RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

gumuscugummm kesemizi gorduk cok sukur....sali gunu tekrar cagirdi...bebegimiz cok kucuk goremedik...sanirim gec dollenme olmus..hayirlisiyla sali gunu gorecezz...hayirlisi tatlim...arada bulantim oluyor...ve cok halsizimmm..:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

gumuscugummm kesemizi gorduk cok sukur....sali gunu tekrar cagirdi...bebegimiz cok kucuk goremedik...sanirim gec dollenme olmus..hayirlisiyla sali gunu gorecezz...hayirlisi tatlim...arada bulantim oluyor...ve cok halsizimmm..:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
gec döllenmede değilde bebeği daha görmemeniz normal bence
inş onuda salı gnü görürsünüz rahatlarsın zaten bulantıda iyiye işaret:KK53:
patates ye iyi geliyo

Maaşallah subhanallah canımmmm hayırlısıyla kalp atışını da duyarsın tez zamandaa:KK16:
kraker tarzı şeyler bulantıya iyi gelir canım dikkat et:KK34:

Ya Bâri c.c

Bâri : Yaratan, kusursuzca var eden

"O Allah ki, Yaratan'dır, kusursuzca var edendir, 'şekil ve suret' verendir. En güzel isimler O'nundur. Göklerde ve yerde olanların tümü O'nu tesbih etmektedir. O, Aziz, Hakimdir."

Ey Bâri!
Resulullah'ın (SallALLAH u aleyhi ve sellem) diliyle dua ediyorum Sana: " Allah'ım idaresi Senin elinde olan her şeyin şerrinden kerem sahibi Zatına sığınırım!
Allah'ım Bari sıfatınla yüzüm olmasada kapına geldim SENden istiyorum SEN çok verensin hep verensin aileme sevdiklerime tüm dostlarıma bu topikteki tüm dostlarım ve sevdiklerine sağlık huzur ver bol hayırlı rızıklar ver.Tüm evlat isteyenlere onlarla birlikte banada sağlıklı hayırlı evlatlar nasib et YA BARİ,YA HALIK.YA MUSAVVİR..Aminnn

Seni hamd ile tesbih ederim:"
"SubhânALLAH "
"SubhânALLAH "
"SubhânALLAH "

hayatimsinav:10.000
RainbowColors:5.000
asbelove:7.000

Toplam:22.000

gümüşcüğüm Allah güle güle oturmayı nasib etsin...Özellikle mutfağına ve yemek köşene bayıldım:KK16::KK16:

geçmiş olsun habibteeemmm.. bebişin sana ben burdyım annee dio sanırım bu halsizlik ve bulantılarla..uyu sürekli,asbelove un dediği gibi kuru gıdalar tüket,yağsız makarna,kraker , leblebi..

4 haftaaaa mıııııı yok yokkkkkkk beni öldürün daha iyi, ötenazimi istiyorum bennnnn :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

en fazla canım benim, en uç nokta.. belki de bu sonuncusuydu azalarak geçicek, öyle deme hem bebişin üzülmesin,azcık dayan annesii.. bi daha ki kontrolün ne zaman? cinsiyeti belli olur belki?:KK34:

slm kızlar komuşularım geldi bugün hepsini cok sevdm iyi anlaşıcaz inşallah
söz verdiğim gibi resimler yanlız mutfak halım alınacak
lcdnin altındaki kablolar gizlenecek
biraz daha eksik var yani
ama salonum tamamlandı cok sevndm ayna ve sandalye geldi hemen resim ekledim
inşallah sizde beğenirsiniz
komşularla anlaşiınca onlarda beğenince daha cok içime sindi evim:KK16::KK16:
bu arada memeler füze gibi oldu yarın adet olucam kesinleşti:KK5::KK5:
çatlatma iğnesi yaptırcam yada tekrar hsg tüplere baktırcam sonradan kapanabiliyomuş malum benmde rahime yapılmayan kalmadı bi bakalım :KK5::KK5::nazar::nazar:

gümüşcüm, evini iiyice düzenlemişsinn,oturtmussun.. mutfagının buyuklugune ve güzelliğine bayıldıımmm.:KK16::KK16::KK16: hemen hayal kurdummm,sen burda bi sürü bebişine(artık peşpeşemi olur,ikiz mi olur kısmet) mamalar hazırlıosun biberonları filan.. inşşaallah nasip olur tüm bebek isteyenlere, sana, bana, tüm topiğe, herkese...

en fazla canım benim, en uç nokta.. belki de bu sonuncusuydu azalarak geçicek, öyle deme hem bebişin üzülmesin,azcık dayan annesii.. bi daha ki kontrolün ne zaman? cinsiyeti belli olur belki?:KK34:

Haftaya cuma teyzesi. Belli olur mu bilmiyorum, ikili testlerim de o gün yapılacak. Ben böle mide bulantısından kıvranıyorum ama yemeğimi de yaptım valla eğile büküle. Napim kocam eve gelince sıcak bişe geçsin istiyorum boğazımdan. O beni hiç üzmüyo, ben ona daha neler neler yapmak istiyorum ama ancak bu kadar işte.. Seviyorum kocamıı, özledim bak yine, konu nerden nereye geldi :KK1::KK1:

Kızlarrrrrr bu arada bu gece ben rüyamda küçük bebek şeyi gördüm, kız bebek şeyi. Acaba ne anlama geliyor ki ???

