RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Günaydın kızlar.....
Bu ne kalabalık böyle.....
Bugün benim beklenen adet günüm bakalım kırmızıları görecekmiyiz....
Hayırlısı olsun bakalım....

Her ay 2-3 gün gecikme olur bende.
O 2-3 gün benim içim hep kıpır kıpırdır.
Daha dikkatliyimdir iş yaparken.Sonra bir bakmışım
kırmızılar gelmiş.
İnşaallah senden güzel haberler duyarız.

mrb canlar hepinize iyi pazarlar ben şukur biraz daha iyiyim netim iptal oldu kızlar uzun bir sure giremiyeceğim encanım inş bebişini sagsalim kucağına alırsın cnm sönmezim tedavin hayırlı uğurlu olsun cnm benim asbelovun yasini okundu cnm suer thorbank inşşş 2013 hepimize uğurlu gelsin önce sönmez ardındanda bizler gelelim inşşşş kızlar hepinizi çooook seviyorum şimdilik hoşçakalın kendinize iyi bakın kocaman öpuyorummmmmm

Arkadaşlar ne zamandır Neşeyi merak ediyordum .Farklı bir topiğe yukardaki mesajı yazmış.Keşke gelip bizede haber versydi.İstemedende olsa listeden silmek zorundayım malum kurallar.Umarım herşey gönlünce olur ve umarım dönersin..Sevgilerr

sağol canım benim dediğin gibi adı üstünde patron.tatlım senin bebek durumların ne alemde seninde müjdeli haberini alalım inşallah

İnşallah ablammmmmmm aminnnnnnnnnnnnn senden sonra patlar bu topik benden söylemesi :KK9::KK9:

inşaAllah canım .. hepimizin peşpeşe güzel haberlerini alalım tez zamanda..eşimi kendimi besliorum geçen ayın son 10 gununden bu ay artı gelecek ay, sperm ve yumurta kalitemize faydalı olcak seyler tuketıorum.. o yuzden 1 ay erteledım doktor işini , normalde hsg den sonra bu ay için çağırmıstı.. gelecek ay için sabırsızlanıyorum,inşaAllah biz de aile oluruz..

inşaAllah canım .. hepimizin peşpeşe güzel haberlerini alalım tez zamanda..eşimi kendimi besliorum geçen ayın son 10 gununden bu ay artı gelecek ay, sperm ve yumurta kalitemize faydalı olcak seyler tuketıorum.. o yuzden 1 ay erteledım doktor işini , normalde hsg den sonra bu ay için çağırmıstı.. gelecek ay için sabırsızlanıyorum,inşaAllah biz de aile oluruz..

cnm hadi bakalım ....ama bal tarçın çörekotu kürünün gerçekten faydası var geçen ay ben 7-8 gün yapmıştım yumurtalama zamanı akıntım daha çok olmuştu.

çokk güzel oldu cnm nice güzel günleriniz olsun inşAllah :nazar:MaaşAllah :nazar::nazar:

teşekkür ederim canım ablam

şifa olur inş. kaliteler 10 numara 5 yıldız olur canım aileniz kocaman bir aile olur inşallah hayırlısıyla

cnm hadi bakalım ....ama bal tarçın çörekotu kürünün gerçekten faydası var geçen ay ben 7-8 gün yapmıştım yumurtalama zamanı akıntım daha çok olmuştu.

aa..demekki östrojeni artırıoo, o zaman gelecek ay doktor klomen verdiğinde bundan kullanayım.. eski doktorum 1 döngümde klomen vermişti, kupkuruydumm:KK37::KK37: saol canımmmm :KK16::KK16:

suveyma'ya 100 ayetel kürsi okuyacam
Allah razı olsun.

Suveyma

1001 Ayet-El Kürsi

Asbelove:101

kabilarda:100

Elfida:50

RainbowColors:200

savas5482:100

8scorpions:50

elif5507:100

fatmaipek:100

xNeharx:100

Kalan:100

Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin

önce ne olduğunu anlamadı..testi arlkası dönük ve üzerinde bugünün tarihi yazılı şekilde kol düğmelerinin kutusuna koydum..güzelce paketledimm..içine de bir nor yazdım:
Babacığım;
eğer eline aldığın bu test doğru sonuç verdiyse Allahın izniyle 9 ay 10 gün sonra kollarında olacağım..
Annecik şu an çok heyecanlı..kalbi gümgüm..umarım herşey yolunda gider ve kucağınızda olurum..annesinin karnındaki küçük melek....

notu okuyunca ALLAAAAHHHHHHHHH diye bir bağırdı ki arka mahalle duydu sanırım..sonra sarıldık falan..ve hiç oturmadan hemenn hastaneye koşturdu beniii..öyle telaşlı araba kullandı kiii Rabbim hevesimizi kursağımızda bırakmasın inşallahhhhh
ne güzel sürpriz maşallah. Rabbim sevincinizi daim eylesin. okuyunca gözlerim doldu. bekleyen herkese YÜCE MEVLA bu duyguyu yaşatsın.
Canım batıma daha var 14 gün kadar.Bugünlerde riskli günlerimm dualarınızı lütfen eksik etmeyin.İnşAllah uzun bekleyişimin son bulacağı aydır bu ay.Ve inşAllah bu ay topikte hamile haberleri ard arda gelir :nazar::emir_bebek::KK76:
inşallah bolca hayırlı haber alacağız.

