RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

gümüş arkadasımız gercekten ayıp etmiş çunku ablamız her konuda oldugu gıbı bu konudada cok hassas hem ismin olması olmaması önemli değill ki önemli olan bu dua halkasının içinde olmak...
neharım baharımmm gecmıs olsunnnnnn burdada her yer buz sabah herkes cok komık yuruo sokakta agırrrrrr aggııııııır ((:-)
zeynep arkadasımızında yumoşları bebeiş olsun inşAllah
scorpi naptı acaba 14.gun degeri cok normal bn cok oldu sanmıtım gunum gectı deyınce..
herkese selammmm eder gözlerinizden öperimmmmmmmmm

:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

gerçekten ablamız zaten çok hassas gümüş e de çok üzüldü bende üzüldüm.Açık konuşayım herkes herkese yakın olmak zorunda değil ama Rainbow ablam herkese cvp verir bilgi verir yorumları havada bırakmaz o asla haketmedi bana denmiş olsa bu kadar üzülmezdim neyse sağlık olsun diyelim.

Canım yeğenimiz nasıl iyidir inş.karda çok dikkat et canım sen Allah a emanet ol bebişin ve sen

habibteeeeeeeeemmm cannn habibteeeeeeeemmm:KK16::KK16::KK16: Kaç gündür evde bile eşime habibtem hamile diye dolanıyorum :KK16::KK52::KK52::KK52::KK52:

19 gün sonra yıl dönümün mü zeynoooooooooooooommm:123:

he valla 3 şubat işte ilk evlilik yıldönümümüz olucak kısmetse şayet yumoşlar tutarsa evlilik yıldönümünde vericem müjdeyi :KK70::KK70:

missyamancım canım amin inşallllaaahhhhhhh çalışmalar tam gaz olucak :):)

he valla 3 şubat işte ilk evlilik yıldönümümüz olucak kısmetse şayet yumoşlar tutarsa evlilik yıldönümünde vericem müjdeyi :KK70::KK70:

missyamancım canım amin inşallllaaahhhhhhh çalışmalar tam gaz olucak :):)

inşallah kuşummm:KK16: Benim de bat 5 şubat, doğum günüm 8 şubat, inşallah tutarsa ben de kendi doğum günümde kendime hediye vercem:KK52::KK52::KK52:

nehar geçmiş olsun sırt üstü uzan ve ayağını kalp seviyesinden yukarı kaldırarak buz koy eğer geçmezse mutlaka doktora git derim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

inşallah kuşummm:KK16: Benim de bat 5 şubat, doğum günüm 8 şubat, inşallah tutarsa ben de kendi doğum günümde kendime hediye vercem:KK52::KK52::KK52:

vuvvvvv inşallah yıldönümlerimiz uğur getirir bize :KK70: sanada en güzelinden bir hediye gelir inşallahhhhhhhh :KK70: şöyle tombik mombik yumuk yomuk :KK70:

ayy kızlar inş. yaa

zeynep evlilik yıl dönümünde özlem doğum gününde diğer arkadaşlar da sevgililer gününde hediye olarak çift çizgili gebelik testi hediye etsin yaa Rabbimmm nolurrr

canlarımmmmm selammm:KK52::KK52:

size muhteşem bir haberim vaaaaaaaaaaaarrr:KK52::KK52: Okuldan Din Kültürü Öğretmeni arkadaşım var ve onun da bebeği olmuyor:KK50: Sömestr tatilinde UMRE''ye gidecek. Veeeeeeeeeeeee bana dediki bebeği olmayan arkadaşlarının isimlerini yaz ver. İsimlerimiz KABE'de okunacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk:KK52::KK52::KK52: Allahımmm ne büyük güzellik.:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK52::KK52::KK52: Şimdi ismini yazdırmak isteyenler lütfeeeeeeeennn bana gerçek ismni mesaj atsınnnnn:KK52::KK52::KK52::KK52: Kızlar lütfen nick yazdırmak istemiyorum gerçek isim istiyorum anlayın nolur :KK16::KK16:

