RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

ZERBAS İÇİN;

4444 Salatı Tefriciye

-Asbelove:200
-kabilarda:200
-8scorpions:200
-rochak:100
-rimel_84:100
-fatmaipek:100
-rainbowcolors:100
Kalan: 3444

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

dua listemi yeniliyorum ama ablam gitti topik sustu kimse gelmiyor:KK43:( olmadı bu ya...

cnm ben 100 daha okudum.

alpincim benim kızz ben hayatımsınav :KK52::KK9::KK9::KK9::KK16:
gumuscumm maşallah canım evınde hayırlı uğurlu bir şekilde oturursun ınsallah.. esyların cuk diye oturmussun çokta güzel olmus ben çok beğendimm :KK16::KK16::KK16:

sıra bebişte insallah :KK49::emir_bebek::nazar::KK16::KK16:

özzlleeemmm neetceydin kızz nıkını merak ettim :KK52::KK34: bende 3tane soyledim dedimki vatoz..iskorpit..ballıballı birini sec dedim .. hee eğer bunlarda varsa sitede gelinatabinmis veya gelinattandusmus te olabileeerrrr dedimmm....adminde aralarından iskorpiti beyenmiş bu oldu nikim :)

yehancım Rabbim saglıklı kolay bir hamilelik gecırmeni sağlasın insallah..sanırım artık yavrucuğun fasulye olmus..ben fasulyeye benzettim :KK17: (fasulye gibi yatıyor cunki :KK16: ) bu topikte bulunan hamişlerimizi görünen görünmeyen bütün kaza ve belalardan korusun Yüce Allahım..sizlerin iyi ve mutlu haberleriniz bizleri daha çok mutlu ediyor :KK16: pozitif enerjimiz artıyor ... çok seviniyoruuzzzz :nazar::KK16::KK16::KK16::KK16:

elfida,scorpioans,asbelovem valla bende bıktım artık gına geldi şu lanetolasıcası doğalgazcılardan ama mecbur ,el mahkum sabredıyorummm..yaww ne zor mus bu işlerrr diyorumm.. çalışan biri olsam ne etceklerdi bakalım..kapıya gelen geri dönerdi artık :KK52::KK52::KK53:

evettttt çooookk kalabalıgızz bugunnnn gunlerden ilkkk defaaaa..çoookkk güzeeellll :KK52::KK52::KK52::KK16::KK16::KK16:

zerbascım sana 100 tefriciye çektim ben

144 daha okudum canım sana :KK16:

Ben 100 daha okudum canım.:KK19:

senin için 150 tefriciye daha okudum..benden toplam 350 oldu cnm..daha da okumaya devam edicemm:KK16::KK16:

iyi geceler hanımlaaarrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3:

17.cüzü bitirdim.. bütün kuranlar bitince secde namazlarını unutmayın arkadaslar.. 14 tane secde namazı var hatırlatayım:KK34:

zerbas sanada 100 okudum

asbelove canim 400 tane Ya Varis C.C.cektim
zerbas 125 tane tefriciye okudum sanada.dahaokuyabilirsem hbr veririm
zerbaş yanlış ya da eksik görmemişsem bunlar okunmuş

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

ZERBAS İÇİN;

4444 Salatı Tefriciye

-kabilarda:300
-8scorpions:350
-fatmaipek:200
-iskorpit:244
-savas5482:125
-muhat:100
-elif:70

Kalan: 2195

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

Son düzenleme:

ZERBAS İÇİN;

4444 Salatı Tefriciye

-kabilarda:200
muhat:100

Kalan: 2365

elif 5504 de 70 tane okumuş onu görmemişim:S

ZERBAS İÇİN;

4444 Salatı Tefriciye

-kabilarda:300
-muhat:100
-elif5507:70
-neharw:135

Kalan: 2060

Son düzenleme:

Suveyma

1001 Ayet-El Kürsi

Asbelove:101

Elfida:50

Kalan:850

Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin

ablaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK16::KK16::KK16:

abloşum zerbas için ben de 135 tefriciye okumuştum özelden yazmıştım ona, eklemişti ama şuan senin listende adım yok

ALminna cnm YA BARI yada YA VARİS çekiyoruz cnm.Bismillah deyip başlayp arada c.c dersekte iyi our.Allah kabul etsinnn

çıkmam lazm ii gecelerr

canım tefriciyeleri incelerken ayetel kürsiye de ister istemez dikkat ettim. bi arkadaş 100 tane okumuş asbe den önce(yanlış hatırlamıyorsam)

kızlar ufak bir rica! eminim ablam da bana katılacaktır; Dua okutan arkadaşlarımız lütfen dualarını düzenli takip etsin. Bunun için ya düzenli olarak bi kaç saatte bir topiğe gelin ya da burda devamlı olan arkadaşlarımıza takip etmesi için ricada bulunun...Bir kaç gündür sürekli bu karışıklık var. Ki bazen özel mesaj da atıyoruz yani en sağlıklısı duası okunan arkadaşın kendisi takip etsin :KK34:

muhat zahmetolmazsa bakabilirmisin cnm kimdi acaba o kşi epyce baktım göremedim..

neharrcımmm cetveli süper ötesiiiiiii:nazar: bekliyorum seniiiiiiiiii

kızlar ufak bir rica! eminim ablam da bana katılacaktır; Dua okutan arkadaşlarımız lütfen dualarını düzenli takip etsin. Bunun için ya düzenli olarak bi kaç saatte bir topiğe gelin ya da burda devamlı olan arkadaşlarımıza takip etmesi için ricada bulunun...Bir kaç gündür sürekli bu karışıklık var. Ki bazen özel mesaj da atıyoruz yani en sağlıklısı duası okunan arkadaşın kendisi takip etsin :KK34:

kesinlikle katılıyorum ben bugüne kadar duaları keyifle takip ettim yinede ederdim ama bu ara vaktim yok bunu sizede belirttim.Suveyda arkadaşımı konu dışı bırakıyorum hem yeni hemde asbeciğim saolsun takip ediyor..birikince dualarda karışıyor...

iyi akşamlar kızlar...dualara bu ara katılamıyorum kusura bakmayın....hastalıktan dudaklarım kurudu çatladı sabahları boğaz ağrısı ile uyanıyorum.sizleri çok seviyorum ama bu ara kimsecikler gelmiyor bir ara sayfaları oku oku bitiremezdim şimdi 1 sayfa bile ilerlemiyor tükeniyormuyuz anlamadım

kesinlikle katılıyorum ben bugüne kadar duaları keyifle takip ettim yinede ederdim ama bu ara vaktim yok bunu sizede belirttim.Suveyda arkadaşımı konu dışı bırakıyorum hem yeni hemde asbeciğim saolsun takip ediyor..birikince dualarda karışıyor...

abla bebek tickerin çok güxzel omuş.o yazıları nasıl yazdın üstüne ben anca böyle becerebildim bana da anlatır mısın?inşallah güzel haber alırız senden de.Bat ne zaman senin?seninde ben,m gib 30 günü geçiyor galiba olman.benim 35 günde bir yumurtalığımız teki.28.gün yumurtladım.daha yumurtlayalı 6 .gün bugün.ama öbür yumurtalığımın şaftı kayık.45-48 günde bir oluyor....

Son düzenleme:
X