- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 44
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #15.681
yaa evet bendeeee..bizim yerimizde olsalar napcaklar acepp..o koltuğa çıkıp kurcalanan biziz hep:26nlar muayene bile değil 2-3 dakkada verecekleri test örneği yanii..nesi zorsaaa..çok şükür benimki kendi istedi ve gitti yaptırdı
aynen cnm benimkide gitti hemen dr.a şükür dr tekrar isterse yine gidecek.ameliyat olmam lazımsa olurum diyor.yeterki bebiş olsun ona...
batımız aynı canım.ben de 28günde oluyorum..ama bende tıkyok..ne ağrı ne sızı..sanırım olmadı..ovu testle çalıştık bu aya ama hayırlısı
selam kızlarhayırlı akşamlar hepinize
rainbowcum tefriciyelerini okudum
cüzleri de okudum
asbelovecum ve ecrincim sizin de yasinlerinizi okudum
ragindacığım eşin için 250 lahavle alıyım
hayatım sınavcım sana da 50 ayetel kürsi alayım
hepinizi seviyorum Allaha emanet olun
cnm hesaplayıcılar aldatıcı söyliyim..testte iki çizgi de kopkoyu ise tamam yumoş 24 saate çatlayacakdemek..mesela ben ilk defa bu ay kullandım ama normalde de kasık ağrımdan anlarım yumoşun çatlamasını..14. gün 2. çizgi iyice belirginleşti.15.gün daha da belirgindi koyuluğu..16.gün yani yılbaşı günü sabahtan başladı sancım..akşam evde testi yaptım..bingooo kopkoyu 2. çizgi..2 aydır bende kullanıyorum o testlerden ama bende işe yaramıyor.ben geç yumurtluyom.hesaplayıcılara göre 30 aralıkta yumurtlamam gerekten 4-5 ocakta yumurtladım düşün yani....birde ben anlamıyorum onu koyu mu açık mı anlayana kadar kırk defa inceliyorum...
nasılsın cnmcımmm.uzun zamandır görüşemedik daha doğrusu iki kelam edemedik..kusuruma bakmayın bu ara çok ilgilenemiyorum..kış beni yoruyor..hergün git gel toplam 3 saatim yolda geçiyor..akşamları boşboş oturuyorum bazen..ama sohbetinizi de çook özlüyorummm
Canım bende havadanmı sudanmı toparlayamadım kendimi bir türlü.Her gün o kadar yol Allah kolaylık versin cnm.Bizde seni özlüyoruzz ihmal etme amaaa
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."
Zerbas
4444 Salatı Tefriciye
Asbelove:200
kabilarda:100
8scorpions:200
Kalan:3944
Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN
canım ben yasinini okudum.eşim okumadı daha okuyunca sölerim sana....
havalardan anacım kış yoruyor yaaaa
aminn cnm alıştım ama bu gün de istanbula kar yağdı hava buz kestiiii...
duaları takipetmeye çalışıyorum en azında cnm yaaa..aklım burada kalıyo benimde ama işten de giremiyorum malesefff
kızlar nasıllar herkes iyimi..bu akşam da şansıma gelmemişlerrr
Herkes iyi çok şükür cnm .Evet bu akşam yoklarrr hava soğuk sıcak yer buldular yanaştılar goncalarına
selam habibteler nasilsiniz..dualarinizi okuyacam simdi yarin doktora gidecemmm ins hayirli haberler gelirim,...cok heyecanliyim ve korkum var:18::18::18::18:kisisel temisligimde tamam...dusumuda aldimm..