Suveyma

1001 Ayet-El Kürsi

Asbelove:101

kabilarda:100

Elfida:50

RainbowColors:200

savas5482:100

8scorpions:50

elif5507:100

fatmaipek:100

xNeharx:100

Kalan:100

Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin

Bilgileri eksik yanlış arkadaşlar lütfennnnnnnn bilgi versin bana..
beni de listeye ekler misin ablacım. (iznin olursa bende abla demek isterim.) yaşım 31 bat 22 ocak
Günaydın kızlar.....
Bu ne kalabalık böyle.....
Bugün benim beklenen adet günüm bakalım kırmızıları görecekmiyiz....
Hayırlısı olsun bakalım....

inşallah hamilelik haberini yazarsın.

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

ZERBAS İÇİN;

4444 Salatı Tefriciye

-Asbelove:200
-kabilarda:300
-8scorpions:350
-rochak:100
-rimel_84:100
-fatmaipek:200
-rainbowcolors:100
-iskorpit:244
-savas5482:125
-muhat:100
-elif5507:70
-neharw:135

Kalan: 2060

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

ablacım çok saol benim yokluğumda takip etmişsin...Allah senden razı olsun...hafta sonları kociş pcde çalıştığından takip edemedim saolsun ablacm zahmet etmiş takip etmiş saol ablacım tekrar..bu arada hamişimz var..8scorpions cnm benim çok tebrik ederim..20 değeri hamilelik 5 in üzerinde değer çıkınca hamileliktir...bebiş yeni olduğundn değer düşük olabilir canını sıkma inş değerin kat kat artacak...moralini iyi tut...ablacm bat 27 ocak ama çalışma olmadı bu ay griptim çok fena..bu aydan umut yok yani inş gelecek aya...dualarıma katılan herkese çok teşekkür ediyrm saolasınz bacılar...

kızlar eşim şehir dışına çıktı anne kız takılıcaz 2 gün :13:

merhaba canım. geçmiş yazılara bakarken kardeş isteyen kızının olduğunu gördüm. benim de 7 yaşında bir oğlum var (Allah bağışlarsa) devamlı kardeş diye ağlayan arkadaşlarının annesinin hamile olduğunu duyunca karnıma dokunup anne!!!! yoksa seninde mi karnında bebek var diyen oğlum. ne zamandır kardeş istiyorsun ve kızın kaç yaşında canım yazar mısın.

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

ZERBAS İÇİN;

4444 Salatı Tefriciye

Kalan: 2060

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

ablacım çok saol benim yokluğumda takip etmişsin...Allah senden razı olsun...hafta sonları kociş pcde çalıştığından takip edemedim saolsun ablacm zahmet etmiş takip etmiş saol ablacım tekrar..bu arada hamişimz var..8scorpions cnm benim çok tebrik ederim..20 değeri hamilelik 5 in üzerinde değer çıkınca hamileliktir...bebiş yeni olduğundn değer düşük olabilir canını sıkma inş değerin kat kat artacak...moralini iyi tut...ablacm bat 27 ocak ama çalışma olmadı bu ay griptim çok fena..bu aydan umut yok yani inş gelecek aya...dualarıma katılan herkese çok teşekkür ediyrm saolasınz bacılar...

canım 100 dua da ben alayım. Allah niyetini kabul etsin.

hanımlar hasta olacakmışım gibi hissediyorum. daha 2 hafta var hastalığıma. çatlama günümü tutturmuştuk.
ne düşüneyim bilemedim. siz de yaşadınız mı böyle bişi. ayaklarım buz gibi karnımda hafif ağrı var.

ZERBAS İÇİN;

4444 Salatı Tefriciye

-suveyma:100

Kalan: 1960

suveyma cnm saolasın..

hanımlar hasta olacakmışım gibi hissediyorum. daha 2 hafta var hastalığıma. çatlama günümü tutturmuştuk.
ne düşüneyim bilemedim. siz de yaşadınız mı böyle bişi. ayaklarım buz gibi karnımda hafif ağrı var.

cnm kendine dikkat et hasta olabilirsin sıcak tut ayaklarını felan...bak çatlama günün tutturmuşsun bebişinin gelme ihtimali var Allah'ın iziniyle..
bat 2 hafta var belirtiler için çok erken...dediğim gibi sıcak tut kendini..İnş bebişin konmuştur göbüşüne...

X