RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

hanımlar hasta olacakmışım gibi hissediyorum. daha 2 hafta var hastalığıma. çatlama günümü tutturmuştuk.
ne düşüneyim bilemedim. siz de yaşadınız mı böyle bişi. ayaklarım buz gibi karnımda hafif ağrı var.
tatlimm bu zamanlardaaa yaagini sicak tut bende catlatma ignesi oldum cok sukur hamile kaldimm..rahat ol hicbirsey yapmaa kendin yorma derim bu gunlerde...hayirli haberlerle gelirsin insallah tatlimmmm
kızlar doktora gittim bugün solda ve sağ yumurtalığımda yumurta büyümüş 17 mm olmuş yavrucaklar :KK70: iki üç güne çatlar dedi çatlatma iğneside vermedi gün aşırı ilişki dedi işte cumartesi yine gidicem.Allahıma şükürler olsun ya polikistik overim olduğundan solda hiç yumurtam oluşmuyordu bu ay soldada olmuş.klomenin faydasımı bal tarçın çörek otu yemiştim onun faydasımı artık bilemicem.bide tabi meryem suresi ve salavatı tefriciye okuyorum ondanda olabilir :) çok mutluyum ya doktor sanki hamilesin demiş gibi :) içim çok rahatladı inanki dualarınız içinde Allah sizden razı olsun 2013 nüfus patlaması için hücummmmmmmm :KK70::KK70: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:

guldurdun beni :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:allah gonlune gore versin...bazen laclar bilee etkilemiyor bagisiklik kazaniyor insan yumurtalarin buyumuss cok sukurrr...insallah hayirli haberlelr gelirisin canim benimmm...dualarimm sizinlee hepinizileee cumlenizleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK49::KK49::KK52::KK52::KK52::KK52:

tatlimm bu zamanlardaaa yaagini sicak tut bende catlatma ignesi oldum cok sukur hamile kaldimm..rahat ol hicbirsey yapmaa kendin yorma derim bu gunlerde...hayirli haberlerle gelirsin insallah tatlimmmm

guldurdun beni :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:allah gonlune gore versin...bazen laclar bilee etkilemiyor bagisiklik kazaniyor insan yumurtalarin buyumuss cok sukurrr...insallah hayirli haberlelr gelirisin canim benimmm...dualarimm sizinlee hepinizileee cumlenizleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK49::KK49::KK52::KK52::KK52::KK52:

aminnnnn habibte Allah razı olsun :):) ah şu bağışıklığı bir kazansam 25 yaşına geldim hala haplar macunlar bunaldım artık :KK43: bebiş gelirse zaten mucize olur sen iki canlısın valla duaların kabul olur bol bol et bizde seni teyze yapalım :KK70::KK70:

canlarımmmmm selammm:KK52::KK52:

size muhteşem bir haberim vaaaaaaaaaaaarrr:KK52::KK52: Okuldan Din Kültürü Öğretmeni arkadaşım var ve onun da bebeği olmuyor:KK50: Sömestr tatilinde UMRE''ye gidecek. Veeeeeeeeeeeee bana dediki bebeği olmayan arkadaşlarının isimlerini yaz ver. İsimlerimiz KABE'de okunacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk:KK52::KK52::KK52: Allahımmm ne büyük güzellik.:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK52::KK52::KK52: Şimdi ismini yazdırmak isteyenler lütfeeeeeeeennn bana gerçek ismni mesaj atsınnnnn:KK52::KK52::KK52::KK52: Kızlar lütfen nick yazdırmak istemiyorum gerçek isim istiyorum anlayın nolur :KK16::KK16:

Bu da kötü haber; Bugün okulda merdivenlerden kaydım çok fenayım şuanda ayak bileklerim şişti basamıyorum üstüne :KK43: Öğrencilerim yetişti kaldırdı:KK43::KK43:

Son düzenleme:
:KK52::KK52:neharım dualar kabul olur inş. süpermişşş yaa :KK52:

cnm çok geçmiş olsun ahh kuzum dikkat et yaaa bişe olmasın bir yerine :KK14:

canlarımmmmm selammm:KK52::KK52:

size muhteşem bir haberim vaaaaaaaaaaaarrr:KK52::KK52: Okuldan Din Kültürü Öğretmeni arkadaşım var ve onun da bebeği olmuyor:KK50: Sömestr tatilinde KABE'ye gidecek. Veeeeeeeeeeeee bana dediki bebeği olmayan arkadaşlarının isimlerini yaz ver. İsimlerimiz KABE'de okunacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk:KK52::KK52::KK52: Allahımmm ne büyük güzellik.:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK52::KK52::KK52: Şimdi ismini yazdırmak isteyenler lütfeeeeeeeennn bana gerçek ismni mesaj atsınnnnn:KK52::KK52::KK52::KK52: Kızlar lütfen nick yazdırmak istemiyorum gerçek isim istiyorum anlayın nolur :KK16::KK16:

Bu da kötü haber; Bugün okulda merdivenlerden kaydım çok fenayım şuanda ayak bileklerim şişti basamıyorum üstüne :KK43: Öğrencilerim yetişti kaldırdı:KK43::KK43:

