RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.sende sıcak suyun içine 3-4 damla limon sık az şekerle onu iç.yada portakalda sıkabilirsin c vitamini iyi gelir ama fazlası mideni yakıp bulantırabilir safra yapar çünkü

scorpicim canım hayırlısı olsun moralini bozmak istemem ama testler kuruyunca ikinci çizgi çıkıyor ilk bende heycanlanmıştım ama sonra bütün testlerimin sonradan çizgi çıkardığını gördüm.tabi bu hamiş olmadığın anlamına gelmez (umarım hamişsindir) bence bir kaç gün bekle kırmızılar gelmezse tekrar test yaparsın dualarımız seninle

Yok cnm moralim bozulmaz.zaten oyle hissetmiyorum.gelecek kirmizilar.ben de su an dikkate almiyom o testi.sonucta.10saat sonra dogru sonuc vermez diyorum.valla pardon herksi de heyecanlandirdim
kusuruma bakmayin.

Savasimmm cok gecmisolsun kuzummmm.
Talim umudum yokk..regl sancim varzaten.test hatasi olabilirmis arastirdim birazzz

merhaba kızlarrrr
herkes iyidir umarım
biz iyiyiz çok şükür,herşey yolunda...
bu hafta annemleri yolcu edicem sanırım çok zor olacak

bu arada yehanım senle aramızda 1 hafta var,ben geçen hafta 1 kez çıakrdım ve 1 hafta boyunca bulantı,öğürme maaf oldum ama geçti şimdi.
inş. seninde benimki gibi geçicidir cnm.insan baştan midesi bulanmayınca ne ye uğradığını şaşırıyor,bunu yaşayanlarada Allah kolaylık versin :18:

Yok cnm moralim bozulmaz.zaten oyle hissetmiyorum.gelecek kirmizilar.ben de su an dikkate almiyom o testi.sonucta.10saat sonra dogru sonuc vermez diyorum.valla pardon herksi de heyecanlandirdim
kusuruma bakmayin.

yok artık ne kusuru hepimiz bat yaklaşınca böyle oluyoruz birtek ben olumsuz yazdım sen kusura bakma asıl ama şartlama ve kırmızılar geleceksede gecikmesin diye yazdım kırmızılar geciktikce beklentilerimiz artıyor çünkü.inşallah en kısa zamanda olursun.gelecek o yakışıklı buraya :):):)

asbelove ve ecrin arkadaşım yasinlerinizi dün okudum annemede okuttum özellikle cumayı bekledim umarım rabbimin kabul ettiği dualardan biri benimki olur ve ikinizede hayırlı bir evlat verir asbelove buarada annemde okudu ona göre hesaplarsın :)

Sağolasın canım Allah razı olsunnn

Merhaba hanımlar kimsecikler yok galiba

bak sen test yap gene..adet sancısıyla hamileleik sancıları benzerdir yanıltır.inşallah bakalım bak şarkı söyleyip halay çekmeye ön hazırlık yapıyom

Scorpions ve elif inşallah bize güzel bir haberler verirsiniz bu ay:109:

505 tane okudum canım.Allah gönlündeki niyeti kabul etsin inşallah

asbelove canim 400 tane Ya Varis C.C.cektim
zerbas 125 tane tefriciye okudum sanada.dahaokuyabilirsem hbr veririm

amin canım cümlemizin
Günaydın canlarımmmm
Ne olur destek niyetim için ya varis çekelim çok acilllll yardımlarınızı bekliyorummm
bende çektikten sonra sayıyı buraya yazarım. Rabbim duanı kabul etsin.
Suveyma arkadaşımız için 50 tane ayetel Kursi okudum

Allah razı olsun.

abooo kimsecikler yok selammmm huuuuu komsularrr ben geldiimmmm

neydersiniz bakeemm ,nasılsınız görüşmeyeli...

doktor bağaaa kahve -kakao-çikolata ve çeşnilerini yasakladı ee tabeee son 2 aydır bende azıtmıstım iiceee günde büyük boy kupa bardağıyla türk kahvesi.. 2 kupada nescafe iciyordum.. iykimmm sigara alıskanlığım neyim yok.. kahve boleyse sigarayı dusunemıyom bilee

bide hepten iice alısmıstım iimiii..şimdi kahve içmeden nası durucam bakalım...

rainbow ablacım senın tesbihi bitirmeme 500 kaldı.. onuda bu gece bitiririm ins.. diğer arkadaşlara çekemedim tesbih kusura bakmasınlar..

herkese iyi akşamlar.daha önce söylediğim 300 ayetel kürsi 300 tefriciye 27. cüzü okudum.bilginiz olsun.bu arada ya varis çekmek için sadece ya varis mi dememiz gerekiyor anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…