- 24 Eylül 2012
- 4.169
- 4
- Konu Sahibi RainbowColors
- #15.701
pinpincim sıhhatler olsun cnm.Yarın ikiz haberi gelecek sankimm Güzel haberlerle döneceksin inşAllahhhhhhhhh..
Demi scorpii'cim
ayy bana da öle geliyo rainbowcuğummmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pinpincim sıhhatler olsun cnm.Yarın ikiz haberi gelecek sankimm Güzel haberlerle döneceksin inşAllahhhhhhhhh..
Demi scorpii'cim
raginda için La havle tesbihatı
fatmaipek:300
alpinn:160
asbelove:400
hayatımsınav:220
muhat:200
Rainbowcolors:450
savaş5482:350
elfida:201
rochak:100
feryal:200
8scorpions:300
toplam:2881
kızlar Allah hepinizden razı olsun,çok teşekkürler...
bu arada forumdan birini küstüm,halimi hatrımı hiç sormuyor,o kendini bilsin bir zahmetttttt
iki tarafida cok seviyoruzz scorpimmmmmhayırlı haberlerle gel habibtemmm..
ohh sefamız olsun iki topiğe de yetişiyoz maşallahhhh
Demi scorpii'cim
Merhaba hatunkar.
Elif canim buaksamku duani yaptim allah kabul etsin ins.
Rainbow benim cuzlerden sadece 10,cuz kaldi okunacak
bu aksam kar yagisi nedeniyle sirketin arabadi ile ufak bir kaza yaptik cok kastim kendimi cok korktum bebegime bisey ilacak diye.virajli bir dik rampa inmek zorundaydij araba kaydi falan ters istikamete donduk yolun disina ciktik kaldik.esim geldi aldi sonra beni ama kadiklarimla karnim cok agriyor bu aksam
birde kafama bisey takildi benim.ben ameliyat oncesi rontgen film cektirmistim tarihe baktim yumos gunlerinden bir iki gun once acaba bebege bir zarsri olur mu ki
Merhaba hatunkar.
bu aksam kar yagisi nedeniyle sirketin arabadi ile ufak bir kaza yaptik cok kastim kendimi cok korktum bebegime bisey ilacak diye.virajli bir dik rampa inmek zorundaydij araba kaydi falan ters istikamete donduk yolun disina ciktik kaldik.esim geldi aldi sonra beni ama kadiklarimla karnim cok agriyor bu aksam
birde kafama bisey takildi benim.ben ameliyat oncesi rontgen film cektirmistim tarihe baktim yumos gunlerinden bir iki gun once acaba bebege bir zarsri olur mu ki
Savaşcığım film etkilemez cnm merak etme döllenme olmamış henüz.
Kaza için çok geçmiş olsun Rabbim korumuş sizi.
Merhaba hatunkar.
Canı peki kanamaya bakarakmı söyledi bunu.Rahimde görünen sorun yok değil mi.Daha önce rahim filmi çektirmişmiydin peki.Rahim filmine bakıpmı aşılama yapmaya karar verecek.
Bende hamdolsun fena değilim cnm tansiyon sorunum var.Önümüzdeki hafta dr gideceğim bendee.Bu ay çörek otu karışımı yapıyorum midem kalka kalka Bakalım hayırlısııı
raginda için La havle tesbihatı
fatmaipek:300
alpinn:160
asbelove:400
hayatımsınav:220
muhat:200
Rainbowcolors:450
savaş5482:350
elfida:201
rochak:100
feryal:200
8scorpions:300
toplam:2881
kızlar Allah hepinizden razı olsun,çok teşekkürler...
bu arada forumdan birini küstüm,halimi hatrımı hiç sormuyor,o kendini bilsin bir zahmetttttt