- 29 Ekim 2012
- 22.770
- 57.990
- 36
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #15.981
gec döllenmede değilde bebeği daha görmemeniz normal bencegumuscugummm kesemizi gorduk cok sukur....sali gunu tekrar cagirdi...bebegimiz cok kucuk goremedik...sanirim gec dollenme olmus..hayirlisiyla sali gunu gorecezz...hayirlisi tatlim...arada bulantim oluyor...ve cok halsizimmm..
yehamcımmm geçmiş olsun kuzummm.. az daha dayan en fazla 4 hftacık.. sonra geçer .. bi de iyi yanından bak bebişin ii gelişio ki bhcg artıo..
gumuscugummm kesemizi gorduk cok sukur....sali gunu tekrar cagirdi...bebegimiz cok kucuk goremedik...sanirim gec dollenme olmus..hayirlisiyla sali gunu gorecezz...hayirlisi tatlim...arada bulantim oluyor...ve cok halsizimmm..
cok sağol canım darısı sana olsun inşallahgümüşcüğüm Allah güle güle oturmayı nasib etsin...Özellikle mutfağına ve yemek köşene bayıldım
gumuscugummm kesemizi gorduk cok sukur....sali gunu tekrar cagirdi...bebegimiz cok kucuk goremedik...sanirim gec dollenme olmus..hayirlisiyla sali gunu gorecezz...hayirlisi tatlim...arada bulantim oluyor...ve cok halsizimmm..
4 haftaaaa mıııııı yok yokkkkkkk beni öldürün daha iyi, ötenazimi istiyorum bennnnn
slm kızlar komuşularım geldi bugün hepsini cok sevdm iyi anlaşıcaz inşallah
söz verdiğim gibi resimler yanlız mutfak halım alınacak
lcdnin altındaki kablolar gizlenecek
biraz daha eksik var yani
ama salonum tamamlandı cok sevndm ayna ve sandalye geldi hemen resim ekledim
inşallah sizde beğenirsiniz
komşularla anlaşiınca onlarda beğenince daha cok içime sindi evim
bu arada memeler füze gibi oldu yarın adet olucam kesinleşti
çatlatma iğnesi yaptırcam yada tekrar hsg tüplere baktırcam sonradan kapanabiliyomuş malum benmde rahime yapılmayan kalmadı bi bakalım
en fazla canım benim, en uç nokta.. belki de bu sonuncusuydu azalarak geçicek, öyle deme hem bebişin üzülmesin,azcık dayan annesii.. bi daha ki kontrolün ne zaman? cinsiyeti belli olur belki?
düzenledimde daha eksiklerim var banyomda duşakabın var orası yapılcak uğraş dur şimdi neyse güzel olsunda uğraşırızgümüşcüm, evini iiyice düzenlemişsinn,oturtmussun.. mutfagının buyuklugune ve güzelliğine bayıldıımmm.hemen hayal kurdummm,sen burda bi sürü bebişine(artık peşpeşemi olur,ikiz mi olur kısmet) mamalar hazırlıosun biberonları filan.. inşşaallah nasip olur tüm bebek isteyenlere, sana, bana, tüm topiğe, herkese...
Haftaya cuma teyzesi. Belli olur mu bilmiyorum, ikili testlerim de o gün yapılacak. Ben böle mide bulantısından kıvranıyorum ama yemeğimi de yaptım valla eğile büküle. Napim kocam eve gelince sıcak bişe geçsin istiyorum boğazımdan. O beni hiç üzmüyo, ben ona daha neler neler yapmak istiyorum ama ancak bu kadar işte.. Seviyorum kocamıı, özledim bak yine, konu nerden nereye geldi
Kızlarrrrrr bu arada bu gece ben rüyamda küçük bebek şeyi gördüm, kız bebek şeyi. Acaba ne anlama geliyor ki ???
Bu arada yanlış yazmışım haftaya perşembe kontrolüm
darısı basımızaa huzurla otur bu evde Eabbım sana salıh ewlatlar nasip etsinnnnnn... aminnslm kızlar komuşularım geldi bugün hepsini cok sevdm iyi anlaşıcaz inşallah
söz verdiğim gibi resimler yanlız mutfak halım alınacak
lcdnin altındaki kablolar gizlenecek
biraz daha eksik var yani
ama salonum tamamlandı cok sevndm ayna ve sandalye geldi hemen resim ekledim
inşallah sizde beğenirsiniz
komşularla anlaşiınca onlarda beğenince daha cok içime sindi evim
bu arada memeler füze gibi oldu yarın adet olucam kesinleşti
çatlatma iğnesi yaptırcam yada tekrar hsg tüplere baktırcam sonradan kapanabiliyomuş malum benmde rahime yapılmayan kalmadı bi bakalım
Allah razı olsun canım kardeşim
Hatmimizi topic olarak yapıyoruz Allah kabul ederse topikce bir defa hatim etmiş olacağız inşallah
dualarımız ise kişi kişi isteğe bağlı olarak yapıyoruz belli bir süremiz yok ama yaklaşık bir haftada bitiriyoruz
Ya bari olarak çekiyoruz tesbihimizi rainbowcolors ablamızın niyeti için çekeceğiz inşallah
Hoşgeldin aramıza diyorum öyleyse kendinden biraz bahseder misin bizlere
en son gittiğimde 11+4 dü. 13 gün üstüne gidicem işte. ne kadarlık oluyo bilmiyorum valla. en son gittiğimde aldığım ultrason görüntüsünü de koyamadım hala, dur bi koşu onu da çekip koyayım. Belki bi tahminlerde bulunan olur yine de :)
Canım direk kız bebek görmedim ama. Yüzünü hiç görmedim. Direk bebeğin şeyini gördüm, yeni doğmuş kaymak gibiydi :)
cok saol canım allah sanada kolaylık versin az kaldı gecer bide iştahın acılır gelsn kilolardarısı basımızaa huzurla otur bu evde Eabbım sana salıh ewlatlar nasip etsinnnnnn... aminn