RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

hastane çıkışı konusunda hemfikirim enişteyle benim kızada amcası fenerbahçeli tulum almıştı orjinal feneriumdan ama lacivart tüycükler bıraktığından çok giyemedi bide zaten erkeğe benzetiyorlardı bende giydirmedim.bebişler helebi sağlıkla gelsinde alışveriş en zevkli kısmı 2.bebişim olmasına rağmen kızımdan hiç kıyafet saklamadım bunada yeni ciciler alıcam .

ASBELOVE EVE GİDİNCE TEST YAPACAKTI İNŞaLLAH SONUÇ HAYIRLI OLSUN.

misyamanda yarın doktora gidecek yarın belli olacak ondanda hayırlı haber bekliyoruz inşAllah.

yehanda inş.hamile:))

inşAllah canımm .Sağlıkla gelsinlerde.

anaaaammm hastene çıkışı olmasın ama sonra istediği kadar fb'li şey alsın ben galatasaraylı olmama rağmen giydiririm yani, arkadaşımla onun doğumuna yakın çıkmıştık alışverişe oooooooyyyyy nasıl da insanın her şeyi alası geliyo

canım kırmızları görmeden kesin birşey söyleme ayrıca hayırlısı diyelim sakın bozma moralini ben inanıyorum bekletmiyecek bebişin güzel annesini :)

inşallah canım ne yapalım bizimde sınavımız bu sanırımmmmm
Allahım dayanma gücü nasip etttttt...................

inşallah canım ne yapalım bizimde sınavımız bu sanırımmmmm
Allahım dayanma gücü nasip etttttt...................
,,,

canım bu kadar üzme kendini zamanı vardır elbet kocişinle daha çok vakit geçirirsin işte çocuk olunca bir daha zor çünkü.Allah en kısa zamanda nasip eder ama no stresssss canım benim tamammı

asbelove'm canım arkadaşım benim.Rabbim biliyorya çok inandım pozitif çıkacağına sonucun ama işte biz ne yaparsak yapalım Rabbim ne zaman yazmısa o zaman geliyor kuzular.Beklemek o tek çizgiyi görmek çok zor bilmezmiyim çoookk iyi bilirim ama zaman herşeyin ilacı hem bu akşam hiseettiğin acıyı azaltacak o zaman hemde seni yavruna biraz daha yaklaştıracak.

Dualarımız bir birimiz için Rabba yakarışlarımız sonuçsuz kalmayacak arkadaşım ama bilelimki bu ay değilmiş o zaman belki gelecek ay belkide sonraki ay.Vardır Mevla'mın bir bildiği.Şükürki imkansız değil hamile kalmamız deneyeceğiz er yada geç belki kendi kendimize belki doktorların yardımı ile ama er yada geç hamile kalacağız.

Geçen gün bahsetmiştimokudunmu bilmiyorum bir forumda eşinde sperm bulunmamış bir kadın keşke bir spermimiz olsa hamile kalsam herşeyimi feda ederdim o kadarki narkozsuz sezeryan bile olurdum diyordu.Hiç unutmadım o sözü.Şükredelim bu durumumuza şükredelim arkadaşlar nolur az daha sabır gelecek o yavrular göbüşlerimize konacak ama sabır nolur asbelovecim kendini üzme.Her yeni gün yeni bir umut bize.

Bak burada aynı amaç için buluşan birlikte sevinip birlikte üzülen bir birimizi belki en yakınımızdan çok anlayan onlarca arkadaş varız.Birlikte aşacağız tüm engelleri.Ama lütfen inan üzülme.

herşey çok güzel olacak

inşallah dediğin gibi olur, bide okulda kardeş olması iyi değil demişler çocuğa, aklını karıştırmışlar, iyi bişey oğlum falan dedim, ikna oldu gibi
mrb cnm senin oğlan kaç yaşındaydı benimkide okula gitmeye başladığından beri istiyor ama benim sağlık sorunum yuzunden bugunlere kaldık hayırlısı diyorum geç olsunda guç olmasın kızlar kardeşi geldimi inşşş nasıl sevecek göreceksin cnm

[SUB][/SUB]

Sanmıyorum canım yaaa zaten boşu boşuna ümitlendim kendi kendime işte şu an acaip yorgun hissediyorum kendimiii
hayırlısı olsun cnm tamam bugun uzul ama yarın yine yola devam inşş bebişin en kısa surede gelcecek cnm yeterki umudunu kaybetme tatlım

,,,

canım bu kadar üzme kendini zamanı vardır elbet kocişinle daha çok vakit geçirirsin işte çocuk olunca bir daha zor çünkü.Allah en kısa zamanda nasip eder ama no stresssss canım benim tamammı

biz 4,5yıldır evliyiz tatlımmm
biliyorum Allahım herşeyi bilir verir ama şu anda üzülmekten alamıyorum işte kendimi
Kıyamam kocacım da bana teselli vermeye çalışıyorrrr

Canım Allah razı olsun hepinizdennn iyi ki varsınızzzz
Bugün üzüleyim ağlayayım yarın inanın iyi olacağım ama bugün ağlayayımmmmm
Bebişimin benimle olduğuna o kadar çok inanmıştım ki bu ay bilmiyorum yaaa
Yine söylüyorum
Allahım dayanma gücü nasip ettttt................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…