- 24 Eylül 2012
- 4.169
- 4
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #16.161
kızlar bende 3 günden beri allerjiyle uğraşıyorumne yedim neden oldu bilmyiorum.. özellikle saframı aldırdığımın dikiş izleri etrafı kıpkırmızı alev alev acı acı yanıyor gece uyandım nerdeyse acile gidecektim niye neden böyle oluyor bilmiyorum... dün gece 3.geceydi ve artık dikişlerimin oldugu yerde beze şeklinde kabarcıklar vardı 11ay önce saframı aldırmıstım ben..
önce bir mide bulantısı kusma hissi ardından bu kızarıklıklar :26::26: anlam veremiyorum..
Allah razı olsun canım
Rabbim kabul etsin dualarımızı
simge kullanımını denedim. inşallah olmuştur.
canlarımmm size haber vereyimdedim..malesef benden bu ay da geçti.aslında henüz regl olmadım ama şöle bi durum oldu...yarın bi misafirliğe gitcez..evin ufaklığında suçiçeği gibibişey olabilirmiş..değil dediler ama ben yinede dedim zaten günüm geldi bakayım pozitifse bi bahaneyle gitmeyelim..az önce yaptım koca bir tek çizgi..artık kırmızıları bekliyom..
aslında bişey diyim mi kırmızıları görmek daha çok koyuyor insana ..testi çok makul karşıladım nedense:44:
yarın burada olamıycam sabah ayrı misafirlikteyiz akşam ayrıyatıya da orada olucaz..fırsat bulursam gelirim meraketmeyinnnn
canım bak bişey anlatayım benim bir arkadaşım benimle beraber 23 kasımda adet olması lazımdı olmadı.test yaptı hep negatif kana baktırıyor 0.08 çıkıyor taki 10 aralıkta yaptığı tetste biri silik şekilde çıktı 12sinde kan tahlilil yaptırdı ve hamileydi.onun için kırmızıy görene kadar her zaman umut vardır hemen salma kendini....
Gökkuşağı, güneş ışınlarının yağmur damlalarında veya sis bulutlarında yansıması ve kırılmasıyla meydana gelen ve ışık tayfı renklerinin bir yay şeklinde göründüğü meteorolojik bir olaydır. Gökkuşağında görülen yedi renk; kırmızı, turuncu, sarı, yeşil, mavi, lacivert ve mordur.;ben maviyi tercih ederim(anlayanlara)
ooo çok enteresannnnn
yok kuzum salmadım hatta geçen aylardan daha iyiyim..kadere inandık tevekkül ettikbekliycez artık..benim değil Rabbimin OL demesiyle olacak biliyorum..ama haklısın kırmızı görene kadar umut varrrrr..yumoştan daha 11 gün geçti..ama regl günüm geldi..:26:
benimde yumuşdan sonra 5.günüm bugün ama pazartesi adet günüm....bakalım pazartesi yüzüm burdaki sembol gibi olacak mı?
Gökkuşağı, güneş ışınlarının yağmur damlalarında veya sis bulutlarında yansıması ve kırılmasıyla meydana gelen ve ışık tayfı renklerinin bir yay şeklinde göründüğü meteorolojik bir olaydır. Gökkuşağında görülen yedi renk; kırmızı, turuncu, sarı, yeşil, mavi, lacivert ve mordur.;ben maviyi tercih ederim(anlayanlara)
şimdi ben doğrumu anladım aceppp:26::26:
MAVİ buradaki ana renkkk
ben bilmiyordum öyle miymiş
canım aile hayatındır bana laf düşmez ama kuzum naçizane tavsiyem ne olursa olsun eşinle gitmendir..Bak anlıyorum tahammül edemiyorsun, senin şu yaşadıklarını ben de yaşadım fazla fazla emin ol ama eşini yalnız bırakma, onların ağzına laf verme
işlem sıran ennnn acilinden yarın sabah doktorunu aramanAllah korusun belki acilen çağırır seni, ihmal etme sakınnnnn
iskorpit sakın ihmal etme, bak özellikle dikişlerin olduğu yerde kabarıklıklar oluşmuş. Hep böle bişiler başımıza gelince ihmal ediyoruz, yapmamalıyız aslında. Ben de senin gibiyim, bak günlerdir mide bulantısı çekiyorum doktorumu arayıp da bi ilaç adı almıyorum yada ne yapıcamı sormuyorum. Kendime çektiriyorum, uğraşıyorum, sürünüyorum. Sen ihmal etme, doktorunu ara sor mutlaka. Seni yönlendirecektir bi şekilde, enazından ona göre davranırsın..
cnmm son zamanlarda fazla yediğin bişey mi oldu acabaaa..geçmezse bi doktora git ihmaletmeeee
şimdi ben doğrumu anladım aceppp:26::26:
MAVİ buradaki ana renkkk
ben yatim kızlarrr öpüldünüzzzz..özoooo sen nehar oldun amabenim özommmm sun heeeee...
bu arad rochakı yakalarsan sor bakalım neymişş valla bende meraklandımmmm
iskorpit günde 2 den fazla kusmadım henüz. Bak ilk çarşamba günü kustum 2 kere, dün hiç kusmadım, bugünde 1 kere kustum. Kesin kilo verdim, adam gibi bişe yemiyorum. Bugün resmen midemde bi tek patates vardı ama onu çıkarmadım, resmen mide suyu geldi. Böle acıııııı zehir gibi bi su. O an beni gören korkar kesin. Surat bembeyaz, gözler mosmor halka.. Çok kötüyüm yaa.. Başlarda bişeyim yoktu, neden sonradan başladı ve ne zamana kadar sürecek merak ediyorum. Yarın doktorumu arayacam, durumumu anlatıcam, ilaç mı vericek ne yapacaksa yapsın yani. Sen de ihmal etme canım dediğim gibi.