- 29 Ekim 2012
- 22.765
- 57.981
- 36
- Konu Sahibi RainbowColors
- #16.521
tatlimm bu zamanlardaaa yaagini sicak tut bende catlatma ignesi oldum cok sukur hamile kaldimm..rahat ol hicbirsey yapmaa kendin yorma derim bu gunlerde...hayirli haberlerle gelirsin insallah tatlimmmmhanımlar hasta olacakmışım gibi hissediyorum. daha 2 hafta var hastalığıma. çatlama günümü tutturmuştuk.
ne düşüneyim bilemedim. siz de yaşadınız mı böyle bişi. ayaklarım buz gibi karnımda hafif ağrı var.
kızlar doktora gittim bugün solda ve sağ yumurtalığımda yumurta büyümüş 17 mm olmuş yavrucaklar iki üç güne çatlar dedi çatlatma iğneside vermedi gün aşırı ilişki dedi işte cumartesi yine gidicem.Allahıma şükürler olsun ya polikistik overim olduğundan solda hiç yumurtam oluşmuyordu bu ay soldada olmuş.klomenin faydasımı bal tarçın çörek otu yemiştim onun faydasımı artık bilemicem.bide tabi meryem suresi ve salavatı tefriciye okuyorum ondanda olabilir :) çok mutluyum ya doktor sanki hamilesin demiş gibi :) içim çok rahatladı inanki dualarınız içinde Allah sizden razı olsun 2013 nüfus patlaması için hücummmmmmmm
guldurdun beni allah gonlune gore versin...bazen laclar bilee etkilemiyor bagisiklik kazaniyor insan yumurtalarin buyumuss cok sukurrr...insallah hayirli haberlelr gelirisin canim benimmm...dualarimm sizinlee hepinizileee cumlenizleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee