- 3 Eylül 2011
- 9.836
- 34
- Konu Sahibi RainbowColors
- #16.581
kızlar görmeyenler vardır diye paylaşıyorum tekrar
Canımmm çok geçmiş olsunnnnnn uzat ayağını dinlenn nazar değdi topiğin gülüne
bende istiyorum bendeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar görmeyenler vardır diye paylaşıyorum tekrar
Canımmm çok geçmiş olsunnnnnn uzat ayağını dinlenn nazar değdi topiğin gülüne
bende istiyorum bendeee
Isırırım bak senii
Canım okuyacağım tabiki o arkadaşada dularımdada adını anarak inşAllah.Rabbim peygamber efendimiz yüzüsuyu hürmetine sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin inşAllah.Amin
ya ben yapamadım bunu
aaaaaaaayyy kopamıyom burdaaaaaaaannn
ablacimmmm senden birsey istesemmm...bir arkadsim icinde ayetel kursi okuyabilirmiyizz..5 senedir bebegi olmuyorr..cani cok skkin...az once onustuk agliyordu...icim gittiiieltisi de hamile..konusmalardan co sklmiss bunalimda diyebilirim..
canlarımmmmm selammm
size muhteşem bir haberim vaaaaaaaaaaaarrr Okuldan Din Kültürü Öğretmeni arkadaşım var ve onun da bebeği olmuyor Sömestr tatilinde UMRE''ye gidecek. Veeeeeeeeeeeee bana dediki bebeği olmayan arkadaşlarının isimlerini yaz ver. İsimlerimiz KABE'de okunacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk Allahımmm ne büyük güzellik. Şimdi ismini yazdırmak isteyenler lütfeeeeeeeennn bana gerçek ismni mesaj atsınnnnn Kızlar lütfen nick yazdırmak istemiyorum gerçek isim istiyorum anlayın nolur
Bu da kötü haber; Bugün okulda merdivenlerden kaydım çok fenayım şuanda ayak bileklerim şişti basamıyorum üstüne Öğrencilerim yetişti kaldırdı
kızlar ben iskorpitin dediği 7 gün ayetel kürsi vardı ya onu yapıyorum bugün 4.gün 313 okumam lazım umarım regli gelmeden bitiririm.
Canım meltem arkadaştan sonra ona okuyalım.1.Sayfada listeye ekliyorum..Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin inşAllah.
gözün aydın. inşallah yumurtana yavrucuğun tutunuverir.kızlar doktora gittim bugün solda ve sağ yumurtalığımda yumurta büyümüş 17 mm olmuş yavrucaklar iki üç güne çatlar dedi çatlatma iğneside vermedi gün aşırı ilişki dedi işte cumartesi yine gidicem.Allahıma şükürler olsun ya polikistik overim olduğundan solda hiç yumurtam oluşmuyordu bu ay soldada olmuş.klomenin faydasımı bal tarçın çörek otu yemiştim onun faydasımı artık bilemicem.bide tabi meryem suresi ve salavatı tefriciye okuyorum ondanda olabilir :) çok mutluyum ya doktor sanki hamilesin demiş gibi :) içim çok rahatladı inanki dualarınız içinde Allah sizden razı olsun 2013 nüfus patlaması için hücummmmmmmm
öncelikle çoook geçmiş olsun. Rabbim nazik davranışından dolayı arkadaşından da razı olsun. onun da yüzünü güldürsün.canlarımmmmm selammm
size muhteşem bir haberim vaaaaaaaaaaaarrr Okuldan Din Kültürü Öğretmeni arkadaşım var ve onun da bebeği olmuyor Sömestr tatilinde UMRE''ye gidecek. Veeeeeeeeeeeee bana dediki bebeği olmayan arkadaşlarının isimlerini yaz ver. İsimlerimiz KABE'de okunacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk Allahımmm ne büyük güzellik. Şimdi ismini yazdırmak isteyenler lütfeeeeeeeennn bana gerçek ismni mesaj atsınnnnn Kızlar lütfen nick yazdırmak istemiyorum gerçek isim istiyorum anlayın nolur
Bu da kötü haber; Bugün okulda merdivenlerden kaydım çok fenayım şuanda ayak bileklerim şişti basamıyorum üstüne Öğrencilerim yetişti kaldırdı
inşallah tüm isteyenlere versin Allahım. çocuklar büyüdükçe daha fazla kardeş eksikliği hissediyor çünkü.cnm benim kızım daha küçük 4 yaşını nisanda doldurcak.bende 32 yaşındayım 8 aydır istiyoruz.nasip bakalım çocuklarımıza ne zaman kardeş gelecek.kız olursa ismi bile hazır kızım hep pelin diyor....allahım sanada en tez vakitte hayırlısıyla bebiş versin abi olsun oğluşun.
Suveyma
1001 Ayet-El Kürsi
Asbelove:101
Elfida:50
RainbowColors:200
savas5482:100
8scorpions:50
elif5507:100
fatmaipek:100
xNeharx:100
Kalan:200
Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin
asbeloveeeeeeee seni de ekledim listeye, ismini de biliyom bazı kuşlar söylediiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar ben kaçıyom arkadaş çağırmış yemeğe ayağım kötü kalkamıyorum diye. Ama bir iki saate gelirim
canlarımmmmm selammm
gözün aydın. inşallah yumurtana yavrucuğun tutunuverir.
.
Zerbascığım rica ederim cnm seve seve takip ettim vaktim oldukça bakabiliyorum cnm.Bu arada az önce dışarı çıkmıştım bir teyzeyle karşılaştım tsbih çekiyordu ne ekiyorsun teyze dedim.Tefriciye kızım dedi,banada çekermiisn dedim.Çekerim dedi ne kadar istiyorsun dedi önce 10 dedim tamam dedi sonra dediki ben sana hepsini vereyim dedi.22O okudum dedi bende dedimki teyze bana 50 lazım kalanıı arkadaşıma hediye edebilirmiyim dedim et tabi dedi dualarınıda etti.Sonra ben iyisimi 250ye tamamlayayım dedi.Tamam dedim 50si bana 200ü arkadaşıma dedim.
Yani cnm o teyze sana 200 okumuş oldu ekle lütfen Rabbim kabul etsin inşAllahhhh
nasip diye ben buna derim işte
canım çok teşekkür ederim inşallah ya çatlasında Allahın nasip ederse bebişede dönüşür