RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

İkinizede çok geçmiş olsun arkadaşlar.
Buralarda soğuk ama kar yok.Dört gözle bekliyoruz yağsa
hava biraz yumuşar ama yok.
Gerçi çok yağınca da işte böyle rezil olunuyor.
Ben yine de seviyorum karı yaa.

Son düzenleme:

Ya Bâri c.c

Bâri : Yaratan, kusursuzca var eden

"O Allah ki, Yaratan'dır, kusursuzca var edendir, 'şekil ve suret' verendir. En güzel isimler O'nundur. Göklerde ve yerde olanların tümü O'nu tesbih etmektedir. O, Aziz, Hakimdir."

Ey Bâri!
Resulullah'ın (SallALLAH u aleyhi ve sellem) diliyle dua ediyorum Sana: " Allah'ım idaresi Senin elinde olan her şeyin şerrinden kerem sahibi Zatına sığınırım!
Allah'ım Bari sıfatınla yüzüm olmasada kapına geldim SENden istiyorum SEN çok verensin hep verensin aileme sevdiklerime tüm dostlarıma bu topikteki tüm dostlarım ve sevdiklerine sağlık huzur ver bol hayırlı rızıklar ver.Tüm evlat isteyenlere onlarla birlikte banada sağlıklı hayırlı evlatlar nasib et YA BARİ,YA HALIK.YA MUSAVVİR..Aminnn

Seni hamd ile tesbih ederim:"
"SubhânALLAH "
"SubhânALLAH "
"SubhânALLAH "

hayatimsinav:10.000
RainbowColors:5.000
asbelove:7.000

Toplam:22.000

merhaba. dün başka bir topikte 5 yasin okuyacağımı söylemiştim. bugün bir ben birde eşim okudu. akşam arkadaşlarıma söyleyip kalan 3 yasini de onlara okutacağım inşallah.
bir de sormak istediğim cüz ve duaları neye göre okuyoruz. haftada mı yoksa daha uzun zamanda mı tamamlanıyor. kişi adına mı yoksa genel olarak mı dua ediliyor. ben de sizlerle beraber bu kervana katılmak istiyorum. (kabul ederseniz.)

son olarak bu duayı YA BABİ, EY BARİ olarakmı çekeceğiz. arkadaşın duasına naçizane katkıda bulunmak isterim.

YA BARİ, EY BARİ yanlış yazmışım.

Allah razı olsun canım kardeşim
Hatmimizi topic olarak yapıyoruz Allah kabul ederse topikce bir defa hatim etmiş olacağız inşallah
dualarımız ise kişi kişi isteğe bağlı olarak yapıyoruz belli bir süremiz yok ama yaklaşık bir haftada bitiriyoruz
Ya bari olarak çekiyoruz tesbihimizi rainbowcolors ablamızın niyeti için çekeceğiz inşallah
Hoşgeldin aramıza diyorum öyleyse kendinden biraz bahseder misin bizlere

hehe sağolun kızlarrr

evettt değişilik iyidir her zaman sıkılmıştım bideee sınavları barı burda dusunmeyeyım dedim..tembel hesabı

rochakcım ben tiikenli ancak etide bir okadar lezzetli bir balığım beni yakalayıpta yiyebilene bravoo diorum aslında tabirim şu şekilde oluyor dışı buzz içi balım desek daha doğru

savascım çok gecmıs olsun..bu kar kıyamet zamanı tasacak vakittmi bulamamıs diye kızdım inanki neyseki halletmişsiniz ..birde camasır sularıyla çok fazla hasır nesir olma sen hamilesin dikkat et kendine ..sakın soluma öyle şeyler daha fazla...

misyamancımm okullar bence tatil olmalı yollar hep kar-buzz... Allah korusun yani.. sende dikkat et kendine ,üşütme cicili bicibli altı kaygan olan ayakkabıları tercih etme iki canlısın kuzummm.. yada altı taraklı olupta botlarını giy okulda yine cicili bicili ayakkabılarınla değiştir..

