RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

yehanımm kız annesi olmayasınnnn
bebo sana haber göndermiş heraldeeee

gumuscugummm kesemizi gorduk cok sukur....sali gunu tekrar cagirdi...bebegimiz cok kucuk goremedik...sanirim gec dollenme olmus..hayirlisiyla sali gunu gorecezz...hayirlisi tatlim...arada bulantim oluyor...ve cok halsizimmm..

maşallah Allpinimm kesesi pıtpıtı derkennn gelecek teyse kuzusu daaa

cnm sayı vermiyorum şu an çekiyorum..bir tesbihi tamamlayınca yazarım..henüz 3000 civarındayım..

Ben hiç anlayamıyorum nasıl anlıyosun yahu ?? Ayyy ağzın bal yesin emiiii inşallah kızdır, kız çok istiyorum hepiniz biliyosunuz. Keyfi yerinde valla canım yan gelip yatıyo, işi ne başka :))

popondan bacağa dogru bi çıkıntı wardır,bebiş yatar pozisyondayken bedenıyle paralel duruosa kız, bacaklara dogru dik duruosa erkek tir büyük ihtimalle, inşaallah dogru çıkar canım yorumum 10 milyon kez seviniriz onumuzdekı ultrasonuda ona gore yorumlayalım.. bal yesin agzım bal gibi haberler verırım inşaallah bende yakında sizlere..

yeni nickin hayırlı olsun cnmm..unutmam inşallahhhhönce dedimm annaaa bu kim yeni, biri gelmiş sonra jeton düştü
ay u arada sen çok sinir olmuşsun ama dğazcılar için eşinle yaptığın muhabbete koptummm

canlarıııııııııııııııııııııımmm tüm sevdiklerim burada nerdeyse oohhh ohhhh bi baktım 11 kullanıcı, uzun zamandır böyle olmamıştı topiğimiz

ben de abdestimi aldım yasin okudum bi güzel, yanlız ecrin diye bi arkadaş vardı ona nasıl bidircem

hasret kaldık bebeğemmmm nasılsııınnnnn
ecrine mesaj at cnmmm bu arada en sağlamıı

Son düzenleme:
scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iyiyim beeebeeeeeeeeeemmm gezenti oldun uzak kaldık kuzum ösledim vallaaa

bunları da özledim :118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::119::119::119::119:

aynen kuzumyaaaa beni de kış çarptı kar çarptı..bu İstanbulun kışı 3 günde yedi bitirdi beniiii
ama artık daha sık burada olmaya çalışıcam sözzzzzz
sen de ev bulmuşsun özommm hayırlı olsun güle güle oturun rahat edin bebişle doldurun evinizi inşallahhhhhh

alpincim benim kızz ben hayatımsınav
gumuscumm maşallah canım evınde hayırlı uğurlu bir şekilde oturursun ınsallah.. esyların cuk diye oturmussun çokta güzel olmus ben çok beğendimm

sıra bebişte insallah

özzlleeemmm neetceydin kızz nıkını merak ettim bende 3tane soyledim dedimki vatoz..iskorpit..ballıballı birini sec dedim .. hee eğer bunlarda varsa sitede gelinatabinmis veya gelinattandusmus te olabileeerrrr dedimmm....adminde aralarından iskorpiti beyenmiş bu oldu nikim :)

yehancım Rabbim saglıklı kolay bir hamilelik gecırmeni sağlasın insallah..sanırım artık yavrucuğun fasulye olmus..ben fasulyeye benzettim (fasulye gibi yatıyor cunki ) bu topikte bulunan hamişlerimizi görünen görünmeyen bütün kaza ve belalardan korusun Yüce Allahım..sizlerin iyi ve mutlu haberleriniz bizleri daha çok mutlu ediyor pozitif enerjimiz artıyor ... çok seviniyoruuzzzz

elfida,scorpioans,asbelovem valla bende bıktım artık gına geldi şu lanetolasıcası doğalgazcılardan ama mecbur ,el mahkum sabredıyorummm..yaww ne zor mus bu işlerrr diyorumm.. çalışan biri olsam ne etceklerdi bakalım..kapıya gelen geri dönerdi artık

evettttt çooookk kalabalıgızz bugunnnn gunlerden ilkkk defaaaa..çoookkk güzeeellll

zerbascım sana 100 tefriciye çektim ben

Allah razı olun bacım, inşallah bebikli bir ev olur

yatak odamız biraz küçük, eve bakıyoz yatağı nasıl koysak dolabı nasıl koysak vs. diye, sonra birden ciddi ciddi beşik nereye sığacak diye konuşmaya başladığımızı farkettik

iskorpit kııııııııııııııııııııızzzz kime attın mesaj benda atayım bari, attım hala cevap gelmedi

ayy ben niee bölee uzunnnn uzzunnn yazıom yaaa.. niki kısalttık ama bide şu yazma olayını kısa tutsam ii olcak sanırım

benım eşim nöbetçi bugun meydan bana kaldı

kahvemide içtim dinlendim iyi oldu..şimdi kalan cüzümü okumaya,ablama ve zerbasa tesbıh cekmeye gıdıyorum ...

yine gelicemm anacımmm öptüüümmmmm hepiciniziiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…