayınlayacam, ben de güvende kuzum aklın kalmasın

kızlar görmeyenler vardır diye paylaşıyorum tekrar
nehar benim adım hatice. benim adımı da yazar mısın?

Mehtap

1001 Ayet-El Kürsi

Suveyda:100

Kalan:901

Özlemciğim takip edersin dimi hayatımmm

30 tane alayım hanımlar. ne yazıkki ezberleyemedim ayetel kürsiyi o yüzden hızlı okuyamıyorum kusuruma bakmayın lütfen 20 30 falan alabiliyorum hep.

Arkadaşlar suveyda arkadaşımızın son 200ü bitirelim bu mübarek akşamda ha gayretttttttt
hala eksik var mı?

200 tane alayım canımmm
Mehtap

1001 Ayet-El Kürsi

Kalan:901

Özlemciğim takip edersin dimi hayatımmm

100 tane alayımm
teşekkür ederiimmm evet hemi de 11 cm ama yerler ıslaktı
Özommm geçmişler olsunnn kız daha az topluklu giyyy one beaaaa
ayy kızlar inş. yaa

zeynep evlilik yıl dönümünde özlem doğum gününde diğer arkadaşlar da sevgililer gününde hediye olarak çift çizgili gebelik testi hediye etsin yaa Rabbimmm nolurrr
Aminnnnnnnnn
Tatlım beklemedeyim henüz.yarın sabah sağlıkocağında yaptırıcam testi tekrar.devlet sanki daha güvenilir bu konuda.sabah yine silik çıktı idrar.ayrıca dün yumoş günden sonraki13. Günümmüş.geç yumurtladım ya belki o yüzden değerim düşük.yada hayırlısı tabii Rabbim nasipetmezse ne çaree.şimdilik bi belirti de yaşamıyorum ama çook susuyorumm.su içmeyi hiç sevmeyen ben bugün deli gibi su içtim
Evett canımmm yani doktor tescilli değilim henüz ama inşalla öyleyimmmm.darısı tüm arkadaşlarıma inşallah sağlıkla hayırlısıyla
scorpi cnmmmm inşşşş kat kat yukselır sonucların Allah sana bagıslasın bebısını...
Amin canımm inşallahhh.o yüzden tedirginim zatennn:26:

Suveyma

1001 Ayet-El Kürsi

Asbelove:101

Elfida:151

RainbowColors:200

savas5482:100

8scorpions:70

elif5507:100

fatmaipek:100

xNeharx:100

deli_musakka:50

muhat:29

Toplam:1001 :118::118:

Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin

deli musakka ablanı Ayetel Kürsi listesinemi eklemek istedin cnm anlayamadım orayı yoksa Özlemin listesinemi.Bu arada suveydaya 50 yetti cnm Allah kabul etsin..

muhatcığım duanın 1 taneside 1000 taneside kıymetli Allah razı olsun..Allahım kabul etsin inşAllah

ragindacım iyiyim biraz yoğunum bacımm Sen nasılsın annen yanında değilmi hala..

Scorpi taze hamiş nasılsın

vaalla ben yazdim sizin icinizden nereye eklemek geciyorsa oraya eklersiniz

iyi madem sumevyaninki tamamlanmis Allah kabul etsin ben mehtap icin 100 tane alayim

bende ezbere bilmedigimden yavaas okuyorum sanirim bide amenerrasulu anlami cok guzel onu da isterseniz bu liste bitince okuyalim mi

talep gelirse :122::122:

ben hazirlaniyim da benim adami alayim okuldan hadi kizlar hos kalin iyi geceler

Meltem (İsimlerimizi Kabe'de okuyacak arkadaş)

1001 Ayet-El Kürsi

xNeharx:101

Scorpions: 100

Muhat: 30

RainbowColor:40

deli-musakka: 100

rmzeynep: 100

Kalan:430

Son düzenleme:
ablacım nasılsın?epeydir göremedim seni.bana 50 yazarmısın bu akşam okurum inşallah

canım geçmiş olsun. Allah ablacığına şifa versin. benim halamın gelinine tüplerin tıkalı dediler ama maşallah şimdi 7 aylık hamile. darısı ablana, sana ve isteyen herkese olsun.

amin. sizlerin de dualarını Rabbim kabul buyursun inşallah. hz. peygambere komşu eylesin. hayırlı sağlıklı sıhhatli yavrular versin. siz dualarınızla beni sevindirdiniz YÜCE YARADAN da sizleri sevindirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…