- 23 Mart 2011
- 5.993
- 7
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.501
anaaaammm inşallah hep beraber bana bi tekme atın da uçayım hamiş topiğine bu ay..bi de biliyosunuz kocişle 10. yıl dönümü kutlayacaz, güzel bi hediye olur valla
aaaayyy kıyamam onaaaa, inşallah inşallaaaaaaaahhh hamile radarımız bizimben de bazen bebek odalarına, hastanelere ve ihtiyaç listelerine bakıp duruyorum aynı sapıklık bende de var, eşimle de tartışıyoruz ne yapalım ne alalım diye, hatta geçen hastane çıkışını fenerbahçeli istemiyorum diye kavga bile çıkarıyodum
asbelova mıtest mi yapacak
inşAllah canımm .Sağlıkla gelsinlerde.hastane çıkışı konusunda hemfikirim enişteylebenim kızada amcası fenerbahçeli tulum almıştı orjinal feneriumdan ama lacivart tüycükler bıraktığından çok giyemedi bide zaten erkeğe benzetiyorlardı bende giydirmedim.bebişler helebi sağlıkla gelsinde alışveriş en zevkli kısmı 2.bebişim olmasına rağmen kızımdan hiç kıyafet saklamadım bunada yeni ciciler alıcam .
hastane çıkışı konusunda hemfikirim enişteylebenim kızada amcası fenerbahçeli tulum almıştı orjinal feneriumdan ama lacivart tüycükler bıraktığından çok giyemedi bide zaten erkeğe benzetiyorlardı bende giydirmedim.bebişler helebi sağlıkla gelsinde alışveriş en zevkli kısmı 2.bebişim olmasına rağmen kızımdan hiç kıyafet saklamadım bunada yeni ciciler alıcam .
Sonuç
kocaman bir tek çizgiiiiiiiiii
canıııııııımmm üzülme ne oluuuuuuuuuuurrrr.. daha 1 gün geçmiş bir kaç gün daha bekle ve kan da baktır, belirtin var mı
Sonuç
Sonuç
duuur canıııım, hemen moralini bozma, daha günün geçmedi herhalde,birkaç gün sonra yine yaparsın,
canım kırmızları görmeden kesin birşey söyleme ayrıca hayırlısı diyelim sakın bozma moralini ben inanıyorum bekletmiyecek bebişin güzel annesini :)
,,,
inşallah canım ne yapalım bizimde sınavımız bu sanırımmmmm
Allahım dayanma gücü nasip etttttt...................
mrb cnm senin oğlan kaç yaşındaydı benimkide okula gitmeye başladığından beri istiyor ama benim sağlık sorunum yuzunden bugunlere kaldık hayırlısı diyorum geç olsunda guç olmasın kızlar kardeşi geldimi inşşş nasıl sevecek göreceksin cnminşallah dediğin gibi olur, bide okulda kardeş olması iyi değil demişler çocuğa, aklını karıştırmışlar,iyi bişey oğlum falan dedim, ikna oldu gibi
hayırlısı olsun cnm tamam bugun uzul ama yarın yine yola devam inşş bebişin en kısa surede gelcecek cnm yeterki umudunu kaybetme tatlım[SUB][/SUB]
Sanmıyorum canım yaaa zaten boşu boşuna ümitlendim kendi kendime işte şu an acaip yorgun hissediyorum kendimiii
,,,
canım bu kadar üzme kendini zamanı vardır elbet kocişinle daha çok vakit geçirirsin işte çocuk olunca bir daha zor çünkü.Allah en kısa zamanda nasip eder ama no stresssss canım benim tamammı
asbelove'm canım arkadaşım benim.Rabbim biliyorya çok inandım pozitif çıkacağına sonucun ama işte biz ne yaparsak yapalım Rabbim ne zaman yazmısa o zaman geliyor kuzular.Beklemek o tek çizgiyi görmek çok zor bilmezmiyim çoookk iyi bilirim ama zaman herşeyin ilacı hem bu akşam hiseettiğin acıyı azaltacak o zaman hemde seni yavruna biraz daha yaklaştıracak.
Dualarımız bir birimiz için Rabba yakarışlarımız sonuçsuz kalmayacak arkadaşım ama bilelimki bu ay değilmiş o zaman belki gelecek ay belkide sonraki ay.Vardır Mevla'mın bir bildiği.Şükürki imkansız değil hamile kalmamız deneyeceğiz er yada geç belki kendi kendimize belki doktorların yardımı ile ama er yada geç hamile kalacağız.
Geçen gün bahsetmiştimokudunmu bilmiyorum bir forumda eşinde sperm bulunmamış bir kadın keşke bir spermimiz olsa hamile kalsam herşeyimi feda ederdim o kadarki narkozsuz sezeryan bile olurdum diyordu.Hiç unutmadım o sözü.Şükredelim bu durumumuza şükredelim arkadaşlar nolur az daha sabır gelecek o yavrular göbüşlerimize konacak ama sabır nolur asbelovecim kendini üzme.Her yeni gün yeni bir umut bize.
Bak burada aynı amaç için buluşan birlikte sevinip birlikte üzülen bir birimizi belki en yakınımızdan çok anlayan onlarca arkadaş varız.Birlikte aşacağız tüm engelleri.Ama lütfen inan üzülme.
herşey çok güzel olacak