- 23 Mart 2011
- 5.993
- 7
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #16.061
Bi de Nehar hıhhh
Ben senleeee konuşmuyorum küsüm sanaaaa... bu 1.
Ve Nehar ismini ben kızıma koycam dediydim de benden çaldın bu da 2..
elifcim bak şimdi sana dediklerimi yap;bende öle bişey çıkmıyor.sadece başlık filan çıkıyor.öle yazı karakteri rengi filan seçme gibi bişey çıkmıyor.....
iyi akşamlar hatunlar...
gümüşcüm evin çok güzel cnm iyi günlerde kullan içinde bebek sesleri eksik olmasın.
özlem sende taşın evin rsimlerinikoy bakalım sana fikir veririz beşiği nereye koyman hakkında.
elif senin bat yakın değilmi cnm alttaki takvimde d.tarihi değişmiş.
iskorpit ne anlama geliyor hayatım bi desene ....hayırlı olsun nickin.
savaş çok kötü olmuş cnm ya allah size üst katlardan bir ev nasip etsin en kısa zamanda...
yehan insan şekli belirmeye başlamış minnacık ama
zerbascım sana 100 tefriciye çektim ben
kızlar dün kötü rüya gördüm.hamileymişim ama kürtaj oluyorum doğum gibi sanki (drlar bebeğin sağlıksız olduğunu almaları gerektiğini söylüyor.)bebeğin doğduğunu görüyorum bebek sapasağlam ve tombiş tombiş.ama kucağına alan sağlıkçı bebeğin gözüne birşey damlatarak öldüürüyor o zaman uyandım hayır yapmayın diyordum.çok kötü oldum .sanırım dün kürtajla ilgili konu okumuştum bilinçaltına girmiş.
canım ablam ne demek asbe ile hallederiz inş.sen her daim dualarımızdasın seni çokkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk misafirini yolla kalıcı misafirlerini karşıla inş.
okurum tabii cnmm..bitmesi gereken bir zaman varmıııı?sayıyı çektikçe bildiririm ben sana mesajla
ablaaaaaaaaaa nereye gidiyooooooooooonnn
Yehanım çok üzüldüm geçmiş olsun canım, dinlen bol bol
Feryalimmmm össledim seni kıııııııııııııııızzzz
merhaba. dün başka bir topikte 5 yasin okuyacağımı söylemiştim. bugün bir ben birde eşim okudu. akşam arkadaşlarıma söyleyip kalan 3 yasini de onlara okutacağım inşallah.
bir de sormak istediğim cüz ve duaları neye göre okuyoruz. haftada mı yoksa daha uzun zamanda mı tamamlanıyor. kişi adına mı yoksa genel olarak mı dua ediliyor. ben de sizlerle beraber bu kervana katılmak istiyorum. (kabul ederseniz.)
son olarak bu duayı YA BABİ, EY BARİ olarakmı çekeceğiz. arkadaşın duasına naçizane katkıda bulunmak isterim.
hoşbuldum canım. 31 yaşındayım ve 7 yaşında bir oğlum var. evliliğimin 3'üncü senesinde tedaviyle oldu. doğumumdan sonra sadece 8 ay korundum ve bir daha çocuğum olmadı. ilk başlarda çok önemsemiyor çok şükür bir çocuğum var Allah hiç olmayanlara versin. biz annelik ve babalık duygusunu tattık diyordum. taki oğlum bütün arkadaşlarımın kardeşi var benim yok deyip hıçkırarak ağlayana kadar. herkes kardeşiyle oynuyor ben yalnız kalıyorum dedi. Allah çocukları çok sever ben çok dua ediyorum anne, baba siz dua etmiyor musunuz o yüzden mi benim kardeşim olmuyor dedi. zaten korunmuyorduk ama olmuyordu. doktora gittik ve eşim varikosel ameliyatı oldu. 8 ay geçti Rabbimin vereceği zamanı bekliyoruz.
cnm sayı vermiyorum şu an çekiyorum..bir tesbihi tamamlayınca yazarım..henüz 3000 civarındayım..
26,29,18.cüzler tamam.. bir 17 kaldı onuda yarın teslim edicem sana insallah...
suphanallah tesbihatta; 2400 çektim ama toplam çekeceğim sayıyı buldurunca sana yine haber veririm