RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Savas nasıl oldun gülümmm :KK16:
cok iyi degilim canim yaa.icimyaniyor sanki dudaklarim hem sisti hem catladi.hapsurukla halsizlilte devam ediyor bakalom
canım ben geç yumurtluyom.herkesde dpo 14 gün sürmeyebilirmiş.bu süre kısada olabilirmiş.benim ilk gebeliğimde geç döllenmeydi.geç yumurtluyom ben anlayacağın...

anladim cnm hadi ozaman ins hafta basinda.senin halayini cekecegiz

cok iyi degilim canim yaa.icimyaniyor sanki dudaklarim hem sisti hem catladi.hapsurukla halsizlilte devam ediyor bakalom

anladim cnm hadi ozaman ins hafta basinda.senin halayini cekecegiz

savaşımmm nazaramı geldin kuzum sennn..:26::26:
vitaminli bişeyler yiyip içebiliyon mu yoksa bulantı falan varmı sende.offf ilaçsız atlatmak ta ne zordurrrrr..geçmişolsun tatlımmmmm:KK16::KK16::KK16:

kızlar yarını da bekleyemedim test yaptım.şu an 5 dakka geçti ikinci çizgi çıktı silik ama varrrr:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:
elim ayağıma dolandıııı.oturdum ağlıyorumm:KK14:gerçekmidir bu test şimdiii..çok ta inanmak istemiyorummm kanda çıkmazsa çook üzülücem çünküüüü:26:

kızlar yarını da bekleyemedim test yaptım.şu an 5 dakka geçti ikinci çizgi çıktı silik ama varrrr:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:
elim ayağıma dolandıııı.oturdum ağlıyorumm:KK14:gerçekmidir bu test şimdiii..çok ta inanmak istemiyorummm kanda çıkmazsa çook üzülücem çünküüüü:26:

hadi gözün aydın silikte olsa var işte ikinci çizgi yarın kanda baktır hemen bakalım.....:KK36::KK36::KK36::KK36::KK24::KK24::KK24::KK24::KK64::KK64::KK64:

gunaydin kizlar
suveyma icin 100 de ben alayim bugun okurum ins.
:KK6:
Allah razı olsun kardeşim.

Suveyma

1001 Ayet-El Kürsi

Asbelove:101

kabilarda:100

Elfida:50

RainbowColors:200

savas5482:100

Kalan:450

Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin

50 tane de ben alayımm.malum kırmızıları beklıyorummm:KK14:eğer gelirler ve eksik kalırsa yazarım canımmmm
Allah razı olsun.

hadi inşaaaallahhhhh. heyecanlandırdın beni Rabbim nasip etsin canım benim.

BAT:14 OCAK yani yarın ama yumurtlayalı 7 gün oldu.28.günde yumurtladım 35 günde bir adet oluyorum.bu ay ateş ölçme yöntemini denemiştim.sizlerede tavsiye ederim.(http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html).adet olamana 3 gün kala ateş düşer eğer hamileysen ateşin yüksekte seyireder.tabloma bakabilir misiniz benimde ateşim yükseklerde.

bu ay çok rahattım ve içimden bir ses bu ay olacağını söylüyordu belkide rüyamda kızımın old.gördüğümden belki toplu dualar yaptık ondan ki bence dualardandı sizlerin veslesiyle dualarda buluştuk ve bu beni o kadar çok çok ama çok rahatlattıki anlatamam.Başta RAinbow ablaya,savasa,özleme,iskorpite,fatmaipeğe,asbelove,scorpine,elfida,kiratepe,ALPPIN,gumus19,muhat,kapilarda,alminnaya çok ama çok teşekkür ederim. Rabbim sizden binlerce kere razı olsun gönlünüze göre versin tez vakitte.İçimin rahat olmasının nedeni sizlerdiniz.

zannederim tabloma görede hamile gibi gözüküyorum.inşallah öyleyimdir ve inşallah Rabbim banada,sizlerede, isteyen herkesede,annelik hasretiyle yanıp yakılan tüm kadınlarada sağlıkla, sağlıklıca ,sağlıklı ve hayırlı evlatlarla ,sağ salim nasip eder.