gümüşcüm, evini iiyice düzenlemişsinn,oturtmussun.. mutfagının buyuklugune ve güzelliğine bayıldıımmm.:KK16::KK16::KK16: hemen hayal kurdummm,sen burda bi sürü bebişine(artık peşpeşemi olur,ikiz mi olur kısmet) mamalar hazırlıosun biberonları filan.. inşşaallah nasip olur tüm bebek isteyenlere, sana, bana, tüm topiğe, herkese...
düzenledimde daha eksiklerim var banyomda duşakabın var orası yapılcak uğraş dur şimdi neyse güzel olsunda uğraşırız
bebeğe gelnce komşularımın 2 3 cocukları var benmde bebeğim aralarına karışsın istiyorum evimizin karşısında park var tam bebeklik ev inş cok bekletmez gelir nazlı bebek
kimse beklemez inş allah herkese versin:KK16::KK16:

Haftaya cuma teyzesi. Belli olur mu bilmiyorum, ikili testlerim de o gün yapılacak. Ben böle mide bulantısından kıvranıyorum ama yemeğimi de yaptım valla eğile büküle. Napim kocam eve gelince sıcak bişe geçsin istiyorum boğazımdan. O beni hiç üzmüyo, ben ona daha neler neler yapmak istiyorum ama ancak bu kadar işte.. Seviyorum kocamıı, özledim bak yine, konu nerden nereye geldi :KK1::KK1:

Kızlarrrrrr bu arada bu gece ben rüyamda küçük bebek şeyi gördüm, kız bebek şeyi. Acaba ne anlama geliyor ki ???

:nazar::nazar::nazar: maşallah size canım ,artık bi aile olucaksınız 3ünüz.. bak rüya tabirlerinde ne dio Kız Çocuğu

* Rüyada kız çocuğu görmek bolluğa, şerefe, zorluktan sonra kolaylığa, büyüyen ve artan şeylere işarettir. Rüyada henüz meme emen kız çocuğu görmek, övülmeye sayan ve kendisinden iyilik ümit edilen hayırlı bir şeye işarettir.
:KK16::KK16::KK16:

slm kızlar komuşularım geldi bugün hepsini cok sevdm iyi anlaşıcaz inşallah
söz verdiğim gibi resimler yanlız mutfak halım alınacak
lcdnin altındaki kablolar gizlenecek
biraz daha eksik var yani
ama salonum tamamlandı cok sevndm ayna ve sandalye geldi hemen resim ekledim
inşallah sizde beğenirsiniz
komşularla anlaşiınca onlarda beğenince daha cok içime sindi evim:KK16::KK16:
bu arada memeler füze gibi oldu yarın adet olucam kesinleşti:KK5::KK5:
çatlatma iğnesi yaptırcam yada tekrar hsg tüplere baktırcam sonradan kapanabiliyomuş malum benmde rahime yapılmayan kalmadı bi bakalım :KK5::KK5::nazar::nazar:
darısı basımızaa huzurla otur bu evde Eabbım sana salıh ewlatlar nasip etsinnnnnn... aminn

Allah razı olsun canım kardeşim
Hatmimizi topic olarak yapıyoruz Allah kabul ederse topikce bir defa hatim etmiş olacağız inşallah
dualarımız ise kişi kişi isteğe bağlı olarak yapıyoruz belli bir süremiz yok ama yaklaşık bir haftada bitiriyoruz
Ya bari olarak çekiyoruz tesbihimizi rainbowcolors ablamızın niyeti için çekeceğiz inşallah
Hoşgeldin aramıza diyorum öyleyse kendinden biraz bahseder misin bizlere:KK16:

hoşbuldum canım. 31 yaşındayım ve 7 yaşında bir oğlum var. evliliğimin 3'üncü senesinde tedaviyle oldu. doğumumdan sonra sadece 8 ay korundum ve bir daha çocuğum olmadı. ilk başlarda çok önemsemiyor çok şükür bir çocuğum var Allah hiç olmayanlara versin. biz annelik ve babalık duygusunu tattık diyordum. taki oğlum bütün arkadaşlarımın kardeşi var benim yok deyip hıçkırarak ağlayana kadar. herkes kardeşiyle oynuyor ben yalnız kalıyorum dedi. Allah çocukları çok sever ben çok dua ediyorum anne, baba siz dua etmiyor musunuz o yüzden mi benim kardeşim olmuyor dedi. zaten korunmuyorduk ama olmuyordu. doktora gittik ve eşim varikosel ameliyatı oldu. 8 ay geçti Rabbimin vereceği zamanı bekliyoruz.

en son gittiğimde 11+4 dü. 13 gün üstüne gidicem işte. ne kadarlık oluyo bilmiyorum valla. en son gittiğimde aldığım ultrason görüntüsünü de koyamadım hala, dur bi koşu onu da çekip koyayım. Belki bi tahminlerde bulunan olur yine de :)

Canım direk kız bebek görmedim ama. Yüzünü hiç görmedim. Direk bebeğin şeyini gördüm, yeni doğmuş kaymak gibiydi :)

en son gittiğimde 11+4 dü. 13 gün üstüne gidicem işte. ne kadarlık oluyo bilmiyorum valla. en son gittiğimde aldığım ultrason görüntüsünü de koyamadım hala, dur bi koşu onu da çekip koyayım. Belki bi tahminlerde bulunan olur yine de :)

Canım direk kız bebek görmedim ama. Yüzünü hiç görmedim. Direk bebeğin şeyini gördüm, yeni doğmuş kaymak gibiydi :)

hadi koy canım, bakalım ne görebileceğiz.. ne yorumlar çıkacak ,bende heyecanlandım:KK16::KK16:

X