RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlar doktora gittim bugün solda ve sağ yumurtalığımda yumurta büyümüş 17 mm olmuş yavrucaklar iki üç güne çatlar dedi çatlatma iğneside vermedi gün aşırı ilişki dedi işte cumartesi yine gidicem.Allahıma şükürler olsun ya polikistik overim olduğundan solda hiç yumurtam oluşmuyordu bu ay soldada olmuş.klomenin faydasımı bal tarçın çörek otu yemiştim onun faydasımı artık bilemicem.bide tabi meryem suresi ve salavatı tefriciye okuyorum ondanda olabilir :) çok mutluyum ya doktor sanki hamilesin demiş gibi :) içim çok rahatladı inanki dualarınız içinde Allah sizden razı olsun 2013 nüfus patlaması için hücummmmmmmm

ilk sayfadaki bat lsitesnden silinmişim
cok kırıldım
evin işleri yüzünden girememiştim dualarada o yüzden katılamadım neyse zaten girmem ismim silinmişse hiç gerek yok fazlasına

ilk sayfadaki bat lsitesnden silinmişim
cok kırıldım
evin işleri yüzünden girememiştim dualarada o yüzden katılamadım neyse zaten girmem ismim silinmişse hiç gerek yok fazlasına

canımm benım niye alınıyosun bitanemmm..bende yokum 15gunden beri ismimi yazındediğim halde yazılmadım bak hala burdayım rainbow ablamın kv gelecekti oyuzden sık glemiyor sanrım..

hatta leylam123 benı hamile sanmıstı listede adımı goremeyınce

git deselerde bana gitmiom işte bananeee

merhaba kızzlaerrrr çok fazla kalamayacagımm
dırdırlarıma dayanamayan kocacım netten bana sınava hazırlık konu anlatım videoları indirdi sonuç kotayı doldurduk

rainbow ablacım 10.000 i bitirdim Allah kabul etsin insallah

26ında sıfırlanacak daaaa çokkkk vaaarrr eşim zaten götürecek netide subatın 11de görüşürüz insallah

kendinize iyi bakın ben gelene kadar bir çok bebiş haberınıde alırsınız insallahhh tüm kalbimle soyluyorummm bunu

anaaaammmmmm scorpioannnssss hamilemisin gııızzzzz...

ayyy çokkk sevdındiiimmmmmmmm...darısı topıkteki arkideşlerime ve banaaa

çok kalamıyorum kotaa malummm

hepicinizi çoookkk öpüyorummmmm...selametleee

valla canım seni bilemem ama yapılan bana yanlış ters bi durum
her girdiğimde ilk sayfayımı kontrol ediyim acaba beni silmşlermi niye silindim fln diye en son cuma günü girdim haftasonu annemler geldi giremedim 2 günlük boşlukta siliniyosa zaten hiç eklenmesin yapılan ayıp !!!!!

canım olur mu öyle şey niye silinesin iki gün gelmemekle.rainbow yeni bat tarihlerini düzenlerken çıkmak zorunda kalmıştır.Yoksa seni herkes biliyor canım benim

Gumuşşşşşşşşşşşş hiç olurmu öyle şey sen gelip gidiyorsun neden sileyimkiii...Hemen kontrol ediyorum eğer silindiyse yanlışlıkla olmuştur hemen kontrol ediyorummmm

Bu mesaj bana yazdıldı öylemiiii.Çok kırıldımmmm .Canın saolsunnnn.Keşke bir sorsaydın bir hatamı var diye yargılamadan

gümüşcüm geçmiş mesajlara bakarsan haftalarca gelmeyenlere bile Rainbow ablam kızlar gelmiyor siliyorum diye nezaket gösterip birde bize haber veriyor.
ablamızı tanıyorsan zaten 2 gün için böyle birşey yapmayacağını bilirsin cnm.

Rainbow ablanın böyle bişey yapacağını nasıl düşündün şaştım kaldım o listede kaç aydır uğramayanları bile silmemiş 2 günde senimi silecekti be arkadaşım.Senin her mesajında iyi yorum yapan muhabbetlerine katılan bir insan rainbow abla hiç olmadı bu msjların kusura bakma

Gümmüş lütfen ilk mesajı yani liste mesajını alıntı yapıp kodlar arasında ismine bak ..Kodlarda var ama mesaj olarak görünmüyor daha öncede bir kaç arkadaşta olmuştu bu sorun...Sistemden kaynaklanıyor tamemen.

