RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canlarımmmmm selammm:KK52::KK52:

size muhteşem bir haberim vaaaaaaaaaaaarrr:KK52::KK52: Okuldan Din Kültürü Öğretmeni arkadaşım var ve onun da bebeği olmuyor:KK50: Sömestr tatilinde UMRE''ye gidecek. Veeeeeeeeeeeee bana dediki bebeği olmayan arkadaşlarının isimlerini yaz ver. İsimlerimiz KABE'de okunacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk:KK52::KK52::KK52: Allahımmm ne büyük güzellik.:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK52::KK52::KK52: Şimdi ismini yazdırmak isteyenler lütfeeeeeeeennn bana gerçek ismni mesaj atsınnnnn:KK52::KK52::KK52::KK52: Kızlar lütfen nick yazdırmak istemiyorum gerçek isim istiyorum anlayın nolur :KK16::KK16:

Bu da kötü haber; Bugün okulda merdivenlerden kaydım çok fenayım şuanda ayak bileklerim şişti basamıyorum üstüne :KK43: Öğrencilerim yetişti kaldırdı:KK43::KK43:

kızlar görmeyenler vardır diye paylaşıyorum tekrar

canlarımmmmm selammm:KK52::KK52:

size muhteşem bir haberim vaaaaaaaaaaaarrr:KK52::KK52: Okuldan Din Kültürü Öğretmeni arkadaşım var ve onun da bebeği olmuyor:KK50: Sömestr tatilinde UMRE''ye gidecek. Veeeeeeeeeeeee bana dediki bebeği olmayan arkadaşlarının isimlerini yaz ver. İsimlerimiz KABE'de okunacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk:KK52::KK52::KK52: Allahımmm ne büyük güzellik.:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK52::KK52::KK52: Şimdi ismini yazdırmak isteyenler lütfeeeeeeeennn bana gerçek ismni mesaj atsınnnnn:KK52::KK52::KK52::KK52: Kızlar lütfen nick yazdırmak istemiyorum gerçek isim istiyorum anlayın nolur :KK16::KK16:

Bu da kötü haber; Bugün okulda merdivenlerden kaydım çok fenayım şuanda ayak bileklerim şişti basamıyorum üstüne :KK43: Öğrencilerim yetişti kaldırdı:KK43::KK43:

özlem geçmiş olsun topuklumu giydin yoksam dikkat et kendine

gumuscugummm yazdiklarinnnn beni bile cok uzdi neden boyle dusundun anlamadim,,,rainbow ablam kendinden ck bizleri dusunen insan...cok iyi kalpli istyerek yapmaz...ama yaptigin cok yanliss..biraz dusunceli davransaydinn ablama sorark bunu yapsaydin keske...ablam birtane onun kirmaya hakkin yoktu..orada ismimiz var beya yok hic onemi yok onemli olan senin icin neler yaptigi...ablam benim icin birtane...!!!!! iyiki varsin ablammm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Özlemciğim Allah razı olsun arkadaşından suveydenin bitince onada okuyalım Ayetel Kürsi ..Benide yaz lütfennn..Bu arada çok geçmiş olsun cnm

al sana kış gününde kokoşluğun sonu :KK19: korkmuyorda giymeye bak yaa :KK20:

ama ama ama antalya da hava çok güzel, ıslak olmasının sebebi temizlikçi ablalrın oraları silmesiydi :)))

Özlemciğim Allah razı olsun arkadaşından suveydenin bitince onada okuyalım Ayetel Kürsi ..Benide yaz lütfennn..Bu arada çok geçmiş olsun cnm

saolasın ablacım. Arkadışımın adı meltem. Suveydanın bitti gördüm ben ama emin değilim. takibini ben yaparım ablam. Sen de dualarında onu unutma. Seni yazmıyorum kusura bakmaaaaaaa:KK37: Şuan ilk sıradasın tabikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK52:

Son düzenleme:

Suveyma

1001 Ayet-El Kürsi

Asbelove:101

Elfida:50

RainbowColors:200

savas5482:100

8scorpions:50

elif5507:100

fatmaipek:100

xNeharx:100

Kalan:200

Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin

özlem benim isimde fatma (gerçi bu ismimi pek kullanmam ama nfusda yazıyor sonuçta).allahım meltemede bizlerede hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar verir inşallah.amin.

kızlar size bişey anlatasım geldi dün arabada eşime şarkı söyleyeyim dedim bilenler bilir sesim cırtlaktır hani:KK1::KK1: önce yuzunu buruşturarak tamam dedi sonra nağme kısmında direk radyoyu açtı buda bana çok koydu :KK1::KK1::KK1: ayıp etti uyuz koca sonra tam alışveriş merkezine girerken tekrar söyleyeyimmi dedim radyoya uzandı ama radyo çekmiyordu yerin dibinde ve şarkımı bitirdim park edene kadar oda morardıkça morardı ohhhh canıma değsin:21::21::21::21:

ama ama ama antalya da hava çok güzel, ıslak olmasının sebebi temizlikçi ablalrın oraları silmesiydi :)))

saolasın ablacım. Arkadışımın adı meltem. Suveydanın bitti gördüm ben ama emin değilim. takibini ben yaparım ablam. Sen de dualarında onu unutma. Seni yazmıyorum kusura bakmaaaaaaa:KK37: Şuan ilk sıradasın tabikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK52:

Isırırım bak senii :KK4::KK16::KK9::KK9:

Canım okuyacağım tabiki o arkadaşada dularımdada adını anarak inşAllah.Rabbim peygamber efendimiz yüzüsuyu hürmetine sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin inşAllah.Amin

kızlar ben iskorpitin dediği 7 gün ayetel kürsi vardı ya onu yapıyorum bugün 4.gün 313 okumam lazım umarım regli gelmeden bitiririm.

kızlar size bişey anlatasım geldi dün arabada eşime şarkı söyleyeyim dedim bilenler bilir sesim cırtlaktır hani:KK1::KK1: önce yuzunu buruşturarak tamam dedi sonra nağme kısmında direk radyoyu açtı buda bana çok koydu :KK1::KK1::KK1: ayıp etti uyuz koca sonra tam alışveriş merkezine girerken tekrar söyleyeyimmi dedim radyoya uzandı ama radyo çekmiyordu yerin dibinde ve şarkımı bitirdim park edene kadar oda morardıkça morardı ohhhh canıma değsin:21::21::21::21:

hahahahahaaaaaaaaaa :KK9::KK9: cırtlak sesli ayrıca da paçalı donluuuuuuuuuuuu :KK9::KK9::KK9:

ablacimmmm senden birsey istesemmm...bir arkadsim icinde ayetel kursi okuyabilirmiyizz..5 senedir bebegi olmuyorr..cani cok skkin...az once onustuk agliyordu...icim gittiii:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:eltisi de hamile..konusmalardan co sklmiss bunalimda diyebilirim..:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

kızlar ben kaçar bulaşıkları kaldırıp pc de işim var biraz okulla ilgili onları halletmem lazım sonra yine uğramaya çalışırım.

asbeloveeeeeeee seni de ekledim listeye, ismini de biliyom bazı kuşlar söylediiiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK9:

kızlar ben kaçıyom arkadaş çağırmış yemeğe ayağım kötü kalkamıyorum diye. Ama bir iki saate gelirim:KK16:

X