- 24 Eylül 2012
- 4.169
- 4
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #16.021
en son gittiğimde 11+4 dü. 13 gün üstüne gidicem işte. ne kadarlık oluyo bilmiyorum valla. en son gittiğimde aldığım ultrason görüntüsünü de koyamadım hala, dur bi koşu onu da çekip koyayım. Belki bi tahminlerde bulunan olur yine de :)
Canım direk kız bebek görmedim ama. Yüzünü hiç görmedim. Direk bebeğin şeyini gördüm, yeni doğmuş kaymak gibiydi :)
geçmiş olsun canım hayırdır neyin var.bulantımı halsizlik mi uyku mu?
gumuscugummm kesemizi gorduk cok sukur....sali gunu tekrar cagirdi...bebegimiz cok kucuk goremedik...sanirim gec dollenme olmus..hayirlisiyla sali gunu gorecezz...hayirlisi tatlim...arada bulantim oluyor...ve cok halsizimmm..
Ya Bâri c.c
Bâri : Yaratan, kusursuzca var eden
"O Allah ki, Yaratan'dır, kusursuzca var edendir, 'şekil ve suret' verendir. En güzel isimler O'nundur. Göklerde ve yerde olanların tümü O'nu tesbih etmektedir. O, Aziz, Hakimdir."
Ey Bâri!
Resulullah'ın (SallALLAH u aleyhi ve sellem) diliyle dua ediyorum Sana: " Allah'ım idaresi Senin elinde olan her şeyin şerrinden kerem sahibi Zatına sığınırım!
Allah'ım Bari sıfatınla yüzüm olmasada kapına geldim SENden istiyorum SEN çok verensin hep verensin aileme sevdiklerime tüm dostlarıma bu topikteki tüm dostlarım ve sevdiklerine sağlık huzur ver bol hayırlı rızıklar ver.Tüm evlat isteyenlere onlarla birlikte banada sağlıklı hayırlı evlatlar nasib et YA BARİ,YA HALIK.YA MUSAVVİR..Aminnn
Seni hamd ile tesbih ederim:"
"SubhânALLAH "
"SubhânALLAH "
"SubhânALLAH "
hayatimsinav:10.000
RainbowColors:5.000
asbelove:7.000
Toplam:22.000
Ben hiç anlayamıyorum nasıl anlıyosun yahu ?? Ayyy ağzın bal yesin emiiii inşallah kızdır, kız çok istiyorum hepiniz biliyosunuz. Keyfi yerinde valla canım yan gelip yatıyo, işi ne başka :))
ay resimler karışık olmuş idare ediverin
bide makyaj masam dağınık değil bu toplu hali
yeni nickin hayırlı olsun cnmm..unutmam inşallahhhhhehe sağolun kızlarrr
evettt değişilik iyidir her zamansıkılmıştım bideee sınavları barı burda dusunmeyeyım dedim..tembel hesabı
rochakcım ben tiikenli ancak etide bir okadar lezzetli bir balığımbeni yakalayıpta yiyebilene bravoo diorum aslında tabirim şu şekilde oluyor dışı buzz içi balım desek daha doğru
savascım çok gecmıs olsun..bu kar kıyamet zamanı tasacak vakittmi bulamamıs diye kızdım inankineyseki halletmişsiniz ..birde camasır sularıyla çok fazla hasır nesir olma sen hamilesin dikkat et kendine ..sakın soluma öyle şeyler daha fazla...
misyamancımm okullar bence tatil olmalı yollar hep kar-buzz... Allah korusun yani.. sende dikkat et kendine ,üşütme cicili bicibli altı kaygan olan ayakkabıları tercih etme iki canlısın kuzummm.. yada altı taraklı olupta botlarını giy okulda yine cicili bicili ayakkabılarınla değiştir..
suveyma hoşgeldin aramızaa
bende camasır astımmm tamm oturdum burayaaa... kapı çaldı assadan demesinler mi doğalgazcılar diyeee ayy tepemmm attııı..allahtan evim topluyduuu... kapıya gelen adama dedimki hani pztsı gelecektınız..bir gun önce eşimi arayıp pztsi gelecez demişler.. adamda ee ben yoldan gecıyordum yolumun ustuydu bı ugrayayım dediydim.. ii dedim ses etmedim babam yasımda adam..onudamı azarlayaydım yaniiii
eşime msj cektımmmm doğalgazcılar geldi ölüyorum sinirimden diye... eşim aradı eee beni aramadılar nie gelmişlerki dedibende altın günü yapıyooomm artık adamlarla sende gel dedimmm eşime ve tlfnu kapattımmmm yuzuneee...ayyyy çoookkk sınırlendımmm yaaaa ağlıycam şimdi sinirimdeeennn
neyse ilk gelenler mutfak camını delmemişler..giden adam dediki bugun yada yarın camınızı delmeye geleceklerrr ..ii dedim gelsinler müsayıtım
canlarıııııııııııııııııııııımmm tüm sevdiklerim burada nerdeyseoohhh ohhhh bi baktım 11 kullanıcı, uzun zamandır böyle olmamıştı topiğimiz
ben de abdestimi aldım yasin okudum bi güzel, yanlız ecrin diye bi arkadaş vardı ona nasıl bidircem
hasret kaldık bebeğemmmm nasılsııınnnnn
scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iyiyim beeebeeeeeeeeeemmm gezenti oldun uzak kaldık kuzum ösledim vallaaa
bunları da özledim:118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::119::119::119::119:
aynen kuzumyaaaa beni de kış çarptı kar çarptı..bu İstanbulun kışı 3 günde yedi bitirdi beniiii
ama artık daha sık burada olmaya çalışıcam sözzzzzz
sen de ev bulmuşsun özommm hayırlı olsun güle güle oturun rahat edin bebişle doldurun evinizi inşallahhhhhh