- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #15.801
bugün başladım ablam dün doktordaydım eşim test yaptırmıştı onunki güzel çıktı şükürler olsun bende prolaktin 53 çıktı ona dostinex diye ilaç verdi 3.yü içtim ama klomene bugün başladım pazartesi takip yapıcaz :) aminnnnnnnn ya çok istiyorum hepimiz birer birer müjde versin inşalllahhhh çifter çifter gelirhatta üçer dörder beşer :
benimde öle galiba hiç adetliyken gitmedim doktora ama bir tarafımda adetim 15-16 gün geçikiyor.korunmayı bırakana kadar bişey yoktu korunmayı bıraktım bi taraf tembel tembel yatıyor vallahi....bu ay düzgün çalışan taraf bakalım...dualarımız seninle ablacım çok geçmiş olsun benimde aynı solum tembel hiç yumurtam yok bugün bende klomene başladım hepimizin hakkında hayırlısı olsun bol bol dua edelim artık yumurtlama sorunlarını değil hamiş muhabetleri konuşalım hepimiz
evet tek kese gorundu...ikiz olacagini hissetmistim..hayrlisi olsun ...bu da yeterli benim icin...saglikla kucagima alirim ins...
bugün kızım eline portakal ve mandalina almış portakal benim mandalinada pelin diyor(doğmamış kardeşin ismi bile hazır).allah ne zaman verecek diyor.dua okuduğumu görünce allahım bize bebek ver diyor.ne zaman gelcek kardeşim diyor bu aralar hep istiyor bende bişey diyemiyorum.allahım duy sesimizi...
MaaşAllahcanım eşinin değerine çok sevindim.Senin prolaktinde ilaçla kontrol altına alınacak inşAllah yumoşlarda büyüyecekk bu ay güzel haberler gelecek buradan hislerim söylüyorr:)
Bu arada Ya Bari c.c tesbihi çeksek diyorummm:18:
kızlar ne güzel ya.birbirimizi hiç tanımıyoruz,hepimiz ayrı diyardayız ama aynı dertten muzdaipiz ve bizi bizden daha ii anlayan yok.hiç tanımadığımız insanlara çıkarsız dua edebiliyoruz iyiki varsınız.
canım mutlaka baktır hormon testlerine hamile kalamayan 5 kadından birinde bu prolaktin hormon yüksekliği oluyormuş valla bekarken doğum kontrol hapları dayadılar iyice bozulduk doktor gözetiminde olmamız şart oldu :):) sende iyiki varsın arkadaşım bizleri anlayabilen rahatlatabilen huzur veren inancımızı yükselten tek yer burası
bugün kızım eline portakal ve mandalina almış portakal benim mandalinada pelin diyor(doğmamış kardeşin ismi bile hazır).allah ne zaman verecek diyor.dua okuduğumu görünce allahım bize bebek ver diyor.ne zaman gelcek kardeşim diyor bu aralar hep istiyor bende bişey diyemiyorum.allahım duy sesimizi...
nasipse bende bu ay baktırcam şu hormonlara 21.ine randevu aldım hala aklıma takılıyor ama özeldenmi alsaydım diye korkuyorum ben kadın doğum dan ya...
canım ben yeni 10aralıkta adet olunca 3. gün baktırdım kadınlık hormonlarına ve prolaktine.benimde yüksekti doktor bana 1 ay kadar parlodel sro 16mglık kullandırdıydı.hamileykende kullanılabilen bir ilaçmış.ilk hamileleğimde doğumdan sonrada verdiydi sütüm gelemeye başalmıştı kesilsin diye vermişti.
Arkadaşlar bende bugün dr.a gittim yumurtalıklarımdan biri yan gelip yatıyormuşsağmı solmu dedi aklımda kalmadı ve diğer taraftada boyutu malesefki küçük olan yumurta varmış fakat gelişip gelişmediğini bir sonraki kontrolde öğreneceğiz.Bugün reglimn 9.günüydüü.Dualarınıza her zamankinden çok ihtiyacım var canlarım benimmm
ee şimdi devam ediyormusun peki malum prolaktin ilacı kesince yükseliveriyorpeki doktor ne dedi bir sorun varmıymış yada ilaç felan verdimi
fatma sen bursadaydın demi.benim rahmetli annemde bursalı.sen hangi semttesin,hangi hastaneye randevu aldın?doğum hastanesine mi?
canım ben o hapı eylül ekim gibi içtim.kasım aralıkta filan içmedim.adetim geçikince gene 15 gün ben doktora gitmeden sağlık ocağında baktırdım değerlere.benim doktorum bana 2 saat uzaklıkta öğretmende olunca bide sınıfçıyım her zaman gidemiyorum.her değerim normal çıktı.doktorsitesinde iki doktora sordum değerlerin iyi dedilerdi.
oh iyi ozaman sorun yoksa sevindim umarım benimde düşer bir an önce umarım sende bir an önce hamiş olursun zaten bir kere kalınılabiliyorsa bir daha kalınması kolay oluyormuş.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
nilüferde oturuyorum cnm zübeyde hanımdan aldım randevuyuyu ama hiç gidesim yok kötü muameleden korkuyorum bide 10dkka ara ile randevular 10 dkkada ne olur ya nca soyunursun
nilüferde oturuyorum cnm zübeyde hanımdan aldım randevuyuyu ama hiç gidesim yok kötü muameleden korkuyorum bide 10dkka ara ile randevular 10 dkkada ne olur ya nca soyunursun