BAT:14 OCAK yani yarın ama yumurtlayalı 7 gün oldu.28.günde yumurtladım 35 günde bir adet oluyorum.bu ay ateş ölçme yöntemini denemiştim.sizlerede tavsiye ederim.(
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html).adet olamana 3 gün kala ateş düşer eğer hamileysen ateşin yüksekte seyireder.tabloma bakabilir misiniz benimde ateşim yükseklerde.
bu ay çok rahattım ve içimden bir ses bu ay olacağını söylüyordu belkide rüyamda kızımın old.gördüğümden belki toplu dualar yaptık ondan ki bence dualardandı sizlerin veslesiyle dualarda buluştuk ve bu beni o kadar çok çok ama çok rahatlattıki anlatamam.Başta RAinbow ablaya,savasa,özleme,iskorpite,fatmaipeğe,asbelove,scorpine,elfida,kiratepe,ALPPIN,gumus19,muhat,kapilarda,alminnaya çok ama çok teşekkür ederim. Rabbim sizden binlerce kere razı olsun gönlünüze göre versin tez vakitte.İçimin rahat olmasının nedeni sizlerdiniz.
zannederim tabloma görede hamile gibi gözüküyorum.inşallah öyleyimdir ve inşallah Rabbim banada,sizlerede, isteyen herkesede,annelik hasretiyle yanıp yakılan tüm kadınlarada sağlıkla, sağlıklıca ,sağlıklı ve hayırlı evlatlarla ,sağ salim nasip eder. göğüslerde hassasiyet ağızda demir yalamış hissi kasıklarda iğne batması gibi belirtilerim var.testte yapmak istemiyorum daha 7 gün oldu yumurtlayalı diye.yani geç döllenme old.belli ya ayrıca ben tansiyon ve pıhtılı briiyim.iğnelerle hamileleiğim sürecek ve ilk gebeliğimde ağır preeklempsi geçirdiğim için tekrarlama olasılığı var,kzıımı kaybettiğim için korkularım olacak ama sizler yanımda olacaksınız ya sizin dualarınızla inşallah güzel olur.
ay sanki şimdiden hamileleik havasına girdim.bu gece hiç uyumadum.1 buçukta uyudum 5de tuvalete kalktım ondan beridir uyku yok sabah ateşimi ölçüp yüksek çıkınca soluğu pc başında aldım sizlerle paylaşayım diye.dualarınızda olabilmek dileğiyle....
hayırlı,huzurlu,sağlıklı ve mutlu bir pazar olur inşalllah....
ateş tablom:
41b427 Ovulation charts on FertilityFriend.com