Bu da kötü haber; Bugün okulda merdivenlerden kaydım çok fenayım şuanda ayak bileklerim şişti basamıyorum üstüne :KK43: Öğrencilerim yetişti kaldırdı:KK43::KK43:

habibtemmmmmmmmmmmmmmmm kiyamam sanaaaa...dikkat et bebegim yaaa..gecmis olsunnn...ouren nasil icim acidi...yeruhe inteeee:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:ayyy bende hep sizlerden bahsediyorum bazen senin yzdiklarina kocacimm oyle guluyorkiii:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:insallah en kisa zamanda senind bebisin olur habibtem benimmm yerim seniii zaten doymuyorummm son gunlerdeee:KK56::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ayy kızlar inş. yaa

zeynep evlilik yıl dönümünde özlem doğum gününde diğer arkadaşlar da sevgililer gününde hediye olarak çift çizgili gebelik testi hediye etsin yaa Rabbimmm nolurrr

insallahhhhhh insallahhh aminnnnnnnnnnnnnn.....bol bol calismalarrrrrrr:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

merhaba canım. geçmiş yazılara bakarken kardeş isteyen kızının olduğunu gördüm. benim de 7 yaşında bir oğlum var (Allah bağışlarsa) devamlı kardeş diye ağlayan arkadaşlarının annesinin hamile olduğunu duyunca karnıma dokunup anne!!!! yoksa seninde mi karnında bebek var diyen oğlum. ne zamandır kardeş istiyorsun ve kızın kaç yaşında canım yazar mısın.

cnm benim kızım daha küçük 4 yaşını nisanda doldurcak.bende 32 yaşındayım 8 aydır istiyoruz.nasip bakalım çocuklarımıza ne zaman kardeş gelecek.kız olursa ismi bile hazır kızım hep pelin diyor....allahım sanada en tez vakitte hayırlısıyla bebiş versin abi olsun oğluşun.

hanımlar hasta olacakmışım gibi hissediyorum. daha 2 hafta var hastalığıma. çatlama günümü tutturmuştuk.
ne düşüneyim bilemedim. siz de yaşadınız mı böyle bişi. ayaklarım buz gibi karnımda hafif ağrı var.

cnm o sıkıntı geçen haftada bende vardı ayaklarımı ısıtamıyordum sonunda sıcak su torbası işe yaradı biraz ısındı şimdi bile ayaklarım üşüyor batım cuma günü.sanırım üşütüyoruz ayaktan

nehar geçmiş olsun sırt üstü uzan ve ayağını kalp seviyesinden yukarı kaldırarak buz koy eğer geçmezse mutlaka doktora git derim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

vuvvvvv inşallah yıldönümlerimiz uğur getirir bize :KK70: sanada en güzelinden bir hediye gelir inşallahhhhhhhh :KK70: şöyle tombik mombik yumuk yomuk :KK70:

neyse canım yaa ezilme olsun yeterki.eczaneden falan merhem alsaydın baride hani iyi gelirdi belki

ayy kızlar inş. yaa

habibtemmmmmmmmmmmmmmmm kiyamam sanaaaa...dikkat et bebegim yaaa..gecmis olsunnn...ouren nasil icim acidi...yeruhe inteeee:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:ayyy bende hep sizlerden bahsediyorum bazen senin yzdiklarina kocacimm oyle guluyorkiii:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:insallah en kisa zamanda senind bebisin olur habibtem benimmm yerim seniii zaten doymuyorummm son gunlerdeee:KK56::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

saolasınnn zeynooommmm isteyen hepimize inşallahhhh minnak minnak elli mis kokulu yavrularr versinnnn:KK16:

savaşım Allah razı olsun kuzum.

habibtemmmm canım habibtem ye yeee vitaminler olsun minnağımaaaaa:KK16:

rochakcım teşekkürler balımm:KK16:

Hamişlerimmmmm sakın sizleri dualarımda unuttuğumu sanmayınnnn, bebiş diledikten sonra, hamile arkadaşlarım da hayırla sağlıkla bir evlat getirsinler dünyaya yaaa Rabbim diyorum hep:KK16:

kızlar ben birazdan kaçar.bu akşam iş çıkışı çarşıya gideceğim.sabah serviste çocuklar bir yemek söylediler canımız çekti:KK56::KK56::KK56:

karnımda acıktı gideyim bari eşim bize bir yemek ısmarlasın artık o kadarda eşek değildir herhalde:KK53::KK53::KK53::KK53:

X