RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

inşallah canım ne yapalım bizimde sınavımız bu sanırımmmmm
Allahım dayanma gücü nasip etttttt...................

cnm tek cizgiyi gorduysen dusunme artik nasip insallah bidahaki aya olur

dusununca adet de olamican o daha kotu sonra yumurtlama gunleri de karisio

abbasin basina geldi ondan tecrubeli

biz 4,5yıldır evliyiz tatlımmm
biliyorum Allahım herşeyi bilir verir ama şu anda üzülmekten alamıyorum işte kendimi
Kıyamam kocacım da bana teselli vermeye çalışıyorrrr

canım benim tabikide üzülme demem diyemem dilim varmaz burda bu kadar kişiyiz ve tek çizgiyi gördüğümüz için hala burdayız oyuzden üzme kendini geç olsun ama güç olmasın.rabbim en hayırlı zamanda versin...

Bir ara hiç istemiyordu bende bu fikre alışsın diye epeyce bir özendirdim.Şimdide ısrarla hemen bekliyor bebeği. Bilseki elimden gelen her çabayı gösteriyorum
cnm hemde nasıl sevecekler soğan suyuna en erken 7.gun başlanıyor enfazla15gun içilior cnm bence bir ay iç en azından içini temizler rahimi hazırlar gebeliğe tatlım ama beyaz soğan olacak cnm unutma

biz 4,5yıldır evliyiz tatlımmm
biliyorum Allahım herşeyi bilir verir ama şu anda üzülmekten alamıyorum işte kendimi
Kıyamam kocacım da bana teselli vermeye çalışıyorrrr

asbelove canımm üzülme desekte üzüleceksin biliyorum ama tatlım Rabbim hayırlısını nasipetsin..verip te elimizden almasın yeter ki..bekleyelim canım yaa gelen her aydan umudumuz var inşallah..stres yaptıkça çıkmaza giriyor insan..eşine sarıl..Rabbine sığın..hiç beklemediğin anda gelecek o bebişş

cnm hemde nasıl sevecekler soğan suyuna en erken 7.gun başlanıyor enfazla15gun içilior cnm bence bir ay iç en azından içini temizler rahimi hazırlar gebeliğe tatlım ama beyaz soğan olacak cnm unutma

canım normal yemeklik soğan değil mi.nasıl yapılıyor tam olarak yarın 7.günüm başlayayım ben rahim temizlensin bu ay olmazsa gelecek ayda çörek otu yaparım.Napalım umutla her ay devam :))

hah şöyle kuzum..tabi ki üzüleceksin ben de geçen ay çok inanmıştım ama olmadı...yalnız değilsin, bak senin gibi yüzlerce insan var, ben varım, biz varız...yarın öbür gün ben ağladığımda sen de bana aynılarını söyleyeceksin değil mi? o yüzden bol bol dua edicez ve HAYIRLI ZAMANLARDA hayırlı sağlıklı evlatlar isticez, demekki rabbim ol demedi o her şeyin en iyisini, en doğru zamanda verir biliyorsun..yanındayız :13::13::13::13::13:

kızlar evliliğimin ilk beş ayı korunmuştum sonra bebek istemiştik ertesi ay korunmayı bıraktık ben o ay hamile kalmıştım ve ben çook mutluydum o zaman sadece idrar testi yapmıştım ve pozitifti sonra benim kanamam başladı dr gittim ve ne yazzıkki dış gebelik geçirdiğimi öğrendim çok geçti beni ogun apartopar ameliyata aldılar hem bebeğimi hem tupumu kaybettim ve ozamanki uzuntum hala dun gibi şunu diyorum kızlar ne olursa olsun herşeyin hayırlısı o yuzden geç olsun guç olmasın kızlar inşşş

cnm tek cizgiyi gorduysen dusunme artik nasip insallah bidahaki aya olur

dusununca adet de olamican o daha kotu sonra yumurtlama gunleri de karisio

abbasin basina geldi ondan tecrubeli

Bebişim yoksa gelsin zaten şu krımızılarda bi sonraki ay için hazırlıklara başlayalım dimi

Amin canım aminnnnn
Tüp bebk olur ikiz olur belkiii

Asbelove'cim ağla cnm içine atma sakın.Ağlamak rahatlatır insanı.Ama nolur yıptarma kendini olurmu cnm benim.seviyorum senii

Yarına kendime gelmiş olurum sanırım canım yaaaa
Sanırım bu ay o kadar takviye yaptık diye çok umutlanmıştım o yüzden bütün belirtiler de vücudumun bana oyunuydu düzeleceğim düzeleceğim ama biraz deşarj olmaya ihtiyacım var galibaaa
Bende seni seviyorum canımmmmmmmm Allah razı olsun hepinizdennnnn

aradim aradim goremedim bal corekotu ne zaman iciosunuz bayanlar

ben adetin son gunlerine dogru yumurtluyorum zavallicik geldigi gibi gidiyor

nasil ileri atarim fikri olan varmi??

amin inşallaaaaaaahhh

Loori evet bugün listeden sildim sen ve bir kaç arkadaşı çünkü böyle bir karar aldık ama gelselerde gelmeselerde duyı okuyorduk seninde okunuyor Rabbim kabul etsin inşAllah.Eğerki gelip sohbetlere katılacaksan keyifle eklerim cnm yeniden.

Allahım bir daha yaşatmasın inşAllah canım.Sağlıkla gelsin bebişin.peki ne zaman hamile kaldın cnm oğluna

Sagol canim ama neden sildin onu anlamadim benim bata vardi zaten gelip yazicaktim bende bugun bulamadim bu topigi buradan bi tek senin ismini biliyorum senide ben goreedim neyse caniniz sag olsun suanda hastayim insallah bende sizlere okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…