- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #16.241
Allah razı olsun.
Suveyma
1001 Ayet-El Kürsi
Asbelove:101
Elfida:50
Kalan:850
Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin
evet haklısınız canım size katılıyorum. ama sizlerden ricam benim adıma bu hafta takip etmeniz. çünkü eşim bilgisayarda yazılıları giriyor ve bana bilgisayar sırası gelmiyor.kızlar ufak bir rica! eminim ablam da bana katılacaktır; Dua okutan arkadaşlarımız lütfen dualarını düzenli takip etsin. Bunun için ya düzenli olarak bi kaç saatte bir topiğe gelin ya da burda devamlı olan arkadaşlarımıza takip etmesi için ricada bulunun...Bir kaç gündür sürekli bu karışıklık var. Ki bazen özel mesaj da atıyoruz yani en sağlıklısı duası okunan arkadaşın kendisi takip etsin
kesinlikle katılıyorum ben bugüne kadar duaları keyifle takip ettim yinede ederdim ama bu ara vaktim yok bunu sizede belirttim.Suveyda arkadaşımı konu dışı bırakıyorum hem yeni hemde asbeciğim saolsun takip ediyor..birikince dualarda karışıyor...
Suveyma'cığım sana 200 Ayet-el Kürsi okumaya niyetlendim.Başladım gün içinde biter inşAllah.Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin evladının kardeşini.Amin
Dualarında benide unutma
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah. oğlum o kadar üzülüyor ki çünkü arkadaşlarının içinde kardeşi olmayan tek çocuk. geçen gün arkadaşının ikinci kardeşi olacağını duymuş. anne arkadaşım çok mu dua etti ondan mı kardeşi oldu diyor. bende oğlum bizde dua edlim Allah sanada kardeş verecek inşallah dedim. cevap olarak bana: anne aklıma gelince tuvalette bile dua ediyorum dedi. güldüm tabi. teyzeleri oğluma hayırlı, sağlıklı kardeş gelmesi için dua edelim. bekleyen herkesede nasip etsin yüce Mevla.
canım ben geç yumurtluyom.herkesde dpo 14 gün sürmeyebilirmiş.bu süre kısada olabilirmiş.benim ilk gebeliğimde geç döllenmeydi.geç yumurtluyom ben anlayacağın...elifcim atea tablon gayet guzwl gidiyor ins.dusmez vw bebisin seninledir.
bisey merak ettim yalniz dpo7sin.dpo 12yada14te adet olman gerelmiyprmu
Suveyma
1001 Ayet-El Kürsi
Asbelove:101
kabilarda:100
Elfida:50
RainbowColors:200
savas5482:100
Kalan:450
Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin