RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

gunaydin sekerler.dun yaptiigim test negatifti ya.sabah baktim silik 2. Cizgi cikmis kuruyuncaaa.10dakkadan sonraki sonuclari dikkate almayin diyoo.bugun test te yapamam.evden ciktik yarin 12 de dönücezz.kafam karisti vallahi.bakalim bugun gelecekmi kirmizilarrr

• Biliyordum biliyordum (( vallahi hissetmiştim dedim scorpi için çok rahat cünküüüüü sen hamilesin (( sonra okuya okuya son sayfaya bi geldim var ya çok mutlu oldum çok çok çok çok ya hadi inşAllah yaa bak yıne test yap o cocuk hasta gitmeyin !!! Hadiiii güze bi haber ver herkes uyansınnnnnnnnnn ((

Oyy kuzumn insallahh.ya umutlanmak istemiyom.sonucta test uatana kadar tek cizgiydi.sabah baktim 2. Var.ama regl olacak gibi de hissediyorum iki gundur regl sancim var.cocuk alerji olmus.yarin tekrar yapicam testi..olmazsam ptes saglikocagina gidicem.bana dua et tatli annecikkkk

Etmem mi etmem miii kuzzuuummm nasıl mutlu oldum bi görmeliydin yatakta idim var ya telf girdim içime doğdu o ikinci çizgi boş yere çıkmıo deger düşük ya ondan geç çıktı bak gör sende hamilesin (( dualar boşa gitmiyor herkes hamile olacak bak görrrrr yarın değil git bugün kan testi yaptır bugün eşine sürpriz olsun söyleme ona ((

bak sen test yap gene..adet sancısıyla hamileleik sancıları benzerdir yanıltır.inşallah bakalım bak şarkı söyleyip halay çekmeye ön hazırlık yapıyom

arkadaşım senin salatı tefricene katılamadım kusura bakma.şu sıralar okulda işler yoğun sınav zamanı filan boş derslerde okuyordum.evdede gece sürekli uyukluyor hallerim var.Allah izin verirse bugün yarın çekip söyleyecem sana salatı tefrice sayısını....

Rainbowcuğum ruveyma dediğin kişi suveyma olmasın.

he yaw sorma yanlış yazmışımm

Çokk geçmiş olsun cnm dikkat et kendine.Bende gidip geliyorum dr.a bu aralar çok önemli zamanlar dualarınızı bekliyorummmmRabbim hayırla sağlıkla nasib etsin her isteyen

Allahım bin kez razı olsunnnnnn.Seni ve yavrularını korusunnnn

Allah kabul etsin seninde gönlünün muradını versin inşAllahhhh.Amin

Suveyma'ya 100 adet dua alayım.
İnşallah kırmızılar gelmeden cüzü de duaları da bitirebilirim.

tuzlu bisküvi, kraker,beyaz leblebide mide bulantısına iyi gelir.

Allah razı olsun canım.

Rabbim de sizlerin dualarını kabul etsin. bende cüz veya dua okumaya hazırım kardeşim.

evet çok istiyorum canım. hatime katılmak beni çok mutlu ediyor. cüzü alıyorum inşallah.

Allah kabul etsin cnm ilk sayfada düzenledim..

Canım çok sevindimmmm hayırlısıyla bu ay geliyor bebişlerrrr

Çok geçmiş olsun canım ama bence gitmelisin eğer sadece dikiş yerlerinin etrafıysa iltihap falan olabilir aman dikkat

amin. cüzü okudum canım Allah kabul etsin.

Allah razı olsun canım aminnnnnnnnnn

İnşallah güzel haberler vereceksin kuzummmm inşallahhhhhh

Günaydın canlarımmmm
Ne olur destek niyetim için ya varis çekelim çok acilllll yardımlarınızı bekliyorummm

YA VARİS : Bütün servetlerin gerçek sahibi

Cenab-ı Hak buyuruyor:
"Şüphesiz biz diriltir ve biz öldürürüz! Ve her şeye biz vâris oluruz."