[td]ALPPIN[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]

[/tr]
[tr]
[td]perakedisi[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]

[/tr]
[tr] [td]8scorpions[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Elif5507[/td]
[td]30[/td]
[td]14 Ocak[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]

[/tr]
[tr]

[td]fatmaipek[/td]
[td]32[/td]
[td]18 Ocak[/td]
[td]Çalışmalara devam[/td]

[/tr]
[tr
[td]gumus19[/td]
[td]21[/td]
[td]21 Ocak [/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]seaside[/td]
[td]33[/td]
[td]23 OcAk[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]muhat[/td]
[td][/td]
[td]24 Ocak[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]

[/tr]

canım inş.bende bu adetimde başlayacağım senin gibi inş.yumoşlar çatır çatır çatlar bebiş olur olumlu sinyaller yolla canım pozitif ol birde duayla bebişler gelecek Allahın izniyle bize müjdeli haberini verirsin

Zerbascığım rica ederim cnm seve seve takip ettim vaktim oldukça bakabiliyorum cnm.Bu arada az önce dışarı çıkmıştım bir teyzeyle karşılaştım tsbih çekiyordu ne ekiyorsun teyze dedim.Tefriciye kızım dedi,banada çekermiisn dedim.Çekerim dedi ne kadar istiyorsun dedi önce 10 dedim tamam dedi sonra dediki ben sana hepsini vereyim dedi.22O okudum dedi bende dedimki teyze bana 50 lazım kalanıı arkadaşıma hediye edebilirmiyim dedim et tabi dedi dualarınıda etti.Sonra ben iyisimi 250ye tamamlayayım dedi.Tamam dedim 50si bana 200ü arkadaşıma dedim.

Yani cnm o teyze sana 200 okumuş oldu ekle lütfen Rabbim kabul etsin inşAllahhhh

Çıkmam lazım topik size emanett..Sizde Rabbimeee

Cevap yazamadığım arkadaşlar çok özür.Feryalimm-Asbeciğim suveydanın duasını öne çekermiisiniz lütfen.Klan 200dü.Vaktim yok kalamayacağımm

nasip diye ben buna derim işte

Zeynepciğimmmmmmm MaaşAlah barekAllahh canım çok sevindimm.İnşAllah bebişler çifter çifter geliyor:118::118:

bende çok sevindim gerçekten ablacım büyüyorlar ya içim rahat artık gerisi takdiri ilahi.bu arada gördüm bugün ikiz bebek anam biri sol kucakta biri sağ kucakta zor olsa gerek kadın doğum çocukla yanyana olduğu için heryer de çocuk oluyo içim gidiyo valla ne tatlılar onlar öyle :)

inşalllaaahhhhhhh sağlıklı olduğumu bilmek bile okadar iyi geldiki şuan polyanna oldum :) yüzümde güller açıyo sizin ve yüce rabbimin sayesinde müjde vereceğim günlerde gelicek inşallah dün gece tesadüfen döllenme olayını seyrettim tv de okadar muazzam bir sistem varki hayran kaldım.spermler ne zorluklar çekiyormuş meğer izlerken ağlıyorum eşim gülüyo bana

evet canım bende detaylı izledim ve hamile kalmanın ne kadar zor ama ne kadarda kolay olduğunu anladım kolay kısmı Rabbim ol deyince inşallah olacak canım.benimde yumurta sorunum var ovulasyon testinde silik çizgiye bile sevinmiştim seni çok iyi anlıyorum

evet rabbim ol diyecek bizde hamiş olucaz inşallah :):) hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsunda isterse geç olsun.benim bu 3.ayım benden nice bekleyenler var sadece yumurtlayamıyorum diye bunalıma giriyordum olmaz çocuğum diye ama yumoşlarımın büyümesi bile beni mutlu etti artık kırmızılarda gelse üzülmem.ovulasyonu ilk yaptığımda bende bir tuhaf olmuştum sanki hamileymişim gibi nedir kadınların bu çilesi :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…