- 21 Temmuz 2011
- 1.354
- 39
- Konu Sahibi RainbowColors
- #16.001
bu arada ben eve gecıorumm.. yemekten sonra yehanımın bebişine bakayımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben başta hiç istememiştim,çünkü bi kere izmir yolunun üzerinde sanayi filan görünce ,sonra arkadasım zorla yazdırdı,kısmette warmıs bursa çıktı.. çokta sevdım,benım de akrabam yoktu o zamanlar.. hala yolum düşerse baka baka anılarımı canlandırırım bursaya.. ama ben ankaraya geldiğimden beri epey büyümüş yenı mahalleler kurulmus sanayı gelişmiş iyice.. aşıkım bursaya benim yerime sev onuuu
ben artık açlığa alıştım..sürekli yatmayadaa..artık namaza kalkınca basım dönüyo etrafımda yıldızlar uçuşuyo..
yehan iki günde pes etti ah bide benı düşün 2 ay oldu bu bulantılarla..
ama dua edıyorum bnm gıbı cekmesın kımse..
o ıyı olsun baska bırsey ıstemmemmm ben..
Rabbım hepimize nasip etsin bu mucizeyi..
ne zamandır ses yok topikte ceksın biri başı artık...
canım benım Allah sana güç kuvvet versin..ben artık açlığa alıştım..sürekli yatmayadaa..artık namaza kalkınca basım dönüyo etrafımda yıldızlar uçuşuyo..
yehan iki günde pes etti ah bide benı düşün 2 ay oldu bu bulantılarla..
ama dua edıyorum bnm gıbı cekmesın kımse..
o ıyı olsun baska bırsey ıstemmemmm ben..
Rabbım hepimize nasip etsin bu mucizeyi..
ne zamandır ses yok topikte ceksın biri başı artık...
Gerçekten ALLAH yardımcın olsun bacım, çok zormuş. Şimdi daha iyi anladım seni. Seninki bundan sonra hafiflemeye başlar ama sanırım. 14. haftana girmişsin artık. Benim daha yeni yeni başlıyo adamakıllı bulantılarım. ALLAH'ım sana güç kuvvet versin..
Kızlar buradan değiştiribiliyorsunuz nickleri.
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/410100-kullanici-adi-degisikligi-hakkinda.html
cnm bende ankaralıyım ailem ankarada gazide okudum bende atanınca geldik bursaya.hep ankaraya dönme hayalim vardı ama evlenince oda tükendi.gerçi eşim annesinden korkmasa hemen gidebilir ankaraya arkadaşlarıda var ama işte malum nedenler.bende alıştım bursaya önceden çok karışık gelirdi hemde trafiği şimdi o trafikte araba bile kullanıyorum .
Oyyyyyyy ölüyorum midemden, ben böle bişe görmedim. ALLAH'ım ne zor bişe. Kusmak istemiyorum, sabahtan beri 2 tane mandalina yedim sadece..
selam habibteler nasilsinizzz...ben birkac gundur iyi hissetmedigim icin giremiyorudum girdigimde okuyordummm sadece...nasilsinizz herkes iyimi bakalim...
gümüşcüğüm Allah güle güle oturmayı nasib etsin...Özellikle mutfağına ve yemek köşene bayıldım