özlemcim çok geçmiş olsun canım aman diyim dikkat et kendine buz felan koydun mu? hemen bir güzel kremle ve sar :KK43::KK43: buarada benim ismim malum zeynep :):):):) soy isimlere gerek varmı?Allah o bayandan gani gani razı olsun inşallah onunda en yakın zamanda olur bebişi

özlemcim çok geçmiş olsun canım aman diyim dikkat et kendine buz felan koydun mu? hemen bir güzel kremle ve sar :KK43::KK43: buarada benim ismim malum zeynep :):):):) soy isimlere gerek varmı?Allah o bayandan gani gani razı olsun inşallah onunda en yakın zamanda olur bebişi

saolasın zeynom öğlen oldu şimdi buz koysam da yaramaz, dokunamıyorum bile:KK43: Arkadaşımın melek gibi bir kalbi vardır, dualarımzda onu da unutmayalım. Hatta ablam ve sizler kabul ederseniz ona da tefriciye veya ayetel kürsi okuyalım. Tabi bu sadece benim içimden geçen. Kuzum soyisme gerek yok

Ragindam saol kuzummmmm:KK16:

nehar kuşum geçmiş olsun nazarmı değdi sana Arkadaşından Allah razı olsun Rabbim onada hayırlı evlatlar nasip etsin inşalllah

saolasın zeynom öğlen oldu şimdi buz koysam da yaramaz, dokunamıyorum bile:KK43: Arkadaşımın melek gibi bir kalbi vardır, dualarımzda onu da unutmayalım. Hatta ablam ve sizler kabul ederseniz ona da tefriciye veya ayetel kürsi okuyalım. Tabi bu sadece benim içimden geçen. Kuzum soyisme gerek yok

Ragindam saol kuzummmmm:KK16:

tekrar geçmiş olsun lütfen dikkat et kendine :KK43: ben okursanız okumaya hazırım ayetel kursi ile başlayabilirz olur dersen hemen okurum inşallah Allah o melek arkadaşına en kısa zamanda bir melek gönderir

kızlar çoğumuz yaptık evlilik imzası güzelde oldu kim ne kadar deneyimli görmüş oluyoz :)))) kız nehar güzel olmuş seninkide :21::21:

nehar kuşum geçmiş olsun nazarmı değdi sana Arkadaşından Allah razı olsun Rabbim onada hayırlı evlatlar nasip etsin inşalllah
teşekkür ederim kuzummmm. Amin amin tüm isteyenlere inşallah tez zamanda:KK16: zaten yazdım adını bebişimmmmmm:KK16:

tekrar geçmiş olsun lütfen dikkat et kendine :KK43: ben okursanız okumaya hazırım ayetel kursi ile başlayabilirz olur dersen hemen okurum inşallah Allah o melek arkadaşına en kısa zamanda bir melek gönderir

Olur kuşum farketmez Ayetel kürsi okuyalım çok iyi olur ben tutayım listeyi:KK16:

gümüş arkadasımız gercekten ayıp etmiş çunku ablamız her konuda oldugu gıbı bu konudada cok hassas hem ismin olması olmaması önemli değill ki önemli olan bu dua halkasının içinde olmak...
neharım baharımmm gecmıs olsunnnnnn burdada her yer buz sabah herkes cok komık yuruo sokakta agırrrrrr aggııııııır ((:-)
zeynep arkadasımızında yumoşları bebeiş olsun inşAllah
scorpi naptı acaba 14.gun degeri cok normal bn cok oldu sanmıtım gunum gectı deyınce..
herkese selammmm eder gözlerinizden öperimmmmmmmmm

:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

gümüş arkadasımız gercekten ayıp etmiş çunku ablamız her konuda oldugu gıbı bu konudada cok hassas hem ismin olması olmaması önemli değill ki önemli olan bu dua halkasının içinde olmak...
neharım baharımmm gecmıs olsunnnnnn burdada her yer buz sabah herkes cok komık yuruo sokakta agırrrrrr aggııııııır ((:-)
zeynep arkadasımızında yumoşları bebeiş olsun inşAllah
scorpi naptı acaba 14.gun degeri cok normal bn cok oldu sanmıtım gunum gectı deyınce..
herkese selammmm eder gözlerinizden öperimmmmmmmmm

:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

yamoşum yumoşum çok teşekkür ederimmm:KK16::KK16:

Gümüşcüm kızlara katılıyorum. Sorup dinlemeden bu fevri çıkışın hiç ama hiç olmadı. Biz seni biliyoruz, geliyorsun. Ablamız bu ara biraz yoğun o yüzden ilgilenemiyo, listemiz bile darmadağın. Ama yaptığın yakışmadı keşke sorsaydın canım. Hatırlarsan dünya kadar isim vardı listemizde biz zorla sildirdik ablamıza. Hatta bana kaç defa mesaj bile attı doğru olur mu diye. İknalarımızla sildi. Kaldı ki seni silecek.:KK50:

özlemmm çok geçmiş olsunn.dikkat et felaket tellalı olmak istemem ama çatlatmış faaln olma kemiği ağrım var deyince birden aklıma o geldi.:KK30::KK30:

X