Elhamdü lillahi rabbil alemin.
Vel akibetü lil müttakin.
Vela udvane illa alez zalimin.
Vessalatu vesselamu ala resülina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmein.
Ey istediğini istediğine istediği anda veren ve istediği anda alma kutretine sahip olan yüce ALLAH’ım,
Ey dualara icabet eden, bize şahdamarımızdan daha yakın olan, esirgeyen, bağışlayan, lütfeden ALLAH’ım.
Ey yerleri ve gökleri yaratan, gizli ve açık her şeyi hakkıyla bilen, mülkün ve saltanatın ve bütün varlıkların sahibi, gözden uzak gönle yakın, her şeye kadir olan yüce ALLAH’ım.
Ey hesap gününün sahibi, rahmeti gazabından çok, insan ve cinleri ancak ibadet etsin diye yaratan, ilk emri ( oku ) olan, alemlerin RABBİ ALLAH’ım.
Ey şekil verenlerin en güzeli olan, bağışlaması ve ihsanı sonsuz olan ALLAH’ım.
Ey yalnızların en yakını, tek başına kalanların dostu, çaresizlerin yardımcısı, fakirlerin sonsuz serveti, zayıfların kuvveti, gariplerin şikayet merci’i olan yüce RABBİMİZ.
Ey geceyi gündüze, gündüzü geceye katan, azameti ve yüceliği olan, ihsanı bol, rahmeti bol olan RABBİMİZ.
Bütün hamd ü senalar sanadır. Övgü ve şükürler sanadır,dua ve niyazlar, yalvarış ve yakarışlar, dile getirdiğimiz getiremediğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsustur ALLAH’ım.
Biz ancak sana ibadet eder ve ancak senden yardım dileriz, ancak senin için namaz kılar ve ancak sana secde ederiz, yalnız sana yalvarır, ancak sana koşar ve sana yaklaştıracak şeyleri kazanmaya çalışırız.
Böylece biz, huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi sana açtık : -
Ey kerim ve rahim olan RABBİMİZ, kendimizi senin uçsuz bucaksız inayetine, yardımına, lutfuna, rahmetine, keremine bıraktık. Senden yardım bekliyoruz.
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Son düzenleme:
bak sen test yap gene..adet sancısıyla hamileleik sancıları benzerdir yanıltır.inşallah bakalım bak şarkı söyleyip halay çekmeye ön hazırlık yapıyom

Kizlarr bugun test yada tahlil sansim yokk.kuzenlerdeyiz.buradan kankalara gitcez gece oradayiz.malesef.esime de dun soyledim test negatif cikti dedim.haberi yok.on da telaslandirmayayim.kimyasal olmasindan korkuyorum.

Kuzumm hele bi gorelim de ikinci cizgiyii.wcye gitmeye korkuyorum.sancim var yaaa(

YA VARİS : Bütün servetlerin gerçek sahibi

Cenab-ı Hak buyuruyor:
"Şüphesiz biz diriltir ve biz öldürürüz! Ve her şeye biz vâris oluruz."

Elhamdü lillahi rabbil alemin.
Vel akibetü lil müttakin.
Vela udvane illa alez zalimin.
Vessalatu vesselamu ala resülina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmein.
Ey istediğini istediğine istediği anda veren ve istediği anda alma kutretine sahip olan yüce ALLAH’ım,
Ey dualara icabet eden, bize şahdamarımızdan daha yakın olan, esirgeyen, bağışlayan, lütfeden ALLAH’ım.
Ey yerleri ve gökleri yaratan, gizli ve açık her şeyi hakkıyla bilen, mülkün ve saltanatın ve bütün varlıkların sahibi, gözden uzak gönle yakın, her şeye kadir olan yüce ALLAH’ım.
Ey hesap gününün sahibi, rahmeti gazabından çok, insan ve cinleri ancak ibadet etsin diye yaratan, ilk emri ( oku ) olan, alemlerin RABBİ ALLAH’ım.
Ey şekil verenlerin en güzeli olan, bağışlaması ve ihsanı sonsuz olan ALLAH’ım.
Ey yalnızların en yakını, tek başına kalanların dostu, çaresizlerin yardımcısı, fakirlerin sonsuz serveti, zayıfların kuvveti, gariplerin şikayet merci’i olan yüce RABBİMİZ.
Ey geceyi gündüze, gündüzü geceye katan, azameti ve yüceliği olan, ihsanı bol, rahmeti bol olan RABBİMİZ.
Bütün hamd ü senalar sanadır. Övgü ve şükürler sanadır,dua ve niyazlar, yalvarış ve yakarışlar, dile getirdiğimiz getiremediğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsustur ALLAH’ım.
Biz ancak sana ibadet eder ve ancak senden yardım dileriz, ancak senin için namaz kılar ve ancak sana secde ederiz, yalnız sana yalvarır, ancak sana koşar ve sana yaklaştıracak şeyleri kazanmaya çalışırız.
Böylece biz, huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi sana açtık : -
Ey kerim ve rahim olan RABBİMİZ, kendimizi senin uçsuz bucaksız inayetine, yardımına, lutfuna, rahmetine, keremine bıraktık. Senden yardım bekliyoruz.
AMİNNNNNNNNNNNNNNNN

YA VARİS

asbelove: 500

scorpi canım hadi inş. halay çekeceğiz.Bebişin naza çekiyor kendini.Yarın tekrarla testini bakalım ne olacak.İnş. kuzum bebişin seninledir

kızlar yyaa çok kötüyüm.grip oldum.öksürük hapşuruk,baş ağrısı
telden sadece ne var ne yok merak ettiğim için yattığım yerden giriyorum.

ıhlamur içemiyorum öğürtüyor kokusu bula bula bizimkide onu buldu beğenmeyecek sanırım

asbelove duana katılma k istiyorum canım ama şuan kalkacak mecalim yok biraz toparlanayım inş. çekince sayıyı verririm canmım sana

Çok geçmiş olsun canımmmm bol c vitamini içebiliyorsan meyve suyu taze sıkılmış tabi kii kivi tüket canımmm
Dikkat etmek lazım ilaçta alamazsın şimdi sağolasın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…