RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Elifciğim cetvel yaparken en son sayfada tarihi yazdığın bir yer var hani.Ortalardada bayrakların olduğu her.Bayrakların hemen üstündeki yere tıkla kutucuk boşalacak oraya cetvelin üstündeki yazıyı yazabilrsin.Bayrakların altındaki kutucuğada benim MaaşAllah BarekAllah yazdığım şekilde yazını yazabilirisn cnm sonrada hep yaptığın gibi ileri diyeceksin..

Canım benimde 28-32 gün falan sürüyor cnm.İnşAllah bu ay sende bende her isteyende görür pozitif çzgiyi.

Fatmacığım çok geçmiş olsun cnm

BAT:14 OCAK yani yarın ama yumurtlayalı 7 gün oldu.28.günde yumurtladım 35 günde bir adet oluyorum.bu ay ateş ölçme yöntemini denemiştim.sizlerede tavsiye ederim.(http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html).adet olamana 3 gün kala ateş düşer eğer hamileysen ateşin yüksekte seyireder.tabloma bakabilir misiniz benimde ateşim yükseklerde.

bu ay çok rahattım ve içimden bir ses bu ay olacağını söylüyordu belkide rüyamda kızımın old.gördüğümden belki toplu dualar yaptık ondan ki bence dualardandı sizlerin veslesiyle dualarda buluştuk ve bu beni o kadar çok çok ama çok rahatlattıki anlatamam.Başta RAinbow ablaya,savasa,özleme,iskorpite,fatmaipeğe,asbelove,scorpine,elfida,kiratepe,ALPPIN,gumus19,muhat,kapilarda,alminnaya çok ama çok teşekkür ederim. Rabbim sizden binlerce kere razı olsun gönlünüze göre versin tez vakitte.İçimin rahat olmasının nedeni sizlerdiniz.

zannederim tabloma görede hamile gibi gözüküyorum.inşallah öyleyimdir ve inşallah Rabbim banada,sizlerede, isteyen herkesede,annelik hasretiyle yanıp yakılan tüm kadınlarada sağlıkla, sağlıklıca ,sağlıklı ve hayırlı evlatlarla ,sağ salim nasip eder.

göğüslerde hassasiyet ağızda demir yalamış hissi kasıklarda iğne batması gibi belirtilerim var.testte yapmak istemiyorum daha 7 gün oldu yumurtlayalı diye.yani geç döllenme old.belli ya ayrıca ben tansiyon ve pıhtılı briiyim.iğnelerle hamileleiğim sürecek ve ilk gebeliğimde ağır preeklempsi geçirdiğim için tekrarlama olasılığı var,kzıımı kaybettiğim için korkularım olacak ama sizler yanımda olacaksınız ya sizin dualarınızla inşallah güzel olur.

ay sanki şimdiden hamileleik havasına girdim.bu gece hiç uyumadum.1 buçukta uyudum 5de tuvalete kalktım ondan beridir uyku yok sabah ateşimi ölçüp yüksek çıkınca soluğu pc başında aldım sizlerle paylaşayım diye.dualarınızda olabilmek dileğiyle....

hayırlı,huzurlu,sağlıklı ve mutlu bir pazar olur inşalllah....

ateş tablom:41b427 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:
Savaş çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendinee :2:

Elifciğim inşAllah hamilesindir cnm.İnanman ve kendini bu derece rahat hissetmen benide çok mutlu etti

Suveyma

1001 Ayet-El Kürsi

Asbelove:101

kabilarda:100

Elfida:50

RainbowColors:200

Kalan:550

Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin

Son düzenleme:
Suveyma'cığım sana 200 Ayet-el Kürsi okumaya niyetlendim.Başladım gün içinde biter inşAllah.Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin evladının kardeşini.Amin

Dualarında benide unutma

Son düzenleme:

Suveyma

1001 Ayet-El Kürsi

Kalan:850

Allah razı olsun.
evet haklısınız canım size katılıyorum. ama sizlerden ricam benim adıma bu hafta takip etmeniz. çünkü eşim bilgisayarda yazılıları giriyor ve bana bilgisayar sırası gelmiyor.

çok teşekür ederim. eşimin yoğunluğu geçince bende kendim takip etmek isterim. okunan dualar sizin özelinizemi mesaj atılıyor.

Suveyma hafta başı biter cnm duan burada olduğum sürece bende takip ederim gözün arkada kalmasın.. Genelde özel mesaj atıyorlar bana çoğu dua buradan takip ediliyor..

Suveyma

1001 Ayet-El Kürsi

Kalan:550

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

ZERBAS İÇİN;

4444 Salatı Tefriciye

-Asbelove:200
-kabilarda:300
-8scorpions:350
-rochak:100
-rimel_84:100
-fatmaipek:200
-rainbowcolors:100
-iskorpit:244
-savas5482:125
-muhat:100
-elif5507:70
-neharw:135

Kalan: 2060

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

Suveyma'cığım sana 200 Ayet-el Kürsi okumaya niyetlendim.Başladım gün içinde biter inşAllah.Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin evladının kardeşini.Amin

Dualarında benide unutma

Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah. oğlum o kadar üzülüyor ki çünkü arkadaşlarının içinde kardeşi olmayan tek çocuk. geçen gün arkadaşının ikinci kardeşi olacağını duymuş. anne arkadaşım çok mu dua etti ondan mı kardeşi oldu diyor. bende oğlum bizde dua edlim Allah sanada kardeş verecek inşallah dedim. cevap olarak bana: anne aklıma gelince tuvalette bile dua ediyorum dedi. güldüm tabi. teyzeleri oğluma hayırlı, sağlıklı kardeş gelmesi için dua edelim. bekleyen herkesede nasip etsin yüce Mevla.

MaaşAllah SubhanAllah yavruna.Rabbim nasib etsin inşAllah.

Suveyma

1001 Ayet-El Kürsi

savas5482:100

Kalan:450

elifcim atea tablon gayet guzwl gidiyor ins.dusmez vw bebisin seninledir.
bisey merak ettim yalniz dpo7sin.dpo 12yada14te adet olman gerelmiyprmu

abla senin doktor kontrolün ne oldu yumurtan büyümüş mü,bebek takviminde bugün hamile kalma gününmüş.evde misafirinde varmış.inşallah sende güzel haber verirsin bize...

elifcim atea tablon gayet guzwl gidiyor ins.dusmez vw bebisin seninledir.
bisey merak ettim yalniz dpo7sin.dpo 12yada14te adet olman gerelmiyprmu
canım ben geç yumurtluyom.herkesde dpo 14 gün sürmeyebilirmiş.bu süre kısada olabilirmiş.benim ilk gebeliğimde geç döllenmeydi.geç yumurtluyom ben anlayacağın...

Suveyma

1001 Ayet-El Kürsi

savas5482:100

Kalan:450

50 tane de ben alayımm.malum kırmızıları beklıyorummmeğer gelirler ve eksik kalırsa yazarım canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…