RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Savas nasıl oldun gülümmm
cok iyi degilim canim yaa.icimyaniyor sanki dudaklarim hem sisti hem catladi.hapsurukla halsizlilte devam ediyor bakalom
canım ben geç yumurtluyom.herkesde dpo 14 gün sürmeyebilirmiş.bu süre kısada olabilirmiş.benim ilk gebeliğimde geç döllenmeydi.geç yumurtluyom ben anlayacağın...

anladim cnm hadi ozaman ins hafta basinda.senin halayini cekecegiz

cok iyi degilim canim yaa.icimyaniyor sanki dudaklarim hem sisti hem catladi.hapsurukla halsizlilte devam ediyor bakalom

anladim cnm hadi ozaman ins hafta basinda.senin halayini cekecegiz

savaşımmm nazaramı geldin kuzum sennn..:26::26:
vitaminli bişeyler yiyip içebiliyon mu yoksa bulantı falan varmı sende.offf ilaçsız atlatmak ta ne zordurrrrr..geçmişolsun tatlımmmmm

kızlar yarını da bekleyemedim test yaptım.şu an 5 dakka geçti ikinci çizgi çıktı silik ama varrrr
elim ayağıma dolandıııı.oturdum ağlıyorummgerçekmidir bu test şimdiii..çok ta inanmak istemiyorummm kanda çıkmazsa çook üzülücem çünküüüü:26:

hadi gözün aydın silikte olsa var işte ikinci çizgi yarın kanda baktır hemen bakalım.....

gunaydin kizlar
suveyma icin 100 de ben alayim bugun okurum ins.
Allah razı olsun kardeşim.

Suveyma

1001 Ayet-El Kürsi

Asbelove:101

kabilarda:100

Elfida:50

RainbowColors:200

savas5482:100

Kalan:450

Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin

50 tane de ben alayımm.malum kırmızıları beklıyorummmeğer gelirler ve eksik kalırsa yazarım canımmmm
Allah razı olsun.

hadi inşaaaallahhhhh. heyecanlandırdın beni Rabbim nasip etsin canım benim.

eliff hamılemısın canımm cok sevındım yyaaaaa:))

dayısının gülü geliyooooooooooo

sana gelıo diorum ilk yaptıgın test ile bunun arasında fark war mı peki
bak gittikçe koyulaşıyo bak dıgerı ertesı gun cıkmıştııı
yarın sabah müjedli haber gelecekkkk
artık sabah olmaz sanaaaa

scorpi ve elif inş. güzel haberler verirsiniz kızlar bizeeee.hemen kan testi yaptırın yarın

scorpi ve elif inş güzel haberler alırız kızlar sizden,en kısa zamanda kan testine doğruuu

allahım her ay yeni hamile haberleri almayı nasip etsin bu forumdan

ASBOLEVE:1000 YA VARİS

RAİNBOW: 1000 YA BARİ çektim.
KENDİM İÇİN: 200 AYET EL KÜRSİ
eklersiniz arkadaşlar. Rabbim dularımızı kabul etsin.

geliyodur inşallahhhhçok fark var tatlım..o 10 saat sonra çıktı çok silik..bu 5 dakka sonra daha belirgin çıktı
sabah olmazzzz.eşim evde yokk ona nasıl diycemmm desem miii demesemmiiiii??anneme bile diyemedim kan testin göreyim önce diyeee:26:sabah işe giderken giricem bi yere yaptırıcammm
ama ben bu gece nasıl uyuyacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:18::18::18::18:
annem de bu gece rüyasında bebek mevludu görmüşşşş..

Son düzenleme:
scorpi ve elif inş güzel haberler alırız kızlar sizden,en kısa zamanda kan testine doğruuu

allahım her ay yeni hamile haberleri almayı nasip etsin bu forumdan

scorpi ve elif inş. güzel haberler verirsiniz kızlar bizeeee.hemen kan testi yaptırın yarın

sabah test yaptırıcam cnm..1-2 saate çıkarmış sonuçççç..hemen size yazıcamm..zaten sadece buradaki iki topikteki arkadaşlarım biliyo şu annn..kimseye diyemiyorummmmm:18::18::18::18:

oyna yarim oyna ikimiz bir boydaaaa oynamasannnn nazli yarimmm gencligine doymaaaaaaaaaaaaaaaaa hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cildirdim resmen yerimde duramiyorummmm bebegimle bennn cildirdikkk scorpim insallahhhhhhhh yarinnnnnnnn tasdikli onayli hamilelik haberini vereceksinnn...heyecandan yatamamm simdi ben habibtemmmmmmm seni cok seviyoummmmm dilegimmm gerceklestiiiii cok sukur... :64

habibteeeeeee benim ailemdee surekli benim bebegimin oldgunu gordulerrr...rahmetli dedemm babamin ruyasina gelmis ve pinar hamile demiss...o ay hamielydimmmm...ruyalardaa birseylerin haberccisidirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hobaaaaaaaaaaaaaaaaaa gangam styleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kız durrr okadar oynamaaa bebiş şok olucak içerdeeeeeee
iki aydır ben de acayip ruyalar gördüm..ama olmayınca inanmamaya başladım habibtemm..az önce annem rüyasını diyince ayy dedim kadına malum olduuu..onun da benim gibi rüyaları çıkar daaaaa
bende seni seviyorum canım benimmmmm

Allahım inşallah hamileyimdirrr.inşallah bu topiklerdeki tüm arkadaşlarımın da en yakın zamanda hamile haberleri gelirrr.inşallah hamileyimdir bundan sonra tüm duaları bebişimle yaparızzz..sen yüzümüzü güldür yaRabbimmmmm..aminnnnn

rabbim sen gönülden edilen duaları boş çevirmeyensin, kardeşin kardeşe ettiği dua daha çabuk kabul olur diyo RESULULLAH ,YA RABBİM KARDEŞİMİN DUASINA GÖNÜLDEN AMİN DİYORUM sen dualarımızı kabullerin engüzeliyle kabul ve makbul eyle sevdiklerinin yüzü suyu hürmetine ellerimizi boş çevirme YA RABBİM......AMİN AMİN AMİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…