suveyma hoşgeldin aramızaa

bende camasır astımmm tamm oturdum burayaaa... kapı çaldı assadan demesinler mi doğalgazcılar diyeee ayy tepemmm attııı..allahtan evim topluyduuu... kapıya gelen adama dedimki hani pztsı gelecektınız..bir gun önce eşimi arayıp pztsi gelecez demişler.. adamda ee ben yoldan gecıyordum yolumun ustuydu bı ugrayayım dediydim.. ii dedim ses etmedim babam yasımda adam..onudamı azarlayaydım yaniiii

eşime msj cektımmmm doğalgazcılar geldi ölüyorum sinirimden diye... eşim aradı eee beni aramadılar nie gelmişlerki dedi bende altın günü yapıyooomm artık adamlarla sende gel dedimmm eşime ve tlfnu kapattımmmm yuzuneee...ayyyy çoookkk sınırlendımmm yaaaa ağlıycam şimdi sinirimdeeennn

neyse ilk gelenler mutfak camını delmemişler..giden adam dediki bugun yada yarın camınızı delmeye geleceklerrr ..ii dedim gelsinler müsayıtım

Destan yazmışsın yine bacımmmm senin nicke bakmaya gerek yok ki yazış biçiminden de tanıyorum seni artık
Yine deli etmişler seni neyse az kaldı inşallah kurtulacaksın bu derttendeeeee

yehan canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlen tuzlu kraker felan yiyebilirsin meyvede bolca ye.hamiş değilim ama seni çok iyi anlayabiliyorum ben 3 4 günde bir çıkarırım araba tutuyor beni artık öğürmekten bazen kızarıyorum nefes alamıyorum o derece yani hamiş olunca zorlanmam oyuzden valla bebiş için katlanıcaksın canım keşke bizde hamiş olsakta aynı duyguları yaşayabilsek :S

Oyyyyyyy ölüyorum midemden, ben böle bişe görmedim. ALLAH'ım ne zor bişe. Kusmak istemiyorum, sabahtan beri 2 tane mandalina yedim sadece..

selam canlar
geçen yıl ben de nick değiştirme talebinde bulunmuştum ama red yedim tekrar girişimde buluncam

slm kızlar komuşularım geldi bugün hepsini cok sevdm iyi anlaşıcaz inşallah
söz verdiğim gibi resimler yanlız mutfak halım alınacak
lcdnin altındaki kablolar gizlenecek
biraz daha eksik var yani
ama salonum tamamlandı cok sevndm ayna ve sandalye geldi hemen resim ekledim
inşallah sizde beğenirsiniz
komşularla anlaşiınca onlarda beğenince daha cok içime sindi evim
bu arada memeler füze gibi oldu yarın adet olucam kesinleşti
çatlatma iğnesi yaptırcam yada tekrar hsg tüplere baktırcam sonradan kapanabiliyomuş malum benmde rahime yapılmayan kalmadı bi bakalım

Eklentiler

• $Fotoğraf0520.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 32
  • $Fotoğraf0521.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 46
  • $Fotoğraf0522.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 29
  • $Fotoğraf0523.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $Fotoğraf0524.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 25
  • $Fotoğraf0525.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 38
  • $Fotoğraf0526.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 32
  • $Fotoğraf0527.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 32
  • $Fotoğraf0528.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 27
  • $Fotoğraf0529.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 31
  • $Fotoğraf0530.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 42
  • $Fotoğraf0531.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 45
  • $Fotoğraf0532.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 33
  • $Fotoğraf0509.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 30
  • $Fotoğraf0510.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 34
  • $Fotoğraf0511.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 38
  • $Fotoğraf0512.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 45
  • $Fotoğraf0513.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 34
  • $Fotoğraf0514.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 37
  • $Fotoğraf0515.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 44
  • $Fotoğraf0516.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 43
  • $Fotoğraf0517.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 28
  • $Fotoğraf0518.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 33
  • $Fotoğraf0519.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
ay resimler karışık olmuş idare ediverin
bide makyaj masam dağınık değil bu toplu hali

