RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Merhaba kızlar nasılsınız?

Iskorpitcim yeni adını çok beğendim diğeri biraz uzundu:)dogalgazcilarla baya işin var Allah kolaylık versin sana.

Savaş geçmiş olsun.yorulmussundur sen bugün koştururken.inşallah birdaha yasamazsınız.çamaşır suyunuda dikkatli kullan:))

Yehan ben senin bebisi kız hissediyorum :))hernekadar erkek senesi bu sene deselerde.

Gumuscum telden baktığım için resimleri göremedim henüz ama eminim çok güzel olmuştur.iyice yerlestin evine.şimdi sıra bebiste inşallah:)

ben artık açlığa alıştım..sürekli yatmayadaa..artık namaza kalkınca basım dönüyo etrafımda yıldızlar uçuşuyo..
yehan iki günde pes etti ah bide benı düşün 2 ay oldu bu bulantılarla..
ama dua edıyorum bnm gıbı cekmesın kımse..
o ıyı olsun baska bırsey ıstemmemmm ben..
Rabbım hepimize nasip etsin bu mucizeyi..
ne zamandır ses yok topikte ceksın biri başı artık...

cnm bende ankaralıyım ailem ankarada gazide okudum bende atanınca geldik bursaya.hep ankaraya dönme hayalim vardı ama evlenince oda tükendi.gerçi eşim annesinden korkmasa hemen gidebilir ankaraya arkadaşlarıda var ama işte malum nedenler.bende alıştım bursaya önceden çok karışık gelirdi hemde trafiği şimdi o trafikte araba bile kullanıyorum .

Gerçekten ALLAH yardımcın olsun bacım, çok zormuş. Şimdi daha iyi anladım seni. Seninki bundan sonra hafiflemeye başlar ama sanırım. 14. haftana girmişsin artık. Benim daha yeni yeni başlıyo adamakıllı bulantılarım. ALLAH'ım sana güç kuvvet versin..

iyi akşamlar kızlar bugün buzlu yollarda araba kullandım allahtan kaymadım açık olan yerlerden gittim şükür sağsalim geldik eve.

canım benım Allah sana güç kuvvet versin..
inşaallahh canım çekeriz.. bence fırtına öncesi sessizliği yaşıyoruz bi patlıcak pir patlıcak

yehanım geçicek,sen sabret azcık daha, beterin beteri war.. bebişin eşin bu topikteki tüm yüreği güzel hatunlar arkandayız..

İşte Biz geldikkkk teyzeleri

hoş gelmiş bebişimz sefalar getirmiş, anneciğinin karnında ohh sefasını sürüo.. tam emin değilim ama eger kuyruk sokumu değilse o bacak popo civarındaki nokta bedenıyle paralel duruo,dik gelmedi bana.. sanırım bu kııızzzz yehanım önümüzdeki ultrasonunda daha belli olur ama,onu da koy.. maşallah ikinizedeee

yaa, ankaralısın demek sende oleyyy ,hemşerim benim ankaraya gelemesende olsun, aile huzurun daha önemli,sanırım eşinde öngörülü bi insan.. evet ankaranın daha soguk ve kurak olsada, bursanın trafıgının berbat olsa da ,ankarayı da bursayı da cooook sevıorum.. yer değiştirmişiz sanki senle, çok sevındım iki sevdiğim şehride bilen biriyle karşılaştıgım için

canım çok geçmiş olsun.iskorpitin dediği gibi çok çamaşır suyu filan uğraşma mümkünse eve kadın tut baştan aşağı temizle.her evin ayrı sorunu oluyor kış kıyamette kendini ve ayaklarını üşütme emi...
dikkat et kendine ve yeğenimize.....

Ben hiç anlayamıyorum nasıl anlıyosun yahu ?? Ayyy ağzın bal yesin emiiii inşallah kızdır, kız çok istiyorum hepiniz biliyosunuz. Keyfi yerinde valla canım yan gelip yatıyo, işi ne başka :))

Oyyyyyyy ölüyorum midemden, ben böle bişe görmedim. ALLAH'ım ne zor bişe. Kusmak istemiyorum, sabahtan beri 2 tane mandalina yedim sadece..

canım miden bulanırken çok portakal,mandalina,saslatalık gibi şeyler yeme.bunlar safra çok yapar daha fena olursun.safra çıkarmakta çok zor ve daha çok bulandırır..olmazsa yağsız tuzsuz mısır patlatta ye....

İskorpitim ve elfidacim biliyrum cam.suyunu ama is ec ve boyle bir durum olunca mecbur kaldim.
Suveymaz(nicki yanlis yazdiysam kusura bakma)hos geldin.benimde esim 25agustosta ameliyat oldu.
Yehan gecmis olsun canim benimde ogurtu yok ama bulantilarim badladi yeni yeni..tel.den girdigim icim kuzunu tam goremedin.mas.mevlam nazarlardan korusun

gumusum canim evin cok guzel gorunuyor.mevlam iyi mutlu vr huzurku gunlerde oturmani nasip etsin..tez zamanda yeni evini cocuk gurultuletiyle ve nesesiyle doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…