RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Ben senleeee konuşmuyorum küsüm sanaaaa... bu 1.

Ve Nehar ismini ben kızıma koycam dediydim de benden çaldın bu da 2..

Ben senleeee konuşmuyorum küsüm sanaaaa... bu 1.

Ve Nehar ismini ben kızıma koycam dediydim de benden çaldın bu da 2..

düşüncelerin arasında vardı hatırlıyorum ama kesinleştirdiğini bilmiyordum..Geçen sene de talepte bulunmuştum ama nick değiştirme yoktu..sanki sen icat etmiş gibi konuştun yalnız...herkese bir hak verildi, tekrar değiştirme imkanım olsaydı değiştirirdim emin ol

Nick olayına değinene kadar neden sana küstüğüme değinseydin keşke.. Ben icat etmedim tabiki ama anlaşılan takılamayacaz daha sana. Neyse ben bişe demiyorum..

bende öle bişey çıkmıyor.sadece başlık filan çıkıyor.öle yazı karakteri rengi filan seçme gibi bişey çıkmıyor.....
elifcim bak şimdi sana dediklerimi yap;

kullanıcı kontrol paneli--- ayarlar--hesabım--seçenekleri düzenle---çeşitli senecekler--mesaj editörü---Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü işaretleyip değişiklikleri kaydet dersen.. her msjda en azından manuel olarak ta olsa rengini stilini vs değişitrmiş olursun her msjında.

tşk ederim fatmacımm

iskorpit bir balık ismi..
Pişirme biçimi: Çorba, yahni, buğlama , pilaki, fleto tava
Dönem: yaz ayları, özellikle de ağustos.
Dikenleri vücuda değdiğinde, deride kızarıklık ve şişlik meydana getiren bir balık türüdür. Zehir etkisini birkaç gün sürdürmektedir. Tedavi için amonyak kullanılabilir. Ayrıca halk arasında bu balığa "çarpan" denmektedir. (ekşi sözlukte biri yazmış; bir bacağımın 3 gün iptal olmasını sağlayan balık türü. , yakalandigi vakit tutmasini iyi bileceksin. aksi halde el kol birakmiyor direkt kitliyor insani cok fena. agri basiyor her yanini.)

Kıyıdan yem ile tutulabilen, izmarit avcılarının bol bol karşılaştığı bir balık türüdür.Genelde kumluk yerlerde tutulur.Daha önce söylendiği gibi tehlikelidir, özellikle acemi balıkçılar için daha tehlikelidir; kırlangıç gibi balıklarla karıştırıp müdahele edildiğinde iğnelerine temas edilirse, büyük acı verir

26,29,18.cüzler tamam.. bir 17 kaldı onuda yarın teslim edicem sana insallah...

suphanallah tesbihatta; 2400 çektim ama toplam çekeceğim sayıyı buldurunca sana yine haber veririm

canım bende şöyle yorumluyorum rüyanı,hamile kalcaksın testlerine bakıp riskli diyecekler ama çok sağlıklı bir bebek dünyaya getireceksin inşallah

sağol ve iskorpit bende bu kızlar bu gülen yüzlerin numaraları nasıl biliyorlar diyordum meğerse burdan seçiliyormuş cahillik başa bela yahu

bu arada nehar ve yehan lütfen kırmayın birbirinizi...

canım ablam ne demek asbe ile hallederiz inş.sen her daim dualarımızdasın seni çokkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk misafirini yolla kalıcı misafirlerini karşıla inş.

Aminnnnnnnnnn inşAllah bende seni çokkkkkkkkkkkk seviyorummm

okurum tabii cnmm..bitmesi gereken bir zaman varmıııı?sayıyı çektikçe bildiririm ben sana mesajla

Canım btmesi gereken gün yok istediğğin kadar okuyabilirsin ama burada tablo tutmayacağım bana özel mesajla at lütfenn.Çok saoll Rabbimde gönlündekini sağlıkla hayırla nasib etsin inşAllahhh

ablaaaaaaaaaa nereye gidiyooooooooooonnn

Yehanım çok üzüldüm geçmiş olsun canım, dinlen bol bol

Feryalimmmm össledim seni kıııııııııııııııızzzz

Buralardayım cnm benim

Alah razı olsun cnm EL BARİ-YA BARİ c.c olarak çekebilirsin cnm.Rabbim seninde gönlündekini hakkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin

İnşAlah tez vakittee sağlıkla gelsin oğlunun kardeşi Peygamber Efendimiz s.a.v yüzüsuyu hürmetine inşAllah.Amin

cnm sayı vermiyorum şu an çekiyorum..bir tesbihi tamamlayınca yazarım..henüz 3000 civarındayım..

Seviyorum seniiiiiiiiiii Canım bana özel mesaj at olur mu Allahım kabul etsin gönlünün muradını versin inşAllah.Amin

26,29,18.cüzler tamam.. bir 17 kaldı onuda yarın teslim edicem sana insallah...

suphanallah tesbihatta; 2400 çektim ama toplam çekeceğim sayıyı buldurunca sana yine haber veririm

Allah kabul etsin seninde gönlünün muradını versin inşAllah tez vakitte.Aminnnn.Yeni isminde pek şeker

Nehar yeni ismin pek bir güzelmiş güle güle kullan uğur getirsin sana inşAllah.Yehancığım neden kırıldın bilmiyorum ama bitanem ben nazara geldiniz diyorum yakışmaz sizin gibi kankalaraöpüp koklaşın bakimmmmm.

Gumus maaşAlllah çok güzel herşey Güle güle otur bebek sesleri yankılansın her bir odada inşAllah.

Savascığım geçmiş olsun cnm ne kötü olmuş

Fatmacığım neden Mart dedin cnm ?

Yehan maaşAllah miniğine yan gelip yatmış pek güzelmişşş.Rabbim nazardan korusun.Mide bulantın içinde çok geçmiş olsun bir an önce geçer inşAllahhhh

Arkadaşlar benim için dua eden tesbih çeken dualarıma amin diyen tüm siz gönül dostlarıma çok ama çokkkkk teşekkür ediyorum bana yaptığınız duaları sizin için yaptığımı kabul eder inşAllah Mevlam ve katında kabul eder...

Tesbihatı burada bitiriyorum ben devam edeceğim inşAllah yanlız bu mesajı okuyanlardan ricam.1 kez dahi olsa EL BARİ çekmeleri benim için duam için ki duamda hepinizde varsınız.

Asbeciğim takip etmene gerek yok cnm çok teşekkür ediyorumm.Yeni gelen bir arkadaşım vardı ona Ayetel Kürsi okuyalım inşAllahhhhhh.Takip edersin demi asbeciğimm .Seviyorum seniii .

Okumm gereken dularım var bitsin arkadaşa alacağım inşAllah

Ben kaçar arkadaşlarrr.Hepinizi seviyorummmmmmmm

Lütfen topiği ihmal etmeyinnnn :13:

Feryalciğimin sabah emarı vardı sonucu hayrolsun inşAllahhh.

Rabbim şafi sıfatı ile şifasını versin inşAllah ve bebeğini sağlıkla hayırlaaa.Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…