RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

cnm 250 daha çektim ben eklersin.

hayırlı haberlerle gel habibtemmm..
ohh sefamız olsun iki topiğe de yetişiyoz maşallahhhh
iki tarafida cok seviyoruzz scorpimmmmm
pinpincim sıhhatler olsun cnm.Yarın ikiz haberi gelecek sankimm Güzel haberlerle döneceksin inşAllahhhhhhhhh..

Demi scorpii'cim

insallah ablacimmm allahim hayirlisini versin lutfen bana dua edinnnn.. gobislerinizin sissin bebisle dolsun

savaşcığım geçmiş olsunnn.yok kuzum takma daha döllenmeden yerleşmeden bi zararı olmaz içini ferah tu

cnm 100 ayetel kürsi daha okudum ben gelde şu okunanları siliver uyuyormusun gece kuşu

cnm geçmiş olsun allah beterinden korusun.cnm belki ozaman bebiş olmamıştır bile çok takma kafana allah seni ve bebeğini tüm kötülüklerden korusun.

Savaşcığım film etkilemez cnm merak etme döllenme olmamış henüz.
Kaza için çok geçmiş olsun Rabbim korumuş sizi.

Saol canim.yaa ne bileyim bugun aklima geldi tontgen olayi icime kurt dustu.adetimin13.gunu falan cektirmisim filmi.aklimada gelmedi daha once dr.a sorayim.rabbime emanet ins.bir aksilik yoktur

Allah razı olsun canım,Allah kabul etsin.
geçmiş olsun bu arad.
röntgen meselesinede bişey olmaz canım o kadarcıktan.iyi düşün her şey iyi olsun.bak bana bu ay o kadar rahatım ki kesin hamileyim Rabbimin izniyle....(inşallah mort olmam )

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr ev bulduuuuuuuuuukkkk

biliyosunuz artık vazgeçmiştik, akşam üzeri eşimi aradılar ev var diye, ben gitmem dedim, eşimi gönderdim nasıl olsa yine iğrençtir dedim.Eşim bi heyacanla aradı "aşkım, nolur gel, eve bayılacaksın dedi.Ben yine burun kıvıra kıvıra gittim, totom dönük eve girdim.Mutfağa aşşııııkkkk oldummmm 3 katlı bina ,en alt kat, panjurlu, sıcacık, koccaman bi salonu var, mutfak da birleşik ama gizli mutfak.Aslında hiç istemiyordum amerikan mutfak ama harika buuuu..tabi 3+1 di gönlüm ama 2+1 bu ev, yine de çok beğendim.Ev sahhipleri çıktı merkezden geldi hemen, pek meraklılarmış evi vermeye eşime dedim sen konuşma ben halledecem, o da sustu car car car... ettim adamların beynine en son 425te anlaştık.Ama ev sahibi çok titiz.Ne eksiğin varsa söyle ben yaptırcam dedi.Çelik kapı veeeeeee aspratör alacaaaaaaaaaakkk 20 gün sonra da gircez eve okul karne derken bu ara olmaz dedim, şubatın 1'inden başlatalım dedim, hani sonuçta bugünden başlatılması lazım kiranın, işinize gelirse dedim hem o ara evin tadilatı biter dedik, kabul ettiler, son olaraaaaaaaaakkk eşimin iş yerine yani karakolun tam karşısındaaaaaaaaaaaa, 100 metreeeeeeee
ama akşam gözüyle gördüm sabah bidaha bakcam kızlar..şuan mutluyum

Son düzenleme:
kızlar lütfen bana fikir verin çok tereddütte kaldım;

Şimdi 2+1 olan bu ev bana çok dar gelecek yani küçük de olsa kiler gibi bi yere ihtiyacım olacak hani kovalar, valiz, elektrik süpürgesi ıvır zıvır vs koymak için...Ev de yeni boyandı tertemiz.Şimdi eşim bu kiler sorununa şöyle bir çözüm getirmek istiyor; Afedersiniz tuvalletin giderini tıkayalım, üzerini tahta ile kapatalım, halıfleks ya da eski bir kilim serelim diyor.Küçük bir dolabımız var, ufak boylarda ıvır zıvırmızı alır,onu da üstüne koyarız,dolabın üzerine de valizlerimizi felan atalım diyor...Ama biraz tuhaf olmaz mı sizce, aslında benim için iyi olur güzelce temizlenecek, zaten yeni boyandı her yeri..ne dersiniz :44: çok kullanılmayacak yani depo gibi:44:

haa bu arada zaten banyoda klozet var, 2. bir tuvalet yerine böyle yapalım diyo

Son düzenleme:
Özlemciğimmm çokkkk ama çokkkkkkkkk sevindim cnm küçük olmasıda güzel işte kutu gibi sımsıcacıkkk bahçeside varsa yazın çık çyını dışarda iç harikaaaaa...

Canım depo meselesini çok iyi düşünmüşsünüzz gelenede açıklama yapmaya gerek yok kiler dersin olur biter.üstü kapandıktan sonra hiç sorun olmaz cnm.Güle güle otur güzel hebarler al inşAllahhhhhhhhhhh

Hayatimsinav

1001 Ayet-El Kürsi

Asbelove:100

Ecrin23:150

raginda:35

fatmaipek:150

Elfida:100

elif5507:50

8scorpions:50

kiraztepe:50

Kalan:316

Okuyan okumayan okuyamayan herkesten Allah razı olsun..sizleri seviyoruummm

evet canım kanamaya bakarak söyledi, evet rahimde sorun yok elhamdülillah, kanamanın sebebini ben de merak ediyorum doğrusu çünkü hala devam ediyor, aşılamayı orda yaptırmayı düşünmüyorum, önce aşılama yaptırmayı düşünüyorum olmazsa rahim filmi çektireceğim
geçmiş olsun sana da canım, doktora tansiyon için mi gideceksin bebek için mi:26:

cnm benmıyım yoksa o kişi umarım degılımdır üzülürüm çünkü....hastanelerle ugrasmaktn yoruldumm...nasılsın cnm bebişin nasıl...bu arada herkese gunaydınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…