göğüslerde hassasiyet ağızda demir yalamış hissi kasıklarda iğne batması gibi belirtilerim var.testte yapmak istemiyorum daha 7 gün oldu yumurtlayalı diye.yani geç döllenme old.belli ya ayrıca ben tansiyon ve pıhtılı briiyim.iğnelerle hamileleiğim sürecek ve ilk gebeliğimde ağır preeklempsi geçirdiğim için tekrarlama olasılığı var,kzıımı kaybettiğim için korkularım olacak ama sizler yanımda olacaksınız ya sizin dualarınızla inşallah güzel olur.

ay sanki şimdiden hamileleik havasına girdim.bu gece hiç uyumadum.1 buçukta uyudum 5de tuvalete kalktım ondan beridir uyku yok sabah ateşimi ölçüp yüksek çıkınca soluğu pc başında aldım sizlerle paylaşayım diye.dualarınızda olabilmek dileğiyle....

hayırlı,huzurlu,sağlıklı ve mutlu bir pazar olur inşalllah....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ateş tablom:41b427 Ovulation charts on FertilityFriend.com

eliff hamılemısın canımm cok sevındım yyaaaaa:))

dayısının gülü geliyooooooooooo
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sana gelıo diorum ilk yaptıgın test ile bunun arasında fark war mı peki
bak gittikçe koyulaşıyo bak dıgerı ertesı gun cıkmıştııı
yarın sabah müjedli haber gelecekkkk
artık sabah olmaz sanaaaa

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

scorpi ve elif inş güzel haberler alırız kızlar sizden,en kısa zamanda kan testine doğruuu :KK52:

allahım her ay yeni hamile haberleri almayı nasip etsin bu forumdan :KK16:

ASBOLEVE:1000 YA VARİS

RAİNBOW: 1000 YA BARİ çektim.
KENDİM İÇİN: 200 AYET EL KÜRSİ
eklersiniz arkadaşlar. Rabbim dularımızı kabul etsin.

dayısının gülü geliyooooooooooo
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sana gelıo diorum ilk yaptıgın test ile bunun arasında fark war mı peki
bak gittikçe koyulaşıyo bak dıgerı ertesı gun cıkmıştııı
yarın sabah müjedli haber gelecekkkk
artık sabah olmaz sanaaaa

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

geliyodur inşallahhhh:emir_bebek::emir_bebek:çok fark var tatlım..o 10 saat sonra çıktı çok silik..bu 5 dakka sonra daha belirgin çıktı:KK30::KK30:
sabah olmazzzz.eşim evde yokk ona nasıl diycemmm desem miii demesemmiiiii??anneme bile diyemedim kan testin göreyim önce diyeee:26:sabah işe giderken giricem bi yere yaptırıcammm:KK23::KK23:
ama ben bu gece nasıl uyuyacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:18::18::18::18:
annem de bu gece rüyasında bebek mevludu görmüşşşş..:21::21::21:

Son düzenleme:
scorpi ve elif inş güzel haberler alırız kızlar sizden,en kısa zamanda kan testine doğruuu :KK52:

allahım her ay yeni hamile haberleri almayı nasip etsin bu forumdan :KK16:

scorpi ve elif inş. güzel haberler verirsiniz kızlar bizeeee.hemen kan testi yaptırın yarın

sabah test yaptırıcam cnm..1-2 saate çıkarmış sonuçççç..hemen size yazıcamm..zaten sadece buradaki iki topikteki arkadaşlarım biliyo şu annn..kimseye diyemiyorummmmm:18::18::18::18:

oyna yarim oyna ikimiz bir boydaaaa oynamasannnn nazli yarimmm gencligine doymaaaaaaaaaaaaaaaaa hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cildirdim resmen yerimde duramiyorummmm bebegimle bennn cildirdikkk scorpim insallahhhhhhhh yarinnnnnnnn tasdikli onayli hamilelik haberini vereceksinnn...heyecandan yatamamm simdi ben habibtemmmmmmm seni cok seviyoummmmm dilegimmm gerceklestiiiii cok sukur...:KK64: :KK64: :64 :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK62: :KK62: :KK62: :KK62: :KK64: :KK64:

