- 6 Şubat 2010
- 1.382
- 0
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #16.541
gümüş arkadasımız gercekten ayıp etmiş çunku ablamız her konuda oldugu gıbı bu konudada cok hassas hem ismin olması olmaması önemli değill ki önemli olan bu dua halkasının içinde olmak...
neharım baharımmm gecmıs olsunnnnnn burdada her yer buz sabah herkes cok komık yuruo sokakta agırrrrrr aggııııııır ((
zeynep arkadasımızında yumoşları bebeiş olsun inşAllah
scorpi naptı acaba 14.gun degeri cok normal bn cok oldu sanmıtım gunum gectı deyınce..
herkese selammmm eder gözlerinizden öperimmmmmmmmm
özlemmm çok geçmiş olsunn.dikkat et felaket tellalı olmak istemem ama çatlatmış faaln olma kemiği ağrım var deyince birden aklıma o geldi.
kızlar evlilik listelerimde hatalar var heraldeBen 43 yıldır evli gözüküyorum
evet bence çok talepten patladı bu iş :))) kız bende öyleyim kırk senelik gacıyım bir bebek doğuramadım ayıp bana sanada hahaha
19 gün sonra yıl dönümün mü zeynoooooooooooooommm:123:
he valla 3 şubat işte ilk evlilik yıldönümümüz olucak kısmetse şayet yumoşlar tutarsa evlilik yıldönümünde vericem müjdeyi
missyamancım canım amin inşallllaaahhhhhhh çalışmalar tam gaz olucak :):)
inşallah kuşummmBenim de bat 5 şubat, doğum günüm 8 şubat, inşallah tutarsa ben de kendi doğum günümde kendime hediye vercem
savaşım sağolasın kuzumçatlak değil de tahminimce ezilme var. Şuan acayip kaşınıyor ama dokunamıyorum
canlarımmmmm selammm
size muhteşem bir haberim vaaaaaaaaaaaarrrOkuldan Din Kültürü Öğretmeni arkadaşım var ve onun da bebeği olmuyor Sömestr tatilinde UMRE''ye gidecek. Veeeeeeeeeeeee bana dediki bebeği olmayan arkadaşlarının isimlerini yaz ver. İsimlerimiz KABE'de okunacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk Allahımmm ne büyük güzellik. Şimdi ismini yazdırmak isteyenler lütfeeeeeeeennn bana gerçek ismni mesaj atsınnnnn Kızlar lütfen nick yazdırmak istemiyorum gerçek isim istiyorum anlayın nolur
Bu da kötü haber; Bugün okulda merdivenlerden kaydım çok fenayım şuanda ayak bileklerim şişti basamıyorum üstüneÖğrencilerim yetişti kaldırdı
ayy kızlar inş. yaa
zeynep evlilik yıl dönümünde özlem doğum gününde diğer arkadaşlar da sevgililer gününde hediye olarak çift çizgili gebelik testi hediye etsin yaa Rabbimmm nolurrr
ayy kızlar inş. yaa
zeynep evlilik yıl dönümünde özlem doğum gününde diğer arkadaşlar da sevgililer gününde hediye olarak çift çizgili gebelik testi hediye etsin yaa Rabbimmm nolurrr
merhaba canım. geçmiş yazılara bakarken kardeş isteyen kızının olduğunu gördüm. benim de 7 yaşında bir oğlum var (Allah bağışlarsa) devamlı kardeş diye ağlayan arkadaşlarının annesinin hamile olduğunu duyunca karnıma dokunup anne!!!! yoksa seninde mi karnında bebek var diyen oğlum. ne zamandır kardeş istiyorsun ve kızın kaç yaşında canım yazar mısın.
hanımlar hasta olacakmışım gibi hissediyorum. daha 2 hafta var hastalığıma. çatlama günümü tutturmuştuk.
ne düşüneyim bilemedim. siz de yaşadınız mı böyle bişi. ayaklarım buz gibi karnımda hafif ağrı var.
nehar geçmiş olsun sırt üstü uzan ve ayağını kalp seviyesinden yukarı kaldırarak buz koy eğer geçmezse mutlaka doktora git derim
vuvvvvv inşallah yıldönümlerimiz uğur getirir bizesanada en güzelinden bir hediye gelir inşallahhhhhhhh şöyle tombik mombik yumuk yomuk
neyse canım yaa ezilme olsun yeterki.eczaneden falan merhem alsaydın baride hani iyi gelirdi belki
ayy kızlar inş. yaa
habibtemmmmmmmmmmmmmmmm kiyamam sanaaaa...dikkat et bebegim yaaa..gecmis olsunnn...ouren nasil icim acidi...yeruhe inteeeeayyy bende hep sizlerden bahsediyorum bazen senin yzdiklarina kocacimm oyle guluyorkiii insallah en kisa zamanda senind bebisin olur habibtem benimmm yerim seniii zaten doymuyorummm son gunlerdeee
özlemcim mi desem neharcım mı desem bilemedim çok geçmiş olsun bitanem