- 16 Kasım 2012
- 6.356
- 981
- 37
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #16.221
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihilükadü, ve tenfericü bihilkürabü, ve tükdâ bihilhavâicü, ve tünâlü bihirregâibü, ve hüsnülhavâtimi, ve yüsteskalğamâmü bivechihil kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâlûmin lek.
"Allâhım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."
ZERBAS İÇİN;
4444 Salatı Tefriciye
-Asbelove:200
-kabilarda:200
-8scorpions:200
-rochak:100
-rimel_84:100
-fatmaipek:100
-rainbowcolors:100
Kalan: 3444
Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN
dua listemi yeniliyorum ama ablam gitti topik sustu kimse gelmiyor( olmadı bu ya...
cnm ben 100 daha okudum.
alpincim benim kızz ben hayatımsınav
gumuscumm maşallah canım evınde hayırlı uğurlu bir şekilde oturursun ınsallah.. esyların cuk diye oturmussun çokta güzel olmus ben çok beğendimm
sıra bebişte insallah
özzlleeemmm neetceydin kızz nıkını merak ettimbende 3tane soyledim dedimki vatoz..iskorpit..ballıballı birini sec dedim .. hee eğer bunlarda varsa sitede gelinatabinmis veya gelinattandusmus te olabileeerrrr dedimmm....adminde aralarından iskorpiti beyenmiş bu oldu nikim :)
yehancım Rabbim saglıklı kolay bir hamilelik gecırmeni sağlasın insallah..sanırım artık yavrucuğun fasulye olmus..ben fasulyeye benzettim(fasulye gibi yatıyor cunki ) bu topikte bulunan hamişlerimizi görünen görünmeyen bütün kaza ve belalardan korusun Yüce Allahım..sizlerin iyi ve mutlu haberleriniz bizleri daha çok mutlu ediyor pozitif enerjimiz artıyor ... çok seviniyoruuzzzz
elfida,scorpioans,asbelovem valla bende bıktım artık gına geldi şu lanetolasıcası doğalgazcılardan ama mecbur ,el mahkum sabredıyorummm..yaww ne zor mus bu işlerrr diyorumm.. çalışan biri olsam ne etceklerdi bakalım..kapıya gelen geri dönerdi artık
evettttt çooookk kalabalıgızz bugunnnn gunlerden ilkkk defaaaa..çoookkk güzeeellll
zerbascım sana 100 tefriciye çektim ben
144 daha okudum canım sana
Ben 100 daha okudum canım.
senin için 150 tefriciye daha okudum..benden toplam 350 oldu cnm..daha da okumaya devam edicemm
iyi geceler hanımlaaarrrrr
17.cüzü bitirdim.. bütün kuranlar bitince secde namazlarını unutmayın arkadaslar.. 14 tane secde namazı var hatırlatayım
zerbas sanada 100 okudum
zerbaş yanlış ya da eksik görmemişsem bunlar okunmuşasbelove canim 400 tane Ya Varis C.C.cektim
zerbas 125 tane tefriciye okudum sanada.dahaokuyabilirsem hbr veririm