geliyodur inşallahhhh:emir_bebek::emir_bebek:çok fark var tatlım..o 10 saat sonra çıktı çok silik..bu 5 dakka sonra daha belirgin çıktı:KK30::KK30:
sabah olmazzzz.eşim evde yokk ona nasıl diycemmm desem miii demesemmiiiii??anneme bile diyemedim kan testin göreyim önce diyeee:26:sabah işe giderken giricem bi yere yaptırıcammm:KK23::KK23:
ama ben bu gece nasıl uyuyacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:18::18::18::18:
annem de bu gece rüyasında bebek mevludu görmüşşşş..:21::21::21:

habibteeeeeee benim ailemdee surekli benim bebegimin oldgunu gordulerrr...rahmetli dedemm babamin ruyasina gelmis ve pinar hamile demiss...o ay hamielydimmmm...ruyalardaa birseylerin haberccisidirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hobaaaaaaaaaaaaaaaaaa gangam styleeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK64: :KK64: :KK64: :KK62::KK62:

habibteeeeeee benim ailemdee surekli benim bebegimin oldgunu gordulerrr...rahmetli dedemm babamin ruyasina gelmis ve pinar hamile demiss...o ay hamielydimmmm...ruyalardaa birseylerin haberccisidirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hobaaaaaaaaaaaaaaaaaa gangam styleeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK64: :KK64: :KK64: :KK62::KK62:

oyna yarim oyna ikimiz bir boydaaaa oynamasannnn nazli yarimmm gencligine doymaaaaaaaaaaaaaaaaa hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cildirdim resmen yerimde duramiyorummmm bebegimle bennn cildirdikkk scorpim insallahhhhhhhh yarinnnnnnnn tasdikli onayli hamilelik haberini vereceksinnn...heyecandan yatamamm simdi ben habibtemmmmmmm seni cok seviyoummmmm dilegimmm gerceklestiiiii cok sukur...:KK64: :KK64: :64 :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK62: :KK62: :KK62: :KK62: :KK64: :KK64:

kız durrr okadar oynamaaa bebiş şok olucak içerdeeeeeee:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:
iki aydır ben de acayip ruyalar gördüm..ama olmayınca inanmamaya başladım habibtemm..az önce annem rüyasını diyince ayy dedim kadına malum olduuu..onun da benim gibi rüyaları çıkar daaaaa:KK30::KK30::KK30:
bende seni seviyorum canım benimmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16:

Allahım inşallah hamileyimdirrr.inşallah bu topiklerdeki tüm arkadaşlarımın da en yakın zamanda hamile haberleri gelirrr.inşallah hamileyimdir bundan sonra tüm duaları bebişimle yaparızzz..sen yüzümüzü güldür yaRabbimmmmm..aminnnnn

Eyy Rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına istiyorum.
O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede ;
halim,selim.alim, hayali,imanli,edepli,takvali,sana kul, habibine ümmet ,üstadlarimiza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalişkan,her konuda başarilive becerikli hak yolda,hep hayir yolda olan her şeyiyle rizani kazanan,her yönüyle hayirlarla dopdolu olan evlatlar nasib eyle tüm evladini kaybedenlere sabir ver ve evlatlarina cenneti a'la yi nasib et.Amin Amin Amin.herkesle birlikte bizede hayırlı sağlıklı Rabbini bilen dinini yaşayan bir evlad nasip et Allahım sen verensin duaları kabul edensin bizlerinde duasını kabul buyur.amin

rabbim sen gönülden edilen duaları boş çevirmeyensin, kardeşin kardeşe ettiği dua daha çabuk kabul olur diyo RESULULLAH ,YA RABBİM KARDEŞİMİN DUASINA GÖNÜLDEN AMİN DİYORUM sen dualarımızı kabullerin engüzeliyle kabul ve makbul eyle sevdiklerinin yüzü suyu hürmetine ellerimizi boş çevirme YA RABBİM......AMİN AMİN AMİN.

X