RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Allah söyletmiştir i,nşallah tatlımmmmm..valla bende şimdiden yatakodasına plan yapıyom beşik içinn..tabi oturma odası da ilerde bebk odası olcakk onu bile düşünüyom töbeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar bende yazı stili ve rengini değiştirmek istiyorum yazarken ama olmuyor siz nasıl yapıyorsunuz.profil düzenlemeden yaptım ama olmadı.

ayrıca fark etiniz mi ben iyiden havaya girdim bebk tikeri bile yaptım.fos çıkmasam bali

Son düzenleme:
3 tane nik yazıyorsunuz ü,i,ğ vs şeylerede dikkat ediyosunuz yoksa kabul etmiyorlarmış..

nese ben gidim

hee özleeemm ecrin23 benım profile ugramıs kolaylık olsun dersen bende ecrine ulaşabilirsin veya bır baskasından

son kez kaçtım

elifciğim malesef her mesajında font, renk vs. seçmen lazım, mesaj yazarken üst kısımda varya

iyi akşamlar hatunlar...
gümüşcüm evin çok güzel cnm iyi günlerde kullan içinde bebek sesleri eksik olmasın.
özlem sende taşın evin rsimlerinikoy bakalım sana fikir veririz beşiği nereye koyman hakkında.
elif senin bat yakın değilmi cnm alttaki takvimde d.tarihi değişmiş.
iskorpit ne anlama geliyor hayatım bi desene ....hayırlı olsun nickin.
savaş çok kötü olmuş cnm ya allah size üst katlardan bir ev nasip etsin en kısa zamanda...
yehan insan şekli belirmeye başlamış minnacık ama

kızlar dün kötü rüya gördüm.hamileymişim ama kürtaj oluyorum doğum gibi sanki (drlar bebeğin sağlıksız olduğunu almaları gerektiğini söylüyor.)bebeğin doğduğunu görüyorum bebek sapasağlam ve tombiş tombiş.ama kucağına alan sağlıkçı bebeğin gözüne birşey damlatarak öldüürüyor o zaman uyandım hayır yapmayın diyordum.çok kötü oldum .sanırım dün kürtajla ilgili konu okumuştum bilinçaltına girmiş.

evet canım bat ya 12 ocak ya 14 ocak ama ben bi grafikte ateş ölçüyom 28.gün yumurtladım diye benim adeti 21 ocağa attı ona göre 29 eylülde doğarmış bebek ondan öle yaptım.seninle aynıydık demi biz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…