ARKADAŞLAR DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM
NOT:BİR KİŞİ BİR TANE OKUYABİLİYOR
ÇEVRENİZDE YARDIM ALABİLECEĞİNİZ KİŞİLER VARSA ÇOK MAKBULE GEÇER

OkuyanAdetDurumOkuyanAdetDurum
oz_lem2Okunduayse0052Okundu
nur.sen1hayatimsinav1Okundu
elif55073OkunduALPPHIN1Okundu
ecrin234Okunduelmacvs1Okundu
dice1Okundugüllümsün3Okundu
acemiperi1Okundumedoskop1Okundu
merra11ssönmez2Okundu
krizantem838Okunduaybikekayra1
asenat1232Okundukiraztepe3Okundu
muhat7Okunduscorpions1Okundu
fatmaipek1Okunducemrem294Okundu
nishbr1ronya1
sivasin gülü1candann1Okundu
banu851okundumissyaman1Okundu
rimel_841Okundugamyoncu3Okundu
inci_tanesi1kadifegül1
mavimenekşe1okundumutluluk841
çiçek001ynz061
birumut991seyyan3Okundu
beylem1antisocial1
melek041okundureyyan011
klaram1okunduelfida1okundu
kabilarda1Okunduleylak841okundu
ne_yazcam_ya1gulem1okundu
antigone831okundusupriz061okundu
nartanesiii6okunduiğneoyası3okundu
edanur861okunduaeben1
encan1okundureann1
eslemliva2RainbowColors27 Okundu
savas54821okunduturkuaz81Okundu
masumum1tanem11112okundu
simaybade1okundugamze19234okundu
ozzy063Okunduraginda1okundu
sersum1okunduesraaaa1
topalpire1ecrinn071Okundu
melek1811okundubengisu1
antikdeniz11okunduvck3okundu
nilda0151asbelove6okundu
rmzeynep1feryalnur4
34bc1OkunduBanu_K1Okundu
duru16161zerbaş1Okundu
nekadarzor1Okundu_haSreT1
suveyma5esma1
rochak6Okunduhappybutterfly1
mikro811sevda_linka1Okundu
badezuzum1doga31
gümüş191
[tr]

Son düzenleme:
Oyyyyyyy ölüyorum midemden, ben böle bişe görmedim. ALLAH'ım ne zor bişe. Kusmak istemiyorum, sabahtan beri 2 tane mandalina yedim sadece..

yehamcımmm geçmiş olsun kuzummm.. az daha dayan en fazla 4 hftacık.. sonra geçer .. bi de iyi yanından bak bebişin ii gelişio ki bhcg artıo..

selam habibteler nasilsinizzz...ben birkac gundur iyi hissetmedigim icin giremiyorudum girdigimde okuyordummm sadece...nasilsinizz herkes iyimi bakalim...

ben başta hiç istememiştim,çünkü bi kere izmir yolunun üzerinde sanayi filan görünce ,sonra arkadasım zorla yazdırdı,kısmette warmıs bursa çıktı.. çokta sevdım,benım de akrabam yoktu o zamanlar.. hala yolum düşerse baka baka anılarımı canlandırırım bursaya.. ama ben ankaraya geldiğimden beri epey büyümüş yenı mahalleler kurulmus sanayı gelişmiş iyice.. aşıkım bursaya benim yerime sev onuuu

selam habibteler nasilsinizzz...ben birkac gundur iyi hissetmedigim icin giremiyorudum girdigimde okuyordummm sadece...nasilsinizz herkes iyimi bakalim...
hayırdır canım keseyi görmüştün dimi takip edemedim
bulantımı var noldu :26:
İyi huzurlu günlerde oturmayı nasip etsin inşallahhhh canımmmm
sağol canım allah herkese verir inşallah

canımm geçmiş olsun sizeee.. lahana gibi kat kat giyin,3 tane çorap filan ne bulursan..

walla bende cok istiyorum size hamişiiimm haberini wermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…