- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 44
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #15.821
5 ay oldu ama bişey yok canım ilk gebeliğimde korunmayı bıraktım pat hemen hamile kaldım ama bunda olmadı.bende tansiyon ve kan pıhtılaşması var....doktor 6 ay dene olmazsa klomen tedavisiyle deneyelim geç kalmayalım dedi.ben preeklampsi geçirdim...
zübeydehanımı görünce tüm kanım çekiliyor..
çokz ordu doğumum hele doğum sonrası kat dr memet bey mi ne biri vardı...offf diyorum. Allaha havale.
öldürüyordu resmmen beni zorla.
ben çok rahat biriyim.
arkadaş dedi yapma etme gitme yok dinlemedim
annelerimiz doğurmuş ne var sanki dedim
randevularda bir yığın insan kapıda son güne kadar gittim muayneye hep ayakta ölüyordum yorgunluktan
birde dr seni hatırlamıyor hep tanıtacan kendini
ekstra bişeyin varsa ilgilenilmiyor amaç sadece doğurtmak
vitamin vs eksikliğin varsa sorun değil deniyor kasılıp kalıyon sona doğru
eğer doğumdan farklı bir konuysada bunun için özlem canıtez var hayatımı kurtardı zübeydehanımda.
ama doğum için zor bir yer
elif sen yaşadınmı bursada evlenmeden önce
dedim dedim demem mii oda bana birini buldunda ikinciyi arıyon der gibi baktııı İğne vurdu bugün 2 gün sonrada kontrole çağırdı.Heyecan var korku varr umut varr.Varda varrr:)))
vallahi ben bilmiyorummmmm tatlim doktorum keseyi gosterdi rahme tutnmus cok suku...sadece keseyi gorebildikk bebegimizi goremedik...biz catlatma ignesine gore hesap yaptik ve doktorum oyle soyledi habibtee
elif sen yaşadınmı bursada evlenmeden önce
canım ben ilk üniversieyi orda okudum sonra yatay geçiş yaptım.annem oralı sonra baba tarafımdan akrabalar var.biliyorum oraları.doruğu filanda biliyorum.heykel,fomara,altıparmak...özledim aslında oraları ...
canımmm benim Allahım tamamına erdirsinnn.. bebiki sanırım 10 gün sonra görebilirsiniz.. bi dahaki randevun ne zaman?
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."
ZERBAS İÇİN;
4444 Salatı Tefriciye
Asbelove:200
kabilarda:100
8scorpions:200
rochak:100
Kalan: 3844
Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN
[/COLOR][/FONT][/B]
Arkadaşlar bende bugün dr.a gittim yumurtalıklarımdan biri yan gelip yatıyormuşsağmı solmu dedi aklımda kalmadı ve diğer taraftada boyutu malesefki küçük olan yumurta varmış fakat gelişip gelişmediğini bir sonraki kontrolde öğreneceğiz.Bugün reglimn 9.günüydüü.Dualarınıza her zamankinden çok ihtiyacım var canlarım benimmm
ARKADAŞLAR DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM İNŞALLAH YAPABİLMİŞİMDİR ABLAAAA
[tr]
Okuyan Adet Durum Okuyan Adet Durum oz_lem 1 ayse005 2 Okundu nur.sen 1 hayatimsinav 1 Okundu elif5507 3 Okundu ALPPIN 1 Okundu crin23 4 Okundu elmacvs 1 Okundu dice 1 gülsümsün 3 Okundu acemiperi 1 medoskop 1 Okundu merra1 1 ssönmez 2 Okundu krizantem83 8 Okundu aybikekayra 1 asenat123 2 Okundu kiraztepe 3 Okundu muhat 7 Okundu scorpions 1 Okundu fatmaipek 1 Okundu cemrem29 4 Okundu nishbr 1 ronya 1 sivasin gülü 1 candann 1 banu85 1 okundu missyaman 1 Okundu rimel_84 1 gamyoncu 3 Okundu inci_tanei 1 kadifegül 1 mavimenekşe 1 okundu mutluluk84 1 çiçek00 1 ynz06 1 birumut99 1 seyyan 1 Okundu beylem 1 antisocial 1 melek04 1 okundu reyyan01 1 klaram 1 okundu elfida 1 okundu kabilarda 1 leylak84 1 okundu ne_yazcam_ya 1 gulem 1 okundu antigone83 1 okundu supriz06 1 okundu nartanesiii 6 okundu iğneoyası 3 okundu edanur86 1 okundu aeben 1 encan 1 okundu reann 1 eslemliva 2 RainbowColors 27 Okundu savas5482 1 okundu turkuaz8 1 Okundu masumum 1 tanem111 12 okundu simaybade 1 okundu gamze1923 4 okundu ozzy06 1 raginda 1 okundu sersum 1 okundu esraaaa 1 topalpire 1 ecrinn07 1 melek181 1 okundu bengisu 1 antikdeniz1 1 okundu vck 3 okundu nilda015 1 asbelove ark. 5 okundu
Dualarımız seninle arkadaşım.Hayırlısıyla hepimiz alacağız bebeklerimi kucağımıza inşaallah.
Canım benimkinide okundu olarak işaretleyebilirsin.
Ben okuyalı çok oldu,okudum diye bildirmedim.
Akşam sorayım bakayım birilerine,belki okuyan olur.
Okuyan | Adet | Durum | Okuyan | Adet | Durum |
oz_lem | 1 | ayse005 | 2 | Okundu | |
nur.sen | 1 | hayatimsinav | 1 | Okundu | |
elif5507 | 3 | Okundu | ALPPHIN | 1 | Okundu |
ecrin23 | 4 | Okundu | elmacvs | 1 | Okundu |
dice | 1 | Okundu | gülsümsün | 3 | Okundu |
acemiperi | 1 | Okundu | medoskop | 1 | Okundu |
merra1 | 1 | ssönmez | 2 | Okundu | |
krizantem83 | 8 | Okundu | aybikekayra | 1 | |
asenat123 | 2 | Okundu | kiraztepe | 3 | Okundu |
muhat | 7 | Okundu | scorpions | 1 | Okundu |
fatmaipek | 1 | Okundu | cemrem29 | 